Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 85.
-
τελικα παρατηρώ και εγώ όπως και άλλοι ότι στο YouTube σταματάει να παίζει μετά από κάποια δευτερόλεπτα αλλά αν πατήσεις να συνεχίσει παίζει κανονικά.
-
μια από τις καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Mi4c. Το μόνο που δεν ξέρω είναι αν δουλεύει καλά ή εφαρμογή του καιρού αφού δεν μου δείχνει τις ώρες της ανατολής και της δύσης του Ηλίου. Ρώτησα το ίδιο και νωρίτερα αλλά τώρα βλέπω ότι συμβαίνει και στην 6.1.7 Ρομ.
-
μια ερώτηση για την εφαρμογή του καιρού! Δεν δείχνει (σε εμένα τουλάχιστον) ώρα ανατολής και δύσης στις ανά ώρα προβλέψεις, καθώς και τις προβλέψεις στο τέλος για την βροχόπτωση. Δεν έχω περάσει ακόμα την 6.1.7 είμαι στην προηγούμενη.
-
Καλημέρα και καλές γιορτές σε όλους. Αν βοηθάει κάπου και εγώ επιβεβαιώνω ότι ή 5.11.26 ήταν ή καλύτερη. Ή 5.12.10 όμως είναι και αυτή καλή. Ή τελευταία 5.12.17 έχει αρκετά θέματα. Έχω τώρα 5.12.10 και περιμένω την καινούργια αναβάθμιση. Συσκευή Mi4c.
-
Να ρωτησω κατι; να την εγκαταστήσω την νεα ROM στο mi 4c τελικά; Με συγχωρείται για την ερώτηση αλλά έχω μπερδευτεί. με twrp υποθέτω έτσι; Ρωταω λόγο της όλης συζήτησης για το θέμα.
-
5.12.6 την έβαλα ξανά και ξυπνητήρι και λοιπά οκ
-
δεν το θυμάμαι δυστυχώς αλλά μου έγραφε ότι πρέπει να κλείσει η υπηρεσία και να στείλω αναφορά. γινόταν με επανάληψη ανά 5 δευτερόλεπτα. αλλά θα το δοκιμάσω πάλι και αν είναι αυτό θα το ποστάρω.
-
έβαλα την 5.12.6 αλλά μου έβγαζε συνεχώς μήνυμα προβλήματος στο play store. Για αυτό έβαλα την 5.12.3. να δοκιμάσω να την εγκαταστήσω πάλι;
-
Αφού και εγώ τελικά κατάφερα να περάσω (με καθαρή εγκατάσταση) την ελληνική ROM 5.12.3 παρατηρώ ένα θεματάκι με το ξυπνητήρι που δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί. Επίσης νομίζω ότι η μπαταρία αδειάζει λιγο πιο γρήγορα από ότι πριν. Για το blootouth, δεν το χρησιμοποιώ για να επιβεβαιώσω (η όχι) αυτά που διαβάζω για ενδεχόμενο πρόβλημα. κατά τα άλλα νομίζω ότι για την λειτουργία του τηλεφώνου (όσον αφορά τις ταχύτητες) είναι αισθητά πιο γρήγορο σε σχέση με την 5.11.26.
-
προσπάθησα να κάνω αυτά που λένε οι οδηγίες για την εγκατάσταση της ελληνικής ρομ [GTV-5.12.3/4] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη. μετά μου βγάζει τα παραπάνω και με βγάζει συνεχως στο teamwin επισης η μπαταρία τελειώνει γρήγορα και δεν σβήνει ειχα κάνει το λάθος να περάσω την κινέζική 5.12.4 dev rom προηγούμενα
-
Να ρωτησω κάτι παιδιά. Το mi4c αφού είναι ή πιο νέα συσκευή της xiaomi δεν έπρεπε να αναφέρεται κάπου ότι θα αναβαθμιστεί σε android m; Ή κάνω λάθος;