Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Δίνουν εγγύηση καταστήματος ; Καλύτερα πήγαινε σε επίσημη αντιπροσωπεία, Κωτσόβολος, plaisio, να έχει 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας, που αχρειαστη με τόσα που μπρικαροουν, δεν μπορεί να βάλει ροοτ, έχει σταματήσει την υποστήριξη και εδώ το forum, xiaomi.eu Ψάξτο πριν το αγοράσετε. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤο θέμα είναι ότι δεν βλέπει όλα τα stick, φλασάκια,, για να μην νομίζεις ότι φταίει το otg. Πήρα πριν 2 χρόνια ένα από Γερμανό, lifetime έγραφε, και δουλεύει. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλύτερα να το ξανασκεφτείς, διότι δεν υπάρχουν custom roms, η συσκευή εγκαταλήφθηκε από εδώ το forum, Xiaomi.eu διότι brick οταν περνάς twrp, magisk, και δεν !!! μπορεί να φλασαρισθει. Αν θες να το έχει με official rom, τότε πάρτο, πήγαινε σε καταστήματα να το δει, είναι λίγο μεγάλο. Μπορεί στο θέμα των custom roms, να δώσει λύση η xda, όχι προς το παρών. Και εμένα brick, αλλά το επανέφερα, κλπ Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαCommand fastboot reboot H Πάτα το power παρατεταμένα, θα ανοίξει το κινητό,, Δεν έχει πρόβλημα !!!!!! Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν περάσουν οι 7 μέρες, και άνευ απροόπτου το ξεκλείδώσω, μετά από μια βδομάδα, θα το κάνω αποσύνδεση από τον 2ο account, και θα το συνδέσω στον 1ο account sthn Xiaomi. Πιστεύω ότι δεν θα έχω πρόβλημα,,, η. ,, τουλάχιστον έτσι νομίζω,, δεν κάνω κάτι παράνομο. Οι 7 μέρες από χθες Τετάρτη είναι η άλλη Τετάρτη, νομίζω 1/1/2020. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα το tempered glass της mocolo με κόλλα και υπεριώδη κλπ. Ήταν το δεύτερο, το πρώτο έτρεξε η κολλα, ενώ το τραπέζι ήτανε ευθεία ίσιο, πάνε τα 20 €,, στο δεύτερο κόλλησα πίσω από το κινητό ταινίες, γιατί ο φακός προεξέχουν, και τώρα ήτανε περίπου ευθεία. Το κόλλησα εντάξει, Αλλά από αριστερά πέταξε μια σταγόνα,, την είδα και την σκούπισα, από δξ πέταξε τρις μικρές που δεν τις είδα, αποτελέσμα πιέζεται η θήκη, και είναι πρόβλημα για το κουμπί power. Κάποια ιδέα πως να τις κόψω;;;; να μην ξηλω…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΑφού είναι εντάξει οι ρυθμίσεις, πιθανόν να είναι bug της ρομ. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 φωτογραφία επαφών
ΜήνυμαΓια τις μικρές φωτογραφίες, έχουν γράψει και στο myphone,, μετά την ενημέρωση λογισμικού και factory reset. Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν είχα τέτοιο πρόβλημα με brick, ούτε έμπαινε σε fastboot mode, αλλά οθόνη μαύρη, ΑΛΛΑ με snap dragon,, έκανα το εξής Άνοιξα κανονικά το mi flash tool στον υπολογιστή, ώστε να είναι έτοιμος για refresh,, clean all. Mετα συνδεσα το κινητό, που αν κάνεις τότε refresh φυσικά δεν το βλέπει. Μετά πατάω πλήκτρο power και το volume down ταυτόχρονα, το κινητό είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή!!, μετά αν κάνει δόνηση αφήνω το πλήκτρο power, αλλά συνεχίζει να πατάω το volume down,, μετά refresh, και το…
-
Δοκίμασες να το συνδέσεις, ας είναι brick. Στην εφαρμογή mi flash tool, αν έχετε πατημένο το volume down και το συνδέσεις στον υπολογιστή,, μετά refresh, δεν το βλέπει το flash tool; Το είχα κάνει με snap dragon επεξεργαστη κλπ κλπ και παλιά είχα ξεκολλήσει ένα κινητό κλπ κλπ Δεν ξέρω, αν δουλεύει σε media tech,, το δικό μου έμπαινε σε fastboot mode, και το φλασαρα κλπ κλπ. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν το πέρασα twrp, ένα από τα δύο twrp δούλεψε,,, πιο πάνω έχω post με link, ,, μετά πέρασα magisk και το κινητό κόλλησε brick. Και μην έχοντας τι άλλο να κάνω,!!!!!!!!!!!?, Υπό ιδίαν ευθύνη,,, το φλασαρα με το mi flash tool, fastboot rom tgz, την κατέβασα από το official site,, το κινητό όμως έμπαινε σε fastboot mode,, στο λαγουδάκι δηλαδή. Το φλασαρισμα πέτυχε, αν και είχε λίγα εικονίδια.., και μετά εφάρμοσα τον ως άνω ποστ οδηγό, και το έχω root, magisk, και Το δουλεύω το κινητό, και το πολ…
-
το πηρα πριν 15 μερες, σημερα ξεκλειδωσα bootloader, βρηκα δυο twrp sto xda, το ενα δουλεψε, ειχα twrp, πηγα να περασω το magisk, kai brick. κατεβασα fastboot rom, flash me mi flash tool, και φοβομουν μηπως δεν πετυχει,, λογω του media teck, και τα παρατησα, δεν θελω αλλη λαχταρα αποψε. custom rom υπαρχει ;;;;;;;;;, στο χιαομι eu γραφουν οτι δεν το υποστηριζουν πλεον, λογω των brick.