Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 273.
-
miui browser
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή χρονιά. Όταν σέρνω από κάτω προς τα πάνω το δάχτυλο στην οθόνη....ανοίγει ο browser της xiaomi. Επειδή τον ανοίγω συνέχεια χωρίς να θέλω, ξέρει κανένας πως το απενεργοποιώ αυτό από τις ρυθμίσεις; (να μην ανοίγει ο browser δηλαδή)
-
miui 10
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πρέπει να κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ? Σου ήρθε ειδοποίηση για ΟΤΑ ? ” μου ήρθε και την έκανα κανονικά φίλε
-
miui 10
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Πήρε κανείς miui 10 με clobal stable ? Γιατί μου φένετε να άργησε λίγο
-
ενώ τα άλλα λειτουργικά συστήματα <<πρόκοψαν>> στον τομέα ασφάλεια. εμένα το adroid μου φέρνετε πιο ασφαλή από όλα (αν δεν το βάλει χέρι ο ιδιοκτήτης του)
-
θέματα
Μήνυμαναι αυτό κάνω αλλά γιατί μας έχουν στην απ έξω εμάς;;;.....
-
θέματα
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Αυτό με τα θέματα που έχουν εξαφανιστεί θα στρώσει καμιά φορά;
-
πολύ ωραίο δωράκι...καλή επιτυχία σε όλους
-
back up kai restore
Μήνυμαβασικά δεν μπορώ να κάνω login...θα δοκιμάσω και αύριο μήπως είναι οι servers
-
back up kai restore
Μήνυμαείναι πάρα πολλές........αλλά θα το κάνω σιγά σιγά
-
back up kai restore
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω μερικές απορίες. Ο αποθηκευτικός χώρος (5giga) στο miclound έχει γεμίσει και τώρα ζητάει χρήματα για περαιτέρω αποθήκευση. Αν μπω στο miclound από το pc και σβήσω τις φώτο θα σβηστούν και από το κινητό; Το google photo συγχρονίζει και αυτό και θα σώνονται εκεί οι φώτο. θα κρατήσω το micloynd για τα άλλα εκτός φώτο και βίντεο