Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 273.

• μου έστειλε εμένα η yahoo μυν ότι έγεινε απόπειρα παραβίασης του λογαριασμού μου από αμερική πριν λίγες μέρες..............παλιότερα ου είχε πεί ότι παραβιάστηκε ..............μην την ψάχνετε μονο λογαριάσμους τραπεζων να μην γράφετε και αν θέλουν ας παραβιάσουν..οι χακερς πάντα είναι ένα βήμα μπροστά

• το κινητό είναι super σε χαρακτηρηστικά αλλά η κίνηση <<ματ>. της εταιρίας είναι η πολύ καλύ τιμή......το να πάιρνεις κινητάρα σε τέτοια τιμή δεν σου αφήνει περιθόρια να σκεφτείς

• Παράθεση από takis19821982: “Δλδ να παρω αυτην παιδια?the phone will install firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Aυτο ακριβως μου ειπε.Ποια λετε να παρω.Σορρυ που σας ταλαιπωρω αλλα θελω ελληνικα.Εχει κανεις την version που μου λεει ο κινεζος?ειναι σταθερη?Sorry και ευχαριστω πολυ ” Η επίσημη clobal έχει πολλές γλώσσες αλλά όχι ελληνικά...αν θες ελληνικά θα σου στείλουν πειραγμένη rom. καλύτερα πάρε αγγλοκινέζικη και την αλλάζεις από ε…

• Παράθεση από matsakonas: “Εσένα προφανώς έχει την official global που έχει βγει και όχι κάποια από αυτές που φορτώνουν τα κινεζομαγαζα τις δικές τους. ” ναι κανόνισα να έχει την official clobal για να έχω όλες τις αναβαθμήσεις.έχει ευροπαϊκο φορτηστή και καθολου κινέζικες εφαρμογές.......ότι πρέπει για εμάς δηλαδή

• Παράθεση από takis19821982: “Γεια!!!!Ρωτησα τον κινεζο και μου ειπε οτι μπορω να αγορασω το Mi max με firmware that support multi-language and google play,about os is MIUI 7.3 (Base on android6.0.1).Δλδ με MIUI 7.3 multi-language.Ειναι της προκοπης η ειναι καλυτερα να την παρω αγγλοκινεζικη και να κανω install την ελληνικη?Επειδη βλεπω οτι ειναι περιεργη διαδικασια να περασω τα Ελληνικα !!!!Την εχει κανεις την MIUI 7.3multi-language?Σβηνονται οι κινεζιες?Ειναι μισομεταφρασμενη?Ευχαριστω !!!!!!!!…

• εγώ φίλε το πήρα εχθές και έκανα την αναβάθμηση κανονικά και πήγε στην miui 8 χωρίς πρόβλημα κανένα

• Mi Max χαμηλός ήχος

mastersakis - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Σε ένα review άκουσα ότι το ηχείο δεν είναι από τα δυνατά του σημεία,εκεί που βρίσκετε κιόλας....ένα hands free διευκολύνει την κατάσταση

• mi max αρχική οθόνη...

mastersakis - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά.θέλω να ρωτήσω πως κάνω τις αρχικές οθόνες να κάνουν κύκλο, δηλαδή όταν φτάνω στην τελευταία οθόνη να ξαναγυράνει στην πρώτη αμέσως και όχι να πάει πρός τα πίσω. επίσης τα windzet δεν πάνε μέχρι τέλος στην οθόνη αλλά αφήνουν ένα κενό (αυτά με τον nova launcher τα ρύθμιζα εύκολα)

• Παράθεση από geoanto555: “Λογικά θα πάρει σύντομα.. Καλώς το δέχτηκες.. ” και εγώ έτσι νομίζω φίλε.........μου άρεσε γιατι περασε στην 8 έκδοση μονο του χωρίς προβλήματα....οι αυτόματες ενημερώσεις είναι πολύ σιμαντικές

• καλησπέρα παιδιάμόλις παρέλαβα το max μου από το geekbuying. έκανε 15 μέρες να έρθει ακριβώς και είναι η έκδοση 3/23 clobal. το σετάρησα και έκανε την αναβάθμηση στην έκδοση miui 8 αμέσως χωρίς πρόβλημα. δεν έχει κινέζικα app καθόλου και έχει όλες τις υπηρεσίες google.Το μόνπ μειονέκτιμα δεν έχει ελληνικά στο multilanguage αλλά μκρό το κακό....όλα δουλεύουν καμπάνα.....δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο φένετε τελικά,από 5άρι πάς άφοβα σε 6,4

• πρωινή πρωινή ...καλημέρες 14317448_10210761503296788_7093377234667050533_n.jpg

• Έχω δεί και παλαιότερα τέτοιου είδους τέστ ακόμα και να βάζουν τα κινητά στο μπλέντερ για να δούν τι θά γείνει ή κατά πόσο θα είναι ανθεκτικά. Χαζομάρες είναι όλα αυτά και τα κάνουν για να κερδίζουν κάποιοι εντυπώσεις και τίποτα άλλο.....εδώ τα προσέχουμε σαν τα μωρά.....

• Με 27 δισ θα βγαίναμε από το μνημόνιο......η εταιρία έχει μεγαλύτερο τζίρο από την Ελλάδα Βλέπω λόγω αυτού του γεγονότος η sumsung θα πάει στο επόμενο μοντέλο πολύ γρήγορα.....

• google maps ότι καλύτερο κυκλοφορεί από χάρτες. τρώει λίγα δεδομένα αλλά είναι super.τώρα τα όρια ταχύτητας είναι καλό να τα βλέπουμε και να μας υπένθυμήζει κάποιος πόσο πρέπει να τρέχουμε

• Η sumsung και η alcatel είναι η μόνες που έχουν ακόμα <<σπαστά>> κινητά στην αγορά. Αν θυμάστε για την ιστορία πρώτη η motorola το ξεκήνησε και μετά κολούθησαν όλες οι άλλες εταιρίες με δικα τους μοντέλα. Εμένα μου αρέσούν πολύ και πάντα έχω ένα τέτοιο για δεύτερο (ανάγκης).

• εντάξη είναι σίγουρα πολύ καλό αλλά η τιμή απαγορευτική για μένα.....δεν βλέπω να αγοράζω ποτέ apple

• Πέρασαν τα παλιά τα χρόνιαπου μεγαλώσαμε εμείς αλλιώς. Τα παιδιά τώρα είναι πιό έξυπνα από εμάς σε θέματα τεχνολογίας και όχι μόνο.Εμένα που η κόρη μου είναι 5 ανοίγει υπολογηστή,browser και πάει στο you tube και βάζει πέπα και κοιτάει.Φυσικά την έχω από επιτήρηση δεν την αφήνω μόνη της ποτέ.Τα παιδια εξελήσονται και δεν είναι κακό.Το μέλλον έχει μπόληκη τεχνολογία μέσα του,από κινητά,υπολογηστές δίκτυα κτλ. Προσοχή θέλει η κατάχρηση όπως σε όλα τα πράγματα κάνει κακό έτσι και εδώ, τα όρια πρέπε…

• Ελληνική γλώσσα

mastersakis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

έλεγα να στείλω mail διαμαρτυρίας...

• Ελληνική γλώσσα

mastersakis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα. Στην international έκδοση του λογισμικού της xiaomi έχει πολλές γλώσσες αλλά όχι ελληνικά.....μήπως πρέπει να στείλουμε mail στην εταιρία να το κανονίσει αυτό;;

• οχχχχ δεν θέλω τέτοια ...έχω παραγγείλει και εγώ ένα απο το geek. με τέτοια μπαταρία αν σκάσει κοντά σου δύσκολα τα πράγματα