Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 85.
-
Καλησπέρα. συγνώμη που στέλνω εμβόλιμα στην συζήτηση. όμως έχω ένα θέμα με την οθόνη. Τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει μια κίτρινη περιοχή σε ένα σημείο στο πάνω μέρος της οθόνης σαν δαχτυλιά. Μήπως είναι κάτι σοβαρό με τα pixel της οθόνης; Το κινητό το αγόρασα τον Οκτώβρη του 15. να στείλω μήνυμα στο vickmall;
-
υποθέτω ότι με την νέα Ρομ βάζουμε πάλι SuperSU;
-
φαίνεται ανενεργό το wifi
-
με το Viber έχω πάλι πρόβλημα. Είναι μόνο σε εμένα; Εγκατέστησα την τελευταία ενημέρωση του προγράμματος χθες λέτε να είναι αυτό;
-
καλημέρα. Ήθελα να ρώτησω' έχω κάνει την εγκατάσταση της νεας Ρομ 6.2.18 σε mi4c το Σάββατο αλλά δεν έκανα την εγκατάσταση του SuperSU μπορώ να το περάσω τώρα με twrp; Από την επιλογή αναβάθμιση θα πάω στο recovery και θα ψαξω τον φάκελο supersu.zip; Ευχαριστώ και πάλι!
-
Καλησπέρα!. είναι εντύπωση μου ή άλλαξε ή γραμματοσειρά μέ την 6.2.18;
-
Ολα δείχνουν οκ για την ώρα παιδιά. 6.2.18. Τουλάχιστον για την χρήση που του κάνω εγώ. Μπαταρία σε καμιά δύο μέρες θα δούμε. Ευχαριστίες στην ομάδα του miui Hellas!
-
Καλησπέρα! απο μπαταρία; Πως πάει ή νέα Ρομ; Γιατί από επιδόσεις απο την μεριά μου είμαι ευχαριστημένος με την 29.
-
Για κυκλοφορία στην Ευρώπη ο λόγος και αναρωτιόμουν αν αυτή θα συνοδεύεται και από αύξηση στις τιμές. τι λέτε;
-
ok στο mi remote έφυγαν τα κινέζικα. Αλλά ή μπαταρία ελαττώνεται σαν αντίστροφη μέτρηση!
-
καλημέρα! Ή 6.1.21 το μόνο θέμα που έχει είναι ή πολύ γρήγορη κατανάλωση της ενέργειας. Όσοι έχουν βάλει την 28 κατάλαβαν καμία βελτίωση;
-
Πολύ ακριβό αν κάνει τόσο. Αν είναι περιμένω κανένα τρίμηνο να βγάλει άλλη έκδοση και να πέσουν οι τιμές. Αλλιώς αγοράζω άλλο κινέζικο.
-
Στο checker είχα δώσει root access. Έκανα reboot την συσκευή και ετρεξα πάλι την εφαρμογή και όλα οκ τώρα. Ευχαριστώ!
-
Στην dev 6.1.21 το Rout checker δίνει και σε εμένα unrooted. Έφτιαξαν sunrise και sunset στον καιρό. Μπαταρία καλά φαίνεται.
-
Ευχαριστώ για την προειδοποίηση!