Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 273.
-
Καλημέρα. Θέλω να συνδέσω το mimax με το pc (windows 10) και να το δει αφαιρούμενο δίσκο για να πάρω κάποια πράγματα από μέσα που θέλω και να βάλω κάποια άλλα. Παλιά ο υπολογιστής το έβλεπε αλλά τώρα δεν το βλέπει. Έχω βρεί έναν οδηγό εδώ στο φόρουμ αλλά είναι λίγο περίπλοκος και στο τέλος δεν μπόρεσα να το κάνω. Μήπως ξέρει κανένας κανέναν τρόπο πιό εύκολο;;
-
Πάντως τα hundai αντέχουν καλά μέσα στο νερό βλέπω.............
-
Η Microsoft μπλοκάρει τα updates σε χρήστες Kaby Lake και Ryzen chips που τρέχουν Windows 7 και 8.1
ΜήνυμαH microsoft έχει αλλάξει πολητική σε σχέση με παλιά και δεν μου αρέσει καθόλου....Σέρνει συνέχεια την κούρσα των αναβαθμήσεων και υποχρεώνει σε συνεχής αναβαθμήσεις, η οποίες θέλουν να βάλεις το χέρι στην τσέπη....(το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι αυτό). To linux είναι μόνοδρομος για μένα αν συνεχίσει έτσι
-
αν έχει και app να την ανοίγεις από το κινητό (wi-fi) και να διαλέγεις τον καφέ σου θα ήταν χρόνια μπροστά....από ντιζάϊν σκίζει πάντως
-
τελειότατο...με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω ένα για δεύτερο
-
η μεσαία έκδοσση νομίζω ότι είναι η καλύτερη με καλό επεξεργαστή και τιμούλα αρκετα καλή....ωραίο κινητό μπραβο στη mi
-
Αυτόν πρέπει η google να τον πλήρωσε ο βάρος του σε χρυσάφι
-
Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα αυτά που λέτε και φυσικά είναι δικαίωμα σας να ξέρετε ότι ακούγονται λίγο προσβλητικά για πολλούς από εμάς !!! Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα φίλε μου. Φυσικά και είναι προσωπική άποψη και δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν βέβαια. Ανταλάσουμε απόψεις εδώ τίποτα παραπάνω. Το κεφάλαιο ασφάλεια είναι μεγάλο και χρήζει προσοχής πάντως. Οι ίδιες οι εταιρίες το παίρνουν σοβαρά και γι αυτό τις φέρνουν και κλειδωμένες σε πρώτη φάση...…
-
Παράθεση από geoneo: “ ” Παράθεση από geoneo: “Εγώ πήρα πριν 2 μέρες το mi max 32gb από το e-shop.gr. Είχα ακούσει στις Ελληνικές παρουσιάσεις στο youtube ότι έχει κινέζικα προγράμματα άχρηστα και αν θέλω μπορώ να εγκαταστήσω την "καθαρή" Ελληνική rom. Εγώ δεν βλέπω πουθενά κινέζικα άχρηστα προγράμματα-σκουπίδια. Όλα στα αγγλικά είναι. Στο 1ο update έβαλα την Ελληνική εμφάνιση και όλα είναι τέλεια. Σε ποιο σημείο συγκεκριμένα είναι τα κινέζικα "σκουπίδια"; Επίσης αυτό που είδα στο youtube είναι …
-
Ο steve jobs το έλεγε από παλιά αυτό ότι το flash είναι ίός από μόνο του και αποσταθεροποιεί το σύστημα.....αλλά δεν τον άκουγε κανένας
-
Η διάρκεια ζωής της μπαταρία του κινητού μας είναι ένα από τα πιό hot ζητήματα όσον αφορά την αγορά του καινούργιου μας κινητού. Όλοι μας ρωτάμε και βλέπουμε πόσα μιλιαμπερόρια (mA) είναι η μπαταρία από το καινούριο μας κινητό και προσπαθούμε να υπολογήσουμε πόσες μέρες θα μας βγάζει. Υπολογίζουμε δηλαδή ανάληση οθόνης, επεξεργαστική ισχύ, 3g-4g ,μέγεθος οθόνης κτλ. Θα σας πώ μερικά tips που κάνω εγώ στο κινητό μου για να εξοικονομήσω μπαταρία , γιατί κακά τα ψέματα το να φορτίζεις κάθε μέρα και…