Ενα διαφορετικό κινητό: Το έχει το eglobalcentral.eu. Μπορώ να τους ζητήσω, να μου στείλει κινητό για Ευρώπαικη αγορά, ΑΝ ΕΧΟΥΝ, που να αποδεικνύεται με το imei,,, θα τηλεφωνήσω sony Aθηνα, για να έχω διετή εγγύηση. Έχει κάνει κάποιος αυτή την διαδικασία?
Ενα διαφορετικό κινητό: Το xz2 premium, το έχει το eglobalcentral.eu. Μπορώ να τους ζητήσω, να μου στείλει κινητό για Ευρώπαικη αγορά, ΑΝ ΕΧΟΥΝ, που να αποδεικνύεται με το imei,,, θα τηλεφωνήσω sony Aθηνα, για να έχω διετή εγγύηση. Έχει κάνει κάποιος αυτή την διαδικασία?
MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , η λιστα συσκευων με official rom. δεν υπαρχει το mi8, δεν εχει βγει global. to τι φοραει το κινητο σου, δεν ξερω, εγω εχω την stable en-cn. νομιζω στα κινητα με ροοτ, δεν δουλευουν οι τραπεζικες εφαρμογες, για περιπτωση κλοπης κλπ απατης. τα παιδια εδω στο φορουμ, εχουν τις γνωσεις, για κινητα χιαομι.
MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum , δεν υπαρχει global. σε μενα εχει stable en-cn το bootloader, θα το ελεγξεις αν είναι κλειδωμενο,,, με εντολες cmd..
Παράθεση από AELHTHS: “Βγήκε global stable V9.5.13.0 OEAMIFA ? MIUI 9.5 Global Stable V9.5.13.0.OEAMIFA ROM for Mi 8 Released! - Xiaomi Mi 8/SE - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Προσοχή όμως παιδιά γιατί διάβασα ότι βγάζει σε κάποιους προβλήματα ” MIUI ROM Downloads Το official site, δεν έχει ρομ, για το mi 8