Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΘέλω να δώσω το δικό μου, τι τιμή πιάνει ; Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μπορεί από το updater ,, local update,, να μην γίνεται,,, στην χειρότερη brick το κινητό. Πάρε γνώμες.!!!!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? Ο πιο ασφαλής είναι με φλασαρισμα,, αλλά θέλει ξεκλείδωμα τον bootloader,, σε συνδυασμό ότι brick εύκολα τα rn8pro,, και δεν μπαίνουν (?), σε fastboot mode(?). Πάρε γνώμες, πριν κάνετε οτιδήποτε !!!!!!!
-
Εχω την stable eu 10.0.5, sto Xiaomi mi note 10. Η 10.0.7 stable eu - xtrv δεν περνάει, 2 φορές φλασαρισμα σήμερα fastboot rom , για να το ξεκολησω. Αλλά μάλλον δεν έχω τσεκαρει την επιλογή στις επιλογές προγραμματιστές, το usb depiu.. Και στο xiaomi.eu μερικοί έχουν το ίδιο πρόβλημα,,, Όχι όλοι.. πριν από μία ώρα, πέρασα την Ρομ tin re upload, κόλλησε στο recovery mode.
-
Παράθεση από Octaviastikos: “StackPath Αυτό είναι το twrp...για όσους θέλουν ” Το πέρασα, νομίζω δουλεύει πιο καλά από το κινέζικο., (( και από ότι γράφουν στο xda, δεν δουλεύει σε όλους καλά.)) Ένα θέμα : δεν μπορώ να εγκαταστήσω apk,, δείχνει μηνύμα ότι; Δεν υπάρχει εφαρμογή εγκατάστασης,, ξαναφλασαρα την Ρομ τίποτα. Και πέρασα το magisk 20.2.
-
Το ξεκλείδωσα στις 1/1/2020. Βρήκα twrp από το xda, ένα κινέζικο - ρωσικο, rom την ευρωπαϊκή stable, έκανα wipe dalvik, cache,data, internal storage,, format data, factory reset, και έγινε η εγκατάσταση,, και έκανε κάποιο κόλλημα με το twrp, αλλά εντάξει. Και τοβαλα στην άκρη, έχω δουλειά τώρα,και θα το δουλέψω τις επόμενες μέρες, πέρασα και το magisk, άλλαξα την γραμματοσειρά σε bold,, (app fontster), και πέρασα τον dialer της Google. Δεν έχω χρόνο αυτήν την στιγμή, για να το δουλέψω. Επίσης τη…
-
Όπως έγραψα, το forum εδώ, Xiaomi.eu σταμάτησαν την υποστήριξη, γιατί μπρικαρουν, όπως και σε μένα, αλλά ήμουν τυχερός και το φλασαρα,, ενώ είναι πολλοί που είναι με μαύρη οθόνη. Πάρτο από όπου θέλεις, αλλά προς το παρόν, είναι για να το έχετε με official rom,, σε καμμιά περίπτωση custom,, εγώ το έχω την ευρωπαϊκή,, την οποία κατέβασαν από το official site, Xiaomi.eu. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk