Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 273.
-
Περίεργη φόρτιση
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Αν είσαι σε νησί μην ψάχνεις άδικα ... δεν φταίει ουτε ο φορτιστής, ουτε η συσκευή, ούτε η rom ” ναι σε νησί είμαι..... το σκέφτηκα αυτό βασικά...τα ρεύματα είναι λίγο ότι να νε εδώ.....
-
Περίεργη φόρτιση
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Σήμερα που πήγα να φορτίσω το mimax μου αντί για 2,5 ώρες που κάνει συνήθως έκανα 7 ώρες!!. Η φόρτιση έγεινε με τον δικό του φορτιστή σε μπρίζα που το έχω ξαναφορτίσει και δεν έχα καμιά αναβάθμιση τελευταία να πω ότι φταίει κάτι τέτοιο. Η αποφόρτιση πάει κανονικά όπως πάντα για την ώρα......καμιά ιδέ γιατί έγεινε αυτό; global stable φοράω
-
Παράθεση από zt654: “Γεια σου Σάκη δυναμίτη.....ωραίος......με αντοχή. Εγώ να σου πω μου αρέσει το τρέξιμο αλλά δεν έχω καθόλου αντοχή......γρήγορο δυνατό τρέξιμο μπορώ να κάνω αλλά μόνο.......στο αργό που θέλει αντοχή τα φτύνω αμέσως. Υ.Σ. Γι'αυτό και περπατάω μόνο και δεν τρέχω. ” όλλοι μπορούν να τρέξουν .....απλά θέλει θέληση και μερικές συμβουλές στην αρχή Παράθεση από GEORGE13: “Σακη που ειναι το μερος αυτο; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το μέρος είναι η ωραία Λήμνος