Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους.. Έγινε το ξεκλείδωμα.. Τώρα παιδιά πως περνάμε την έκδοση αυτή που μου αναφέρατε παραπάνω ? Ευχαριστώ.
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας παιδιά. Θα περιμένω αναγκαστικά αυτές τις ώρες που λέει και θα επιστρέψω να με κατατοπίσετε για τα περαιτέρω.
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΜάλιστα. Καταλαβαίνω τι εννοείς και ότι σίγουρα έχει κάποια προνόμια το όλο θέμα . Το ζητούμενο όμως είναι ότι ο φίλος που το έχει αυτό το τηλ είναι 50 χρονών άνθρωπος και όπως καταλαβαίνεις δεν έχει την δυναμική να ασχοληθεί και πολύ πολύ με τέτοια διαδικαστικά . Θέλει απλά να πατάει ένα κουμπί και να είναι ενημερωμένο έτσι όπως θέλει η εταιρία.. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει να κάνει με την όποια συνδρομή η όχι έχει να κάνει με το ότι απλά όπως όλοι οι μεγάλοι θεωρούν ασφαλές μόνο το εργοστασιακό ως…
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΑυτή θα παίρνει τα ΟΤΑ updates της εταιρίας μετά η θα πρέπει να flasharei κάθε φορά ότι καινούριο βγάζουν τα παιδιά από εδώ της Ελληνικής κοινότητας ? Οπότε από ότι καταλαβαίνω δεν υπάρχει κάτι σε official Ευρωπαϊκό για αυτή την συσκευή σωστά ? Και επίσης είναι μονόδρομος να περιμένω τόσες ώρες..( Δεν υπάρχει κάτι σε bypass ?)
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΣε ένα οδηγό που είδα για την όλη αυτή διαδικασία του ξεκλειδώματος εδώ στο φόρουμ τα βήματα είναι διαφορετικά από ότι περιγράφονται σε αυτόν. Προφανώς πλέον έχει αλλάξει το διαδικαστικό γιατί κάνεις login μέσα στο πρόγραμμα των Κινέζων και δεν υπάρχουν τα πεδία που εξηγείς για θες να το ξεκλειδώσεις κτλ κτλ .. Το βάζεις σε fastboot(αν το λέω σωστά) και έπειτα κάνει μια διαδικασία.. Σε εμένα σταματάει αυτή η διαδικασία και την τελευταία φορά μου έβγαλε ένα μήνυμα κάτι για 71 ( Έχω ανεβάσει σχετι…
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε μου . Ναι φυσικά . Έχει την παρακάτω :
-
Redmi Pro
ΜήνυμαΚαλησπέρα, Μου έχει δώσει ένας φίλος το κινητό του Redmi Pro να του περάσω ευρωπαϊκή rom γιατί έχει λέει κάποιες διαφορές για τα update κτλ κτλ .. Διαβάζοντας κάτι οδηγούς και βλέποντας ένα βίντεο αυτή την στιγμή το κινητό φοράει μια έκδοση κινέζικη που έχει μόνο Αγγλικά και αυτά μισά .. Διάβασα κάτι για ξεκλειδώματα bootloader και ένα σωρό οδηγούς άλλα επειδή το κομμάτι είναι χάος και επειδή τα android αν βάλεις και λάθος εκδόσεις και κτλ γίνονται τούβλα μπορεί κάποιος να με καθοδηγήσει σχετικά…