Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-273 από 273.
-
Δεν ξέρω αλλά η ιδέα να αλλάζεις διάφορα μέροι του κινητού για να το αναβαθμήζεις ή για να το φτάξεις όπως θες δεν θα μου άρεσε τόσο. έχει χιλιάδες κινητά που μπωρείς να πάρεις ακριβώς οτι ψάχνεις.......και εμείς σαν gadgeτάκιδες κάθε 2 χρόνια θα αλλάξουμε κινητό όπως και να έχει. οπότε σαν ιδέα δεν είναι καλή
-
Αυτό είναι ότι πρέπει για τους παπαράτσι χαχα....τώρα που τα κινητά άρχησαν να φτάνουν της φωτογραφικές μηχανές σε επιδόσεις είναι λογικό να εμφανιστούν και τέτοιοια gadzeτάκια
-
Qualcomm: Αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες, για τον νέο της επεξεργαστή Snapdragon 821..
Μήνυματύφλα να λεχουν τα pc.....
-
120 δολάρια δεν είναι γενικά πολλά για ρολόι με ενσωματωνένο gps......ας έρθει πρώτα ευρώπη και βλέπουμε
-
Εγώ πάντως όταν πήγα να συνδέσω την revolute με την paypal δεν γίνονταν με τίποτα. Έκανα online chat από την εφαρμογή με κάποια κυρία της revolute και μου είπε ότι δεν συνδέετε!! Στην λίστα με τις χώρες που υποστηρίζει η paypal δεν υπάρχει η Αγγλία!! Τέλος πάντων η virtual Mastercard της εθνικής έσωσε την κατάσταση Στάλθηκε από το Lenovo S960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεδομένου ότι τα κινητά κοντράρουν ακόμα και τα pc σε επιδόσεις,οι ενεργειακές ανάγκες όλο και θα αυξάνοντε...οπότε όσον αφορά τα smartphone δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά την ζωή της μπαταρίας
-
Βλέπω την επόμενη γενιά δηλαδή σε 30 χρόνια να έχουν όλοι τσιπάκι από την google που θα ακούει και θα δείνει μόνο του πιθανές απαντήσεις.....ο εγκέφαλος θα <<παρακαμφθεί>> και θα μικρίνει και την συνέχεια την καταλαβαίνετε όλοι........
-
xiaomi max
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το xiaomi max( από το to2c). To κινητό έχει αγγλικά και κινέζικα μόνο (εργοστασικά ) αλλά αν θέλεις μπωρείς να το αγοράσεις και με multilanguage. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αν το πάρω και το έχω στα αγγλικά και εγγαταστήσω το swiftkey για να γράφω μυν στα ελληνικα ή και επάφές θα έχω κάποιο πρόβλημα; Θα δειχνει τις ελληνικες γραμματοσειρές κανονικά; θα κάνω restore από clound τις επαφές μου ,θα τις δείχνει στα ελληνικα; Με το playstore θα έχω θέμα; Ευχαρ…