Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Xiaomi Redmi Note 7

sakis112 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) detail?guide=2 Οδηγίες., το 2ο link ανοιξε το απο υπολογιστη.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Για να φλασαρουμε official rom, πρέπει το κινητό να είναι σε fastboot mode. Το bootloader το έχεις ξεκλειδώσει ;;;;

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Μια λύση, φλασαρισμσ official fastboot rom tgz, για να ξεκολλήσει. Συνολικά το φλασαρα 4 φορές,, εχει πολλά θέματα, μόνον official δεν είναι,,,,,,,,,δεν είναι για κύρια συσκευή!!!!!?, δεν θα έχει τηλέφωνο,, διάβασε τι γράφουν στο xda.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Downloads - Pixel Experience [ROM][10][lavender] Pixel Experience [OFFICI… - Pg. 73 | Xiaomi Redmi Note 7 Έχει πάρα πολλά θέματα, οδηγίες από xda, γενικά το κινητό ,!!!!! έχει θέμα. Είπα αμάν να την περάσω, και στα wipe δεν έκανα το system,, brick,, Και ξαναγύρισα στην ευρωπαϊκή.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Και στο xda γράφουν τα ίδια. Έχει θέματα η συσκευή. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

sakis112 - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Δεν το δούλεψα, αλλά εικονίδια , οθόνη φαίνεται κορυφαία. ( Είχε γράψει ένας παλιά, και συμφωνώ). Νομίζω το μόνον θέμα, σύμφωνα με xda, είναι στο Bluetooth.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Περασα την pixel, με οδηγό από το xda.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Από τον λογαριασμό σου στην xiaomi, αφαίρεσε την συσκευή. Αλλιώς θα ζητήσει το password μετά την νεα εγκατάσταση. , Και η συσκευή δεν θα σεταριστει. Αν ξεχάσετε τους κωδικούς χιαομι, από τον υπολογιστή να επιλέξετε ότι ξεχάσατε το password,,, δεν είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψει!!¡¡!!!!!!!!???. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Είναι bug της ρομ. Όταν το φτιάξουν από την xiaomi... Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

off topic,, ακυρο .

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Στο official site, ανέβασαν και την 11.0.4 eea, για local update

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

detail?device=1700360 Ανέβασαν τα recovery zip , στο official site,, προς το παρόν, δεν έχουν το eu, κατέβασμα και local update..

• Bug του λογισμικού,, αν παίζει σε άλλα κινητά,, η , αν δούλευε πρώτα. Κάποια στιγμή θα το φτιάξουν, από την xiaomi. Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

To Google dialer δουλεύει σε σας. ;

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

qqNxQpN2G H φωτογραφία 20191116 230802 — Postimage.org

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

qqNxQpN2G Κατέβασα αυτό το module, τι πρέπει να κάνω για εγκατάσταση, με reboot , με recovery mode install ;;

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Περασα το magisk , και μέσα από τις λήψεις κατέβασα το module roboto font, reboot. Φαινεται το module στο magisk, Αλλά δεν το δείχνει στις γραμματοσειρές για να το επιλεξω. Που κάνω λάθος ; Είναι η πρώτη φορά και δεν το ξέρω ...

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Άλλαξε stick, σε μένα από 5 που έχω , διαφορετική ς μάρκας, ένα το " βλέπει". Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Μια απάντηση: με το magisk με τα module, μπορώ να κατεβάσω Roboto bold font; Δεν το έχω δουλέψει..

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Η αναζήτηση θα το δείξει στην Αθήνα, μετά από δύο τρις μέρες . Μπες και στην αναζήτηση ΕΛΤΑ, αν το δείχνει. απλά περιμένεις.. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk