Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Αγορασα το πατίνι Μ365, από το tomtop, και δύο μέρες είναι κολλημένο στην Πολωνία, και γράφει". ready for ups ". Πήρα τηλέφωνο στην ups Ελλάδα, και μου λένε, ότι δεν τους παραδωσαν, το δέμα, !!! Να πάρω τηλέφωνο στην Πολωνία, λες και ξέρω κάποιο αριθμό-. Το πατίνι έρχεται από Κίνα. Στο site tomtop, γράφουν .. πληρώνουν αυτοί το τελωνείο. Θα δείξει.
-
Ειχα παραγγελία από geekbuying, με ταχυδρομείο Ολλανδίας πολύ παλιά. Για ένα μήνα, είχε χαθεί στο αεροδρόμιο Αθηνών, και τους έστειλα email, ότι χάθηκε το δέμα, και μου απάντησαν να περιμένω. Πραγματικά μετά από 1 μήνα, εμφανίστηκε ξαφνικά, και το παρέλαβα, δεν είχε τελωνείο τότε. Συνολικά πάνω από ενάμιση μήνα περίμενα.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Παρήγγειλα το m365, από το tomtop, 344,38€ , με ένα κουπόνι, και μου στείλανε tracking number, 1ο ένα της DPD, Kai 2ο UPS, τα οποία δεν δουλεύουν,. Γράφει λάθος, επικοινωνία με τον αποστολέα. Τους έστειλα 2 email, αλλά δεν απαντούν.
-
Δεν είχε επιλογή για Ευρωπαϊκή αποθήκη, μόνο από Κίνα. Το tracking number γιατί είναι 0000000. ?????? =============== Ιουλ 16th 2017, 10:38pm =============== Στο email που μου έστειλαν γράφει,,. Shipping Methods: yunexpress Dulunche Channel. Μόλις τώρα, έστειλα email , ζητώντας να ελέγξουν το tracking number, και να μου το στείλουν. Την μεταφορική, την ξέρει κάποιος??? =============== Ιουλ 16th 2017, 10:48pm =============== By the way, your order maybe shipped out with several packages. But do n…
-
Απο το tomtop, παρήγγειλα το πατίνι M365 black, βρήκα ένα κουπόνι , και πλήρωσα με pay pal 344,38 €. Έλαβα email, ότι το στέλνουν, νομίζω express, και tracking number μηδενικά, νομίζω 10 μηδέν ψηφία. Γιατί δεν είναι κάποιος αριθμός; Επίσης στο site, γράφει, ότι πληρώνουν τα έξοδα τελωνείο. Μια γνώμη;
-
Μηπως ξερει καποιος, επειδη ειδα ενα βιντεο στο you tube,, οπου προβαλεται η θερμοκρασια μονιμα, πανω στις ειδοποιησεις, ποια εφαρμογη ειναι? Εχω το cpu-z =============== Ιουν 28th 2017, 2:11am =============== από ένα σαιτ, για την θερμοκρασια: https://play.google.com/store/apps/details?id=ds.cpuoverlay
-
σε mi mix, mi max, εκανα πολλες φορες full wipe,,, dalvik, cache, data, system, internal storage. Μετα πατωντας volume up, to on off, το κινητο εμπαινε σε recovery mode. Το συνδεα στον υπολογιστη, το βλεπει ο ΗΥ, και copy paste tin ROM στο κινητο.. Για την ακριβεια συνδεα ενα φλασακι, με καλωδιο OTG. Αυτο που πρεπει να ελεγξει, ειναι αν το κινητο μπαινει σε recovery mode. Αυτα !!!! Ειναι για mi mix, mi max!!!!!!!!!!! =============== Ιουν 27th 2017, 10:49pm =============== Μηπως ξερει καποιος, επ…
-
xiaomi mipad 2 rom
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Καλησπερα, παρέλαβα το mi pad 2,, me windows 10. Παλεψα μία ώρα να το στησω ,. κατέβασα το google chrome, αλλά περιέχει και κινέζικα. Θα ψαξω στην google κλπ,. Θα πάρει μέρες, δεν γίνονται με την μία αυτά. ” Τελικα, πέρασα chrome, με Ελληνικά,. Αλλά μου ζητάει ένα password, που προφανώς είναι από το vickmall. Έχει τύχει σε κάποιον αυτό; Ποιο μπορεί να είναι το password; =============== Ιουν 25th 2017, 2:25am =============== Εχω το ταμπλετ με win 10, παροπλισμενο. πρεπει ν…