Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
POCO F2 PRO
Μήνυματο safety σε μενα ειναι failed. θα κοιταξω το βιντεο αυριο. η εφαρμογη της n26, δεν δουλευει se root.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμανα κατεβασεις και τα unistaller zip. δοκιμασε με το σταθερο, αν δεν δουλεψει, σε μενα οχι, τοτε το beta.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμαlink: Magisk
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΚατεβασε το manager, magisk canary beta, δουλεύει στο α11.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΤο πέρασα με μοτίβο. Μετά έλεγξα με τον κωδικό κλειδώματος, >>> failed Πράγματι δουλέυει μόνον με μοτίβο.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαTo κοίταξα στο virus total. Εντάξει φαίνεται.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “monet_twrp_03-12 google-drive ” Το πέρασα στο monet/.. install img.. και flash την eu/1202/ android 10, Πάλι έβγαλε κόκκινα γράμματα, όπως στην φωτογραφία, που μάλλον δεν είναι κάτι ουσιώδες, και το κινητό άνοιξε, αναμονή για το android 11, οπότε υπάρξει.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από sakis112: “Noμιζω κατέβασαν από το eu, to firmware android 11. ” Δεν το κατέβασαν ακόμη.... Και δεν το έχουν διορθώσει επίσης.Παράθεση από sakis112: “ ” Χρησιμοποιώ αυτό το Recovery που κάνει σωστό Decryption στο Data >> monet.img ” Το link δεν δουλεύει!!!!
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαNoμιζω κατέβασαν από το eu, to firmware android 11. Πέρασα οfficial 1202,/ mi flash tool, και ΟΤΑ android 11, και install twrp magisk zip canary beta, και δούλεψε. Αλλά δεν μου φαίνεται καλό, σε official rom, να βάλω twrp, θέλω custom. To twrp έχει θέμα, ανέβασα μια φωτογραφία χθες. Το δικό σας το twrp, στο media Fire, ζητάει ; και δεν μπορώ να το κατεβάσω.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΕιλικρινά, το είχα φλασαρει, και μετά είδα την ανάρτηση.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΚολησε, και μια φωτογραφία από την εγκατάσταση της eu.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ρομ σε mi 10 lite 5g Δες και εδώ TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI ” δεν μπορω να κατεβασω απο mediaFire, ζηταει πραγματα κλπ, παρακληση ανεβαστε το twrp σε αλλο .. κλπ. και εμενα τωρα το ελεγχω, νομισα οτι κολησε, ανοιξε τωρα .. θα δω.
-
Mi 10 lite 5g
Μήνυμαtwrp για το monet υπαρχει;
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση, κάποια εφαρμογή να κάνει το πρόβλημα,, σε άλλο κινητό είχα πρόβλημα, Κατέβασε τις εφαρμογές πέντε πέντε, σημείωσε σε ένα χαρτί, και παρακολούθησε ποτέ θα κάνει το κόλλημα,, έτσι βρήκα εγώ μια εφαρμογή..
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΑν έχετε official firmware, και κλειδωμένο bootloader, από την ενημέρωση,, λήψη του τελευταίου πακέτου ενημέρωση ς, μήπως φτιάξει, Αν το πρόβλημα είναι στο software.
-
Mi 10 lite 5g
ΜήνυμαΤο realme το έδωσες; Εγώ αυτό έχω. Το poco, lite παροπλισμένα.
-
POCO F2 PRO
Μήνυμα@mutunas Αυτό το πρόβλημα με το password, μοτίβο, είναι υπαρκτό,, γράφουν και στο xda. Συνιστούν μοτίβο και αποτύπωμα, όχι password προς το παρόν.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠερασα την official 1204, και root without twrp, και ευτυχώς δεν bootloop, και δουλεύει.
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΑπο την Gsam, αλλά είναι. Root. Δεν ξέρω αν μπορεί με εντολές cmd..