Παράθεση από George Kaggelaris: “Και πολύ καλά κάνεις φίλε μου. Εγώ χρειάστηκε να φτάσω σχεδόν 40 για να καταλάβω τα οφέλη της άσκησης. Απέδωσε όμως! ” επένδυση για το μέλλον να το βλέπεις.........μεγάλη συζήτηση............κανε πρόγραμμά το οποίο να το ακολουθείς πιστά και μην φοβάσαι τίποτα
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μάστερ Σάκη σε βρίσκω δυνατό! Ωραίος ρε μάγκα! Χαρά στο κουράγιο σου! ” ευχαριστώ φίλε να είσαι καλά......Από Σέρρες καταγωγή αλλά είναι σε νησί τώρα........Πολεμική αεροπορία μόνιμος
Παράθεση από dimitra1417: “Καλά αυτοί που δουλεύουν, οι άλλοι;; Γτ καλημέρες 4ωρες πριν;; Πόσο πρωινοι τύποι είστε;; Καλημέρα σας!!! ” εγερτήριο 4 και μισή το πρωί.......μετά 2 ώρες ψάρεμα και μετά τρέξιμο 6 χιλιόμετρα 20861648_10214102755466004_3445832190086747375_o.jpg
Αυτό είναι το τυράκι για να εμφανιστούν......μετά θα πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλα τους για διαρροή πνευματικών δικαιωμάτων κτλ γιατί η ΗΒΟ έχει χάσει πολλά από την υπόθεση...........κάτι μου λέει ότι δεν θα φάνε το τυράκι......