Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• POCO F2 PRO

sakis112 - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

το safety σε μενα ειναι failed. θα κοιταξω το βιντεο αυριο. η εφαρμογη της n26, δεν δουλευει se root.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

να κατεβασεις και τα unistaller zip. δοκιμασε με το σταθερο, αν δεν δουλεψει, σε μενα οχι, τοτε το beta.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

link: Magisk

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Κατεβασε το manager, magisk canary beta, δουλεύει στο α11.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Το πέρασα με μοτίβο. Μετά έλεγξα με τον κωδικό κλειδώματος, >>> failed Πράγματι δουλέυει μόνον με μοτίβο.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

To κοίταξα στο virus total. Εντάξει φαίνεται.

• Mi 10 lite 5g

sakis112 - - Mi 10 Lite/Zoom (Vangogh)

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “monet_twrp_03-12 google-drive ” Το πέρασα στο monet/.. install img.. και flash την eu/1202/ android 10, Πάλι έβγαλε κόκκινα γράμματα, όπως στην φωτογραφία, που μάλλον δεν είναι κάτι ουσιώδες, και το κινητό άνοιξε, αναμονή για το android 11, οπότε υπάρξει.

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sakis112: “Noμιζω κατέβασαν από το eu, to firmware android 11. ” Δεν το κατέβασαν ακόμη.... Και δεν το έχουν διορθώσει επίσης.Παράθεση από sakis112: “ ” Χρησιμοποιώ αυτό το Recovery που κάνει σωστό Decryption στο Data >> monet.img ” Το link δεν δουλεύει!!!!

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Noμιζω κατέβασαν από το eu, to firmware android 11. Πέρασα οfficial 1202,/ mi flash tool, και ΟΤΑ android 11, και install twrp magisk zip canary beta, και δούλεψε. Αλλά δεν μου φαίνεται καλό, σε official rom, να βάλω twrp, θέλω custom. To twrp έχει θέμα, ανέβασα μια φωτογραφία χθες. Το δικό σας το twrp, στο media Fire, ζητάει ; και δεν μπορώ να το κατεβάσω.

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Ειλικρινά, το είχα φλασαρει, και μετά είδα την ανάρτηση.

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Κολησε, και μια φωτογραφία από την εγκατάσταση της eu.

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ρομ σε mi 10 lite 5g Δες και εδώ TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI ” δεν μπορω να κατεβασω απο mediaFire, ζηταει πραγματα κλπ, παρακληση ανεβαστε το twrp σε αλλο .. κλπ. και εμενα τωρα το ελεγχω, νομισα οτι κολησε, ανοιξε τωρα .. θα δω.

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

twrp για το monet υπαρχει;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Υπάρχει περίπτωση, κάποια εφαρμογή να κάνει το πρόβλημα,, σε άλλο κινητό είχα πρόβλημα, Κατέβασε τις εφαρμογές πέντε πέντε, σημείωσε σε ένα χαρτί, και παρακολούθησε ποτέ θα κάνει το κόλλημα,, έτσι βρήκα εγώ μια εφαρμογή..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Αν έχετε official firmware, και κλειδωμένο bootloader, από την ενημέρωση,, λήψη του τελευταίου πακέτου ενημέρωση ς, μήπως φτιάξει, Αν το πρόβλημα είναι στο software.

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Το realme το έδωσες; Εγώ αυτό έχω. Το poco, lite παροπλισμένα.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@mutunas Αυτό το πρόβλημα με το password, μοτίβο, είναι υπαρκτό,, γράφουν και στο xda. Συνιστούν μοτίβο και αποτύπωμα, όχι password προς το παρόν.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Περασα την official 1204, και root without twrp, και ευτυχώς δεν bootloop, και δουλεύει.

• Redmi Note 8 Pro bricked

sakis112 - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Εχω για πέταγμα 2 tempered glass. Αν τα θέλει κάποιος προσωπικό μήνυμα, δωρεάν με χρέωση courier δικιά του φυσικά.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Απο την Gsam, αλλά είναι. Root. Δεν ξέρω αν μπορεί με εντολές cmd..