Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΈνα διαφορετικό πρόβλημα. Άλλαξε ο chrome browser, χωρίς να πειράξω κάτι, και δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση, να μην είναι σε καρτέλες.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΚατέβασε μια εφαρμογή charge, από play store, και έλεγξε αν φορτίζει.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΤο πρώτο που κοιταμαι είναι το καλώδιο, άλλαξε το.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@Hristos Psih Δε ξέρω τι twrp κατέβασες για το Poco f2 pro ( LMI ) , αλλά αυτό θα βάλεις αν είσαι με android 10 .. LMI_0623.img | by gkalen for Xiaomi Αν φλασαρεις android 10 rom παλιότερη , θα μείνεις με αυτό .. Αν πας για rom με android 11 , μετά το φλασαρισμα θα βάλεις αυτό και καλό θα ήταν να φλασαρεις την android 11 rom ξανά με αυτό .. twrp_lmi_1206_wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi Και με αυτό θα συνεχίσεις .. ΤΟ ΑΥΤΟ by Steven King .. ” @gkalen to twrp λειτουργει με…
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΤο εικονίδιο : ασφάλεια ( σε custom firmware) Η δεύτερη επιλογή δεξια
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΈχω custom firmware.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠριν μήνες, όταν έδωσαν free data, έκλεισα το WiFi, και κατέβασα firmware, και μου έβγαλε ειδοποίηση, .. είστε στο ένα gb... κάτι τέτοιο.. Και σταματά να κατεβάζει.!! Και μπήκα στις ρυθμίσεις, και το απενεργοποίησα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην απενεργοποιείται.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠρόβλημα στις ειδοποιήσεις υπάρχει, (μάλλον είναι software). Δεν έχει μόνον το δικό σου. Τα ίδια και σε μένα, και σε γειτονικό forum, τα ίδια λένε. Υπομονή, μήπως φτιάξει σε update.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Πρόσεξα ότι το cts profile: failed Και το ίδιο γράφουν και στα διάφορα σάιτ. Δεν πείραξα κάτι, μάλλον κάτι έχει κάνει η Google. ” [UNIVERSAL FIX] Fix Magisk SafetyNet FAILED Issue - Bypass Safetynet Το πέρασα στο poco, και έφτιαξε.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠρόσεξα ότι το cts profile: failed Και το ίδιο γράφουν και στα διάφορα σάιτ. Δεν πείραξα κάτι, μάλλον κάτι έχει κάνει η Google.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΚαι ένα screenshot
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΚαλη χρονιά. το κινητο το αγορασα απο plaisio, και μαλλον ειχε rom eu. το φλασαρα ρομ global official, και μετα την ευρωπαικη. με οδηγο αυτο το βιντεο, youtube.com/watch?v=1t0tXT0PXwg , οπου επελεξα την global version, ελεγξα check safetynet : failed. sto play store γραφει : συσκευη δεν πιστοποιηθηκε, και ας εκανα διαγραφη δεδομενων κλπ. περασα το magisk mogule: Magisk General Support / Discussion | XDA Developers Forums , και εφτιαξε.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κατεβάστε αυτό. twrp_monet_vangogh-MI10L-ZOOM_3.5.A10_31-12-2020 δειχνει να ειναι οκ με το κλείδωμα της συσκευής σε 11.. ” Ζητάει τον κωδικό κλειδώματος, και δείχνει την εσωτερική storage. Mε το twrp του ~~ manoufrio, η εσωτερική μνήμη φαινόταν ένα σύνολο από χαρακτήρες,, δηλαδή τα περνούσα με stick, cable otg. Και το έλεγξα ξανά, πέρασα το firmware/eu/android 11, Δεν έδειξε τα κόκκινα γράμματα Ε.... Ε... κλπ, έχω ανεβάσει φωτογραφία, στις προηγούμενες σελίδες, έγινε ξα…
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΠερασα το μοτίβο, και το ζητάει στο twrp, και δείχνει στιγμιαία κόκκινο γράμματα, του τύπου : Ε ....... Ε ...... Ξαναπέρασα τον κωδικό ξεκλείδωμα, δεν το ζητάει το twrp.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΌταν πέρασα το android 11, νομίζω έγραψε με κόκκινο γράμματα: Ε αδυναμία .. decrypt, νομίζω..
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΠέρασα κωδικό ξεκλείδωμα, και μπήκα σε twrp, δεν μου ζήτησε κωδικό.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΜε το twrp του Γιώργου, και firmware eu, magisk canary, πέρασα a11, root. Έκανα format data, πριν και μετά !!! την εγκατάσταση, διότι είχε κολλήσει στο miui, και δεν άνοιγε, και έμπαινε στο twrp mode.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμανομιζω περνας twrp, custom firmware, οχι magisk, και το τηλεφωνο δεν ειναι root. prepei να δουλευουν οι τραπεζικες εφαρμογες. πχ σε μενα, root, δεν δουλευει η app n26. me την ρυθμιση, πιο πανω εχει βιντεο, μαλλον δουλευει η Ν26, πρωτα εβγαζε¨ root η συσκευη, και δεν ανοιγε η εφαρμογη. φυσικα δεν κανω εγκατασταση, γιατι φοβαμαι, σε μια εννημερωση λογισμικου, ενδεχομενως να εχω προβλημα.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@'jpastos δουλευει, το βιντεο ειναι σωστο. στο τελος, δεν ειχε αλλαξει η επιλογη σε magisk hide, και το τσεκαρισα. πραγματι περναει. και η εφαρμογη n26, φαινεται να δουλευει, ενω πρωτα εγραφε οτι ειναι root κλπ.