Θα ήθελα να ρωτήσω: παρελαβα το πατίνι Μ365, σέλλα του, από το tomtop. Επειδή ξέρω ότι έχει Ευρωπαϊκό κατάστημα, υποθέτω ότι τα εκτελωνιζει το tomtop, όταν μπαίνουν Ευρώπη, όπως πιστεύω και τα υπόλοιπα Κινεζομαγαζα, που έχουν καταστήματα στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι το priority line , έτσι δουλεύει, και εκτελωνιζονται, σε Ευρωπαϊκές χώρες, και μετά στέλνονται Ελλάδα, από χώρα της ΕΕ, οπότε δεν πληρώνουμε τελωνείο. Ένας γνωστός μου, μου είπε κάτι απίθανο: ότι υπάρχουν αφορολογητες ζώνες στα διάφορα κ…
MIUI ROM for Xiaomi Mi Max/Prime - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum, το 3/32 global stable. =============== Σεπ 9th 2017, 12:17am =============== Xiaomi MIUI Official Forum, για φλασαρισμα, fastboot rom, αλλά θέλει ξεκλείδωμα το bootloader. Δεν ξέρω αν μπορεί σε EDL mode.
Παρελαβα σήμερα από το tomtop, την σέλλα για το πατίνι Μ365 , που έχω ήδη. Δεν πέρασε τελωνείο, στάλθηκε μέσω Γερμανία ς, μου άλλαξαν δύο φορές tracking number, αξίας 49,90€. Υποθέτω ότι θα πέρασε τελωνείο, Ολλανδία , μαζί με άλλα προϊόντα τους, όπου νομίζω ότι έχουν ευρωπαϊκό κατάστημα. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, πάνω από το κινέζικο , κόλλησαν αυτό της dhl packet, ακριβώς από πάνω. Θα κάνω μια βόλτα σήμερα. Ήμουν προετοιμασμένος να πληρώσω τελωνείο.
Παράθεση από demakhs: “Α.Φ.Μ. , Α.Δ.Τ., πόλη γέννησης, ομάδα που υποστηρίζεις, πολιτικές πεποιθήσεις...τα βασικά... ” Αμάν ρε παιδιά. Στο τέλος θα ζητήσεται και Ιατρική γνωμάτευση.
Μια ερώτηση off topick. Κοιτάω στο amazon.co.uk, και έχει ένα κινητό uk version- sim free. Τι σημαίνει; Δεν θα δουλέψει στην Ελλάδα; Παράκληση να απαντήσει όποιος το ξέρει.
Παρήγγειλα από το gearbeast, me priority line , στις 24/8, το udimigi z1 pro. τους στελνω email , να μου στειλουν την συσκευή, εχει καλα χαρακτηριστικα, και από το gearbest απαντουν με αυτοματοποιημένα email, που μου δινουν .. ticket, και δεν ξερω τι πρεπει να κανω.. τελικα, διαβασα αυτά τα τικετ, λενε ότι δεν το εχουν το κινητο, θα το εχουν από τις 18/9 , και μου προτεινουν επιστρφη των χρηματων, και θα επιλεξω επιστροφή στο paypal,, εχει και καποιες άλλες επιλογες
Παρήγγειλα από το gearbeast, me priority line , στις 24/8, το udimigi z1 pro. τους στελνω email , να μου στειλουν την συσκευή, εχει καλα χαρακτηριστικα, και από το gearbest απαντουν με αυτοματοποιημένα email, που μου δινουν .. ticket, και δεν ξερω τι πρεπει να κανω..
Παράθεση από Gus: “Είναι από Κίνα μέσο Ολλανδίας έπρεπε να μπει τελώνιο; Είναι Amazfit!! ” Θεωρησαν ότι η Ολλανδια είναι χωρα διέλευσης, και όχι χωρα αποστολης. και το στελνουν στο τελωνειο. μπορει να παρει μερες, υπομονή.
από το tomtop, μου εδωσαν 2ο tracking number, kai η αναζητηση στο 17Ν: 2017-08-23 20:06 GR, Electronic Data Received,, τι σημαινει αυτό;;;; =============== Αυγ 24th 2017, 4:55pm =============== Απο Κινα το παρήγγειλα, όχι από Ευρωπαϊκη αποθήκη. Θα δείξει. Ψάχνοντας στην google, κατάλαβα, αν δεν κάνω λάθος, ότι το πέρασαν αυτοί τελωνείο, στην Ολλανδία, και έρχεται με dhl paket.
Αν δεν κάνω λάθος, είναι στο αεροδρόμιο. Τις καλές εποχές, που είχε λίγο τελωνείο, εμένα ήταν στο αεροδρόμιο 20 μέρες Έστειλα email στο geekbyuing, τους λέω χάθηκε το δέμα, μου απάντησαν να περιμένω. Πραγματικά μετά από 20 μέρες, εμφανίστηκε ξαφνικά, και παρέλαβα. Σύνολο ενάμιση μήνας.
Απο την στιγμή, που μπήκε Ελλάδα, τελωνείο, κοιτάς μόνο ΕΛΤΑ. Δεματακι 7 ευρώ, πλήρωσα 3ευρω τελωνείο, και 25 μέρες μέσα στο τελωνείο. Δεν ξέρω, αν είναι πιο γρήγορα τώρα, ,, και καλοκαιρινές άδειες προσωπικό κλπ.