Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Αλλάζω θέμα. Η συσκευασία από banggood, όταν παρέλαβα πριν ένα μήνα με priority. Δεν μπήκε τελωνείο.

• @blackm76, κάνε εικονική αγορά. Κάνε κανονικά την παραγγελία, βάλε priority line, δες τι ποσό, είναι συνολικά, Και μην ολοκληρώνεις, Δηλαδή. Μην πληρώσει ς με το paypal. Έτσι θα ξέρει ς, τι θα σου ζητήσει να πληρώσει ς.

• @gasto, πηρα από το banggood, ενα κινητό, με priority, εκανε ένα μήνα,,,ας γράφει στο σάιτ πχ 10 μέρες. Απο τα ΕΛΤΑ, που έπαιρνα τηλέφωνο να ρωτήσω, με ψαρωνε μια υπάλληλος, λέγοντας: Είναι από ασιατική χώρα σωστά; Θα περάσει τελωνείο. Τελικά δεν πέρασε, και δεν ξέρω, για ποσό καιρό θα δουλέψει το priority..

• Aφου δεν τσεκαρισες, την επιλογή να σου πληρώσουν το τελωνείο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Λυπάμαι, αλλά νομίζω την πάτησες. Και μια ερώτηση: Το συμφέρει το μαγαζί, να πληρώνει συνεχώς έξοδα τελωνείο υ; Αυτοί πρέπει να μπαίνουν μέσα. Μήπως τα κάνουν ένα είδος ασφάλεια ς σε κάποια ασφαλιστικη εταιρεία στην Κίνα; =============== Φεβ 8th 2018, 9:21pm =============== @Vasilis Kissas, εμένα έκανε ένα μήνα στο τελωνείο, συνολικά παρέλαβα στους 2 μήνες. Υπομονή.

• Οταν είχα το ρούτερ, με ένα καλώδιο Ethernet, το συνδεσα πίσω από το μόντεμ του παρόχου. Και συνδεσα υπολογιστή , τηλεόραση στο ρούτερ. Και το wifi είναι γρήγορο.

• * 13/1/2018, 11:39:05 * Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 13/1/2018, 09:15:46 * Κ.Α.Τ. * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) * 13/1/2018, 07:13:53 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 3/1/2018, 01:44:00 * ΟΛΛΑΝΔΙΑ * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ

• ευρωπαικες αποθηκες honorbuy Italia coolicool κλπ, εχει ευρωπαικη αποθηκη.

• Θα δείξει την επόμενη βδομάδα, όταν ανοίξουν τον σάκο.

• Καλησπέρα. Παρηγγελα από banggood, στις 17/12/2017, ένα κινητο αξιας 250 ευρω, me priority direct.. Στο Ολλανδικο ταχυδρομειο, το δειχνει Αθηνα, ενώ στα ΕΛΤΑ όχι. Πηρα τηλεφωνο, στην εξυπηρετηση πελατων του ΕΛΤΑ, ΚΑΙ μου ειπανε ότι δεν ανοιχθηκε ο σακκος, και ότι Θα περασει τελωνειο, διοτι είναι από Ασιατικη χωρα, μεσω Ολλανδιας, {{ to πηρα με priority.. }}. αυτά..

• * 03-01-2018 16:22 * The item is on transport to the country of destination αγορα από banggood, priority .. , με το Ολλανδικο ταχυδρομειο, και περιμενω, από τις 3/1/2017 κολλημενο. =============== Ιαν 11th 2018, 1:49pm =============== 11-01-2018 10:21 The item has arrived in the country of destination, σήμερα.

• Εγω πιστεύω,,, αφορά διαφορετικό κινητό,,,, ότι το πρόβλημα ήταν στο twrp,,, δύο υπήρχαν συνολικά, από το xda το κατέβασα, (Στο official site, twrp.me , δεν είχε twrp για εκείνο το κινητό,. Αλλά είχε φτιάξει ένας προγραμματιστής, ( μου το είχε υποδείξει ένας από ένα site, στον οποίο δούλευε κανονικά, δεν πάγωνε), και λογικά, πρέπει πάλι να παγώνει, να μην δουλεύει η αφή). Το πρόβλημα, πρέπει να είναι στο twrp. Αν θες, να περάσει ς την Ρόμ, οπωσδήποτε, το κόλπο είναι με το ποντίκι, OTG. Μετά μπορ…

• Σε ίδιο πρόβλημα,,, σε άλλη συσκευή, συνδεσα ένα ποντίκι, με καλώδιο OTG, και έκανα την εγκατάσταση της Ρόμ.

• Εχω αγοράσει από banggood, με priority..,. και από τις 19/12/2017, το δείχνει κολλημένο: The item is pre- advised. Τους έστειλα ένα email, δεν μου απάντησαν. Από εδώ το σάιτ, μου συνέστησαν, να περιμένω, Το δέμα, θα έρθει, αν έρθει, με το postnl,, το ολλανδικό ταχυδρομείο,,. =============== Ιαν 3rd 2018, 9:25pm =============== GREECE * 03-01-2018 16:22 * The item is on transport to the country of destination =============== Ιαν 3rd 2018, 9:26pm =============== GREECE * 03-01-2018 16:22 * The ite…

• Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά. Περιμένω από banggood, ένα εξάρτημα, αποστολή με priority.. πλήρωσα 3 ευρώ επιπλέον. Είναι κολλημένο από 19/12/2017, και γράφει στο postnl: the item is pre- advised. Τι να κάνω? Αυτό θα το παραλάβω, τέλη Ιανουαρίου, Αν το παραλάβω!

• περιμενω από banggood, priority line, ,, πληρωσα 3 ευρω επιπλέον, και είναι κολλημενο από 19/12/2017,,, .. the item is pre-advised ,, με το ολλανδικο ταχυδρομειο.. Πεσαμε στις γιορτες, είναι πολλα τα δεματα, αναγκαστικα περιμενουμε...... κάθε μερα το κοιταω.. για το gearbest, διαβασα, ότι όταν φουλλαρει η αποθηκη στην Αγγλια, τοτε ακυρωνουν προσωρινα την επιλογή για priority line,,, και κατι για το βαρος μεχρι 2 κιλα.. =============== Δεκ 25th 2017, 7:04pm =============== μια εφαρμογή για κινητα…

• Πριν 6 μήνες, πήρα από το amazon.com,, από τις ΗΠΑ, μια συσκευή 35$, και προπληρωσα τελωνείο 8$,,,. (Το χρέωσαν στην παραγγελία). Όταν ήρθε Ελλάδα, τηλεφώνησα στο τελωνείο,. δεν πλήρωσα και άλλα χρήματα. Θα περάσει τελωνείο, αυτό είναι σίγουρο.

• Καλησπερα. Παρήγγειλα ένα εξάρτημα, από το banggood, με αποστολή .. priority, πλήρωσα 3 ευρώ επιπλέον, και το στέλνουν με το Ολλανδικό ταχυδρομείο, και είναι κολλημένο, από 19/12/2017. * 19-12-2017 09:45 * The item is pre-advised GREECE Δεν έχω και τις καλύτερες αναμνήσεις, από το Ολλανδικό ταχυδρομείο. Παλια είχα παραλάβει, μετά από 2 μήνες. =============== Δεκ 23rd 2017, 5:00pm =============== GREECE * 19-12-2017 09:45 * The item is pre-advised

• Και ένα αστείο, από forum..

• εμενα ένα δεματακι, 10 ευρω, τοφερε ο ταχυδρόμος, δεν πληρωσα τιποτα, και ειχε ένα πρασινο αυτοκόλλητο, που έγραφε Τελωνειακώς ελεύθερο.

• πριν από 5 χρονια, με την πιστωτικη, τοτε ειχα βγαλει, εκανα μια παραγγελεια από Αγγλια, από ένα κατάστημα, μια καμερα 35 ευρω,,,, δεν ηξερα για το αμαζον. αποτέλεσμα,, να σβησουν και την παραγγελεια, και πηγα στο τοτε Ταχυδρομικο Ταμιευτηριο, και εκανα αμφισβητηση συναλλαγης , με εκτυπωση τα email, και μετα από 4 μηνες, μου επεστραφηκαν τα 35 ευρω. για την ιστορια, από το Ταχυδρομικο ταμιευτηριο, μου αλλαξαν και την πιστωτικη,,, με εδωσαν καινουργια με αλλον αριθμο.