εμενα ειχε χαθει ένα μηνα στην Ολλανδια. τους εστειλα email, και απαντησαν να περιμενω, και πραγματι εμφανιστηκε, ενώ το θεωρουσα χαμενο. αν περασει το διμηνο, τοτε ζητας τα λεφτα σου.
Παράθεση από thodorisls: “miui_MI8_8.7.12_57905f2986_8.1.zip αυτην ειχα περάσει μεσω του updater. Αυτό είναι αρχείο .zip. Είναι stable, H , developer? ”
Ειδα πιο πάνω, ότι υπάρχει μια Ρομ tgz, που νομίζω είναι fastboot rom, άρα θέλει flash me miflash, και πρώτα ξεκλείδωμα bootloader. Και ένας, έχει λινκ αρχείο .zip, που λέει ότι το πέρασε με το updater. Εγώ έχω stable cn- english, τι πρέπει να κάνω, να δοκιμάσω με το .zip,,,H ,,, να ξεκλειδώσω το bootloader, και να φλασαρω???
To παρέλαβα χθες. Θα χάσει την εγγύηση, αν ξεκλειδώσω το bootloade. Έχω stable, έκανε ενημέρωση ένα αρχείο 2 gb. Άλλαξα την γραμματοσειρά, με μια εφαρμογή από play store, έχω bold στο μενού. Στο chrome browser, δεν αλλάζει η γραμματοσειρά σε bold. Γνωρίζει κάποιος, πως να κάνω τον chrome με bold font
Καλημέρα. Πήρα το mi 8, 6/128, 542€ ολα, από honor buy, italia. Μπορείτε να μου δωσεται το link από το forum, όπου γράφουν για το κινητό; Δυστυχώς πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader,, σε κινητό 1 μέρας,, χάνεται η εγγύηση.
Πριν καιρό, παρήγγειλα ένα κινητό, το είχαν στοκ στο σάιτ. Μετά από μια βδομάδα, μου στέλνουν email,,, θα το έχουμε σε 2 μήνες+, και μου είπαν: Full refund στο paypal H , στον λογαριασμό μου στο gearbest. Φυσικά επέλεξα το paypal.
Απο όσα έχουν γραφτεί στο site, το banggood είναι από τα πιο αξιόπιστα. Πριν από 2 μήνες, παρέλαβα κινητό, με priority.. , δεν πέρασε τελωνείο, αλλά έκανε έναν μήνα να έρθει. Αν άλλαξε δεν άκουσα κάτι. Μετά είναι το gearbest.
Ειχα αγοράσει μικροαντικείμενα από το amazon.com,, Αμερική. Το τελωνείο το προπληρωνα αλλά πάντα από dhl πήγαιναν τελωνείο.,, Φυσικά δεν ξαναπληρωνα. Θεωρώ σίγουρο ότι θα πάει τελωνείο, θα το λέει η αναζήτηση, με το tracking number, και τότε εγώ επερνα τηλέφωνο στην dhl Aθηνα, και με συνδεανε. Μπορεί να σου ζητήσουν να τους στείλει ς, την απόδειξη από το paypal, H , από την τραπεζική κάρτα, αν το δέμα γράφει μικρό ποσο.
επειδή ειχα παραλαβει από banggood, priority, ηρθε με το ταχυδρομειο, ΚΑΙ συνολικα εκανε περιπου 25 μερες, ( ειχα ανεβασει φωτογραφια στις προηγούμενες σελιδες.)