Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ειχα παραγγείλει μια θήκη, από το amazon uk, πριν 2 μήνες, και η εταιρεία ήταν μια κινέζικη, περίπου 20€. Την πλήρωσα, και την έστειλα ν από Κίνα, πριν 2 μήνες,,, αλήθεια πως γίνεται να παραγγείλεις από amazon.co.uk, και να τα στέλνουν από Κίνα. Αφού χάθηκε στο αυστριακό ταχυδρομείο, από τις 24/9 , και νομίζω μου επέστρεψαν τα λεφτά,, θα κοιτάξω τα email το βράδυ, δεν το θυμάμαι,, την έφερε σήμερα ο ταχυδρόμος,, με την πράσινη ετικέτα, τελωνειακως ελεύθερο.
-
Εχουν αποθήκη, μάλλον στην Ολλανδία, όπου Εκτελωνιζονται, και μετά αποστολή στο εσωτερικό της Ευρώπης. Υπόψιν οι Κινέζοι, εκτελωνιζουν κοντέινερ, και όχι μεμονωμένα κινητά, πρέπει να βγαίνει πιο φθηνά.
-
περασε τελωνειο, επειδή το προπληρωσα, μου ειπαν στο τηλεφωνο, δεν θα πληρωσω. αγχωθηκα γερα, με ρωτουσαν τι δουλεια κανει ο ανταπτορας, μου ζητησαν να το περιγραψω, τι είναι, μου ζητησαν ΑΦΜ. =============== Οκτ 23rd 2017, 5:30pm =============== Τι σημαίνει το " clearance event", είναι στο τελωνείο.
-
Ζητησα να το στείλουν express, και το έκαναν με την dhl. Εγώ πίστευα, ότι θα το έστελναν με UPS κλπ. Το θέμα ειναι: έχω προπληρώσει τελωνείο, αν μου ζητήσουν ξανά να πληρώσω , τι θα κάνω; Να στείλω email στο amazon? Έχει ένας, κάποια ανάλογη εμπειρία; =============== Οκτ 23rd 2017, 6:13am =============== Καλημέρα. Το δέμα έχει έρθει Αθήνα.
-
Καλησπερα. Περιμένω από τις ΗΠΑ, ένα ανταλλακτικό, αξιας 35$, απο το amazon USA, μου το στέλνουν με dhl express, πληρωσα μεταφορικά 25$, και προπληρώσα τελωνείο 8$. Το βρήκα , ότι είναι από την Παρασκευή στην Γερμανία, άρα αύριο Δευτέρα θα είναι στην Αθήνα. Έχω προπληρώσει τελωνείο 8$. Δεν έχω ξανααγορασει από amazon USA. Διαβάζω στα site, οτι τους τηλεφωνεί η dhl, απο Αθήνα, και τους ζήτησε να πληρώσουν λεφτά, πχ έξοδα εκτελωνισμου, και διάφορες χρεώσεις,,, αμοιβή εκτελωνιστή κλπ. Τι πρέπει να …
-
* Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην LEIPZIG - GERMANY * LEIPZIG - GERMANY * 23:56 το ανταλακτικο, που περιμενω από τις ΗΠΑ, το στειλανε με dhl . =============== Οκτ 21st 2017, 1:56am =============== Παράθεση από KillGamerGr: “Εμενα εχει ενα κινητο και κατι πραγματακια αξιας 10 ευρω γι αυτο ανχωνομαι αν ειναι να μου κατσει το 3ευρω καλος διαφορετικα θα τρεχω με paypal και ιστοριες γτ το gb μου αλλαξε τον τροπο αποστολης παο dld uk σε post nl χωρις να συνενοηθουμε ... ” αν παει τελωνειο …
-
Παράθεση από sakis112: “Καλησπερα, μια ερώτηση : παρήγγειλα από amazon Αμερική, ένα ανταλλακτικό κλπ αξίας 35$, και ταχυδρομικά έξοδα ~ 14, και αυτήν την χρέωση: Τι είναι; Έξοδα τελωνείο, επειδή βγαίνει από ΗΠΑ, και στην Αθήνα θα πληρώσω το Ελληνικό τελωνείο; Αν το ξέρει κάποιος, γιατί είναι η πρώτη φορά, που αγοράζω από αμαζον ΗΠΑ. Ευχαριστώ. * * Import Fees Deposit: 8$ * * * * ” Σταλθηκε από Σινσινάτι ΗΠΑ, με dhl. Θα δείξει, αν πληρώσω, και άλλα χρήματα στην Αθήνα (?).
-
Καλησπερα, μια ερώτηση : παρήγγειλα από amazon Αμερική, ένα ανταλλακτικό κλπ αξίας 35$, και ταχυδρομικά έξοδα ~ 14, και αυτήν την χρέωση: Τι είναι; Έξοδα τελωνείο, επειδή βγαίνει από ΗΠΑ, και στην Αθήνα θα πληρώσω το Ελληνικό τελωνείο; Αν το ξέρει κάποιος, γιατί είναι η πρώτη φορά, που αγοράζω από αμαζον ΗΠΑ. Ευχαριστώ. * * Import Fees Deposit: 8$ * * * *
-
Αν είναι καθ οδόν, δεν ξέρω αν μπορεί να ακυρωθεί, μπορούσες να ζητήσει ς να μην το στείλουν καν. Πάρε γνώμες από εδώ, από τα παιδιά του σάιτ. Δεν έπρεπε να αλλάξουν την μέθοδο αποστολή ς.,, Δεν έπρεπε να το δεχθεί ς. Τέλος πάντων, για να μην σε Αγχωνω, ότι πουν τα παιδιά από το σάιτ. Κάτι θα μπορεί να γίνει, δεν είναι δυνατόν.
-
Παράθεση από stathisksts: “Καλημέρα Παρήγγειλα ένα tablet και κάτι άλλα (θήκες κάρτα μνήμης κτλ) από Gearbest. Διάλεξα μέθοδο αποστολής Priority Line / EU Express για να μην έσω θέματα με το τελωνείο. Μου έστειλαν ένα μέρος της αποστολής με Priority Line / EU Express αλλά χθές με ενημέρωσαν ότι άλλαξαν (χωρίς να με ρωτήσουν) την μέθοδο αποστολής από Priority Line / EU Express σε Netherlands Post Registered. Είναι σίγουρο το τελωνείο? Δεν έχουν στείλει ακόμα το tablet ” Ακυρωσε την παραγγελία.
-
pagouras. Όπως έχω ξαναγράψει, είχα χάσει ενα δέμα, για ένα μήνα στο αεροδρόμιο Αθηνών, με το Ολλανδικό ταχυδρομείο ήταν!. Τελικά το παρέλαβα, μετά από ενάμιση μήνα συνολικά. Εγώ είχα ζητήσει ταχυδρομείο Σιγκαπούρης.. κλπ Τότε δεν περνούσαν τελωνείο, λίγα για την ακρίβεια. Αναγκαστικά περιμένει, αν είσαι άτυχος, μπορεί να το πάνε και τελωνείο. =============== Οκτ 4th 2017, 1:36pm =============== Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ktlk21: “πισω με usps και χεστηκα πάνω μου ” USPS = ΕΛΤΑ ” Πριν δύο…