Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 273.
-
Παράθεση από myt.jim: “Χα χα τωρα τι με βοήθησες..... Εντάξει το 950xl το θέλω και dual sim βγαίνει στα 370 με 400€ και xiaomi mi max στα 230€.Η Τιμη στην διαφορα ειναι σημαντικη αλλα επειδη δεν ειμαι τυπος που αλλαζει καθε λιγο και λιγακι κινητό οπως το 1320 Lumia το εχω 3 χρονια . Τα windows σιγουρα με βολευουν και το 950 xl εχει κ πολυ καλη καμερα σε σχεση με το xiaomi. Οποτε εσυ που εχεις και τα δυο πιο προτεινεις απο τα δυο ; ” Φίλε καλησπέρα....μην το ψάχνεις πολύ . Πάνε σε adroid. Όσο και…
-
Παράθεση από myt.jim: “καλημέρα σας. Θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας μιας και είστε κατοχή του mi max. Εχω εδω κ 3 χρονια σχεδόν το Lumia 1320 6" οθόνη οπου το εχω βολευτεί και έχει βγει απίστευτο καλο και πολύ ανθεκτικό ποιοτικά ... Σκεφτομουν να παρω το Lumia 950xl αλλα έπεσε το μάτι μου και στο mi max. Εχω ακούσει απο όλους πολυ καλές κριτικές γενικα για την xiaomi. Στο mi max μου αρέσει η οθόνη του 6,44" και σίγουρα και τα 3Gb ram. Θα ήθελα να μου πείτε ποιοτικά πως ειναι κατασκευάστηκα και αν…
-
mi max αυτοματες ενημερωσεις
Μήνυμαβεβαίως και να την κάνεις σε 2 μήνες έκανα 4 ενημερώσεις και το τηλ πάει σφαίρα
-
ο χρόνος είναι σχετικός στην πραγματικότητα δεν υπάρχει και δεν μπορεί να μετρηθεί με ακρίβεια γιατί ακόμα και η περιστροφή του πλανήτη δεν είναι σταθερή.οπότε δεν μπορόυμε να μιλάμε για το πόσο τα ρολόγια είναι ακριβή και σε σχέση με τι. Πάντως είναι εντυποσιακό κατασκεύασμα και με την λογική ότι το έμα φέρνει το άλλο μπορεί να ανακαλύψουμε και κάτι άλλο κοντά σε αυτό
-
megaphone.jpg Οι Ιαπωνικές επιχειρήσεις ψάχνοντας τρόπο να προσελκύσουν νέους πελάτες από τους ξένους επισκέπτες, βρήκαν την λύση! Ο αυτόματος μεταφραστής τηλεβόας από την Panasonic. Μπορεί να φορτωθεί με 300 φράσεις και να συνδεθεί με το internet για να κατεβάσει και άλλες. Επίσης διαθέτει και οθόνη αφής. Η εταιρεία ελπίζει ότι το προϊόν θα αρχίσει να χρησιμοποιείται σε σταθμούς, αεροδρόμια, και τους τουριστικούς προορισμούς, καθώς και από την αστυνομία. Η εταιρεία έχει ως στόχο την πώληση 10.0…
-
photo_84746.jpg Μια ιαπωνική εταιρεία μας έχει φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αυτόνομη δημόσια συγκοινωνία, με ρομπότ λεωφορεία χωρητικότητας 12 ατόμων. Η Δοκιμή έγινε με 6 άτομα και το λεωφορείο διάνυσε 400 μέτρα μέσα στους δρόμους της πόλης με επιτυχία. Η μέγιστη ταχύτητα ήταν 10 χιλ/ω. Ένα ακόμη βήμα προς το μέλλον ακόμα που λέγετε ότι θα μειώσει αισθητά και τα τροχαία ατυχήματα. Το λεωφορείο ρομπότ χρησιμοποιεί το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού θέσης (GPS), καθώς και διάφορους αισθητήρες και κά…
-
πολύ ωραίο σαν ιδ'εα αλλά δεν δουλεύει στον maxthon 5 που χρησημοποιώ
-
πρέπει να μάθουμε κινέζικα δεν γίνετε μοιάζει με το mi max μου είναι προτοποριακό στην σχεδίαση
-
κάτι μου λέει ότι θα γείνει διάσημος και θα βγάλει τρελλά λεφτά..........
-
Mi Max χαμηλός ήχος
Μήνυμακαλημέρα....με το zedge που κατέβαζω ήχους κλήσης στο κινητό παίζουν αρκετά δυνατά.....δεν μπωρώ να πώ ότι έχει πρόβλημα το κινητό.....
-
Mi Max !!! Aγορα
ΜήνυμαΤην έχω εγώ φίλε, δεν είμαι από Αθήνα αλλά μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις Sent from my MI MAX using Tapatalk