Παράθεση από demakhs: “α, φίλε @mastersakis απαράδεκτο το θέμα της φωτο...τα μοντέλα είναι λίγο γερασμένα...θα σου στείλω σε pm μερικές με πιο....φρέσκα!! ” άσε είχα κάτι κομμάτια δίπλα φωτιά......αλλά ήμουν από στενό μαρκάρισμα.......
Παράθεση από derveni: “Παράθεση από mastersakis: “η μεγαλήτερη ανακάλυψη της 5ετίας...άσπορο καρπουζι..... ” Φάε τροποποιημένα προϊόντα αλλά όταν βγάλεις γυναικείο στήθος μην πεις γιατί σε χαϊδεύουν όλοι, μακριά από τροποποιημένα ( καρκίνος -τερατογενέσεις ) θα μου πεις είναι τίποτα καθαρό σήμερα όχι αλλά προσπαθώ να βρω όσο μπορώ το καθαρό. ” Μη τροποποιημένα προϊόντα ή ζώα δεν υπάρχουν πλέων......μόνο αυτά που φυτεύεις ο ίδιος είσαι σίγουρος αλλά και πάλι παίζει και αυτό
Παράθεση από demakhs: “Το κίτρινο καρπούζι, τι χρώμα σπόρους έχει, ξέρουμε?? ” άσπορο και αυτό..........σε μερικά χρόνια όλα θα ειναι άσπορα για να μην μπορείς να σπέρνεις.......αυτό είναι άλλο θέμα ομως
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ρε Μάστερ, μπας και τα έβγαλες εσύ ένα ένα; ” δεν έχω καιρό για τέτοια φίλε...... πάντως αν δεν δοκιμάσατε να το κάνετε.....είναι τέλειο. τρώς χωρίς διακοπές για φτύσιμο. Εκτός από το άσπορο υπάρχει και το καρπουζι με κίτρινο χρώμα αντί για κόκκινο...δεν ξέρω να το έχετε δεί. σε γεύση είναι το ίδιο
Παράθεση από fog: “@mastersakis Σούπερ είσαι. Με βάζεις σε ανησυχίες Δεν τρέχω αλλά περπατάω με ρυθμό γύρω στα 5km/h. Δεν μπορώ να το κρατήσω όμως σταθερό, με βάζει μέσα. Ξεκινάω με στόχο τα 5-10 χιλιόμετρα και μέσα σε μήνες καταλήγω σε πάνω από 20. Δοκίμασα διάφορα κόλπα να το ελέγξω αλλά σε μένα λειτουργεί εθιστικά Τα τελευταία περίπου 5 χρόνια έχω ένα fitbit και το χρησιμοποιώ χρόνο παρά χρόνο. Δοκίμασα και με στόχο, να κάνω πχ. τα 2.850 περίπου χιλιόμετρα του ταξιδιού στη Mordor σε ένα χρόνο…