Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑσχολήθηκα 10 μέρες. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει,, δεν μου είχε ξανασυμβεί. Το θέμα είναι ότι ήθελα να το πουλήσω, γι'αυτό έκανα το φλασαρισμα,,, και το ότι δεν γίνεται, είναι πολύ ψυχοφθόρο. Δηλαδή να το αγοράσει κάποιος, και να μην μπορεί να το φλασαρει.. κατέβασα την αγγελία, πρέπει να επιλυθεί, για να το δώσω. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, με τις λίγες γνώσεις που έχω. Πάντως ψιλιαστικα ότι κάτι συμβαίνει, από την πρώτη φορά, όταν με παλιότερη έκδοση του mi flash tool, που πά…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΝαι με την 11.0.3 το anti:1, και έκανα downgrade, στην ..κλπ.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο anti rol : 1 ήταν. Από την rom του Xiaomi.eu, δεν το είχα ελέγξει.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυματο log
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυματο φλασαρισμα error, υπαρχει προβλημα, κατεβαζω την αγγελεια πωλησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕπειδή δεν πρέπει να το αφήσω αιωρούμενο θέμα, κατεβάζω fastboot V10.2.9. PFAMIXM. Αν δεν πετύχει, τότε σημαίνει ότι έχει πρόβλημα το κινητό,, θα ελέγξω anti rol κλπ.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμα@NasDriver, το κινητό το είχα custom rom, από το Xiaomi.eu. αποφάσισα να το πουλήσω, και έτσι το φλασαρα fastboot rom, με το mi flash tool, που ήτανε error. Το κινητό μετά το φλασαρισμα άνοιξε, και εγώ μπήκα στην ενημέρωση λογισμικού, και από τις τρεις τελείες, επέλεξα : λήψη τελευταίου πακέτου, που φυσικά ήτανε η ίδια Ρομ, 10.0.3 global stable, την οποία εγκατέστησα, και μετά έκανα factory reset. Το κινητό δουλεύει σωστά,, έχω βάλει ήδη αγγελία πώλησης. Μια ευαίσθητη ερώτηση: με εξαίρεση το pla…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαlog Attachment (ID: 66458) (Log File)
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕνα screenshot πλήρες.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΘα κοιτάξω για το αρχείο log αργότερα, .. καφενείο,, έριξα μια ματιά στο Google Miui 11.0.2.0 for Mi9Global (QFAMIXM) Fastboot ROM Flashing error - Feedbacks - Mi Community - Xiaomi Υπάρχει θέμα.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΑπο το mi flash, όταν το φλασαρα προχθές, έγραφε αυτό" error:$rem fastboot -s:::::::: flash ifaa C:\:::::::::. " Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει, αν αυτό είναι το σφάλμα στο φλασαρισμα, @NasDriver,
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΓιώργο το κινητό τώρα είναι εντάξει; Είχα πρόβλημα στο φλασαρισμα, ενώ ολοκλήρωνοταν έγραφε error. Αν το πουλήσω, μήπως θαχει πρόβλημα ο καινούργιος, στο φλασαρισμα,, που δεν μου έχει ξανασυμβεί.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο κινητό άνοιξε κανονικά, όπως και τις προηγούμενες φορές, το φλασαρισμα ολοκληρώθηκε, αλλά είναι μυστήριο γιατί δείχνει error, το ίδιο και στο λάπτοπ, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Από το updater του κινητού, έκανα λήψη του τελευταίου πακέτου, και ενημέρωση,, που είναι το ίδιο,, και μετά επαναφορά σε εργοστασιακά δεδομένα. Το κινητό τώρα είναι εντάξει ??? Ρωτάω γιατί θέλω να το πουλήσω, και ΔΕΝ θέλω να κάνω απάτη. Επίσης το play store γράφει μη πιστοποιημένο,, συνήθες όταν περνάς custom rom. Έκανα …
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαθελει φακελο log, kai παλι error.. θα το κοιταξω αυριο, .. καφενειο.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαPanos το εχω βαλει στο δισκο C,, ψαχνω στο google, μηπως βγαλω ακρη..
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαη τελευταια εκδοση ...115, δεν κανει εγκατασταση προγραμματος ;;;;;;;;;;;;;;;; αυτο δειχνει, δεν βλεπει την συσκευη.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαεχει το φλασαρισμα σε mi note 10, για το mi 9 δεν εχει, και κατεβασα την τελευταια εκδοση του mi flash, ( κατι ειχα διαβασει για notepad ++ ;).
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
Μήνυμαανεβαζω screenshot , το φλασαρισμα γινεται, αλλα στο τελος γραφει error, @NasDriver δεν μου εχει ξανατυχει!!! antiroll anti: 1, απο 10.0.5 eu, σε global stable 10.0.3
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο είχα την stable 10.0.5 eu, και θέλω να περάσω την global stable. 4 φορές το φλασαρα, και τις 4 στο τελευταίο δευτερόλεπτο γράφει error, το κινητό ανοίγει κανονικά. Το δοκίμασα και σε laptop. Κάποια γνώμη ; η πως γράφεται στα αγγλικά για να ψάξω στο Google.