Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• POCO F2 PRO

sakis112 - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Κατεβασε την εφαρμογή, αν θέλεις. Η Gsam πρέπει να είσαι root.

• POCO F2 PRO

sakis112 - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

details?id=com.actiondash.playstore Μήπως αυτή η εφαρμογή,,, η. , παρόμοια, δείξει ποια εφαρμογή κάνει την κατανάλωση ;;

• Redmi Note 8 Pro bricked

sakis112 - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Σε poco δεν ακούγεται έντονα ο συνομιλητής, αλλά πάντως δουλεύει. Κατηργησα την δοκιμαστική ηχογράφηση.. Είπαμε είναι παράνομες, παίζει μέχρι φυλακή......

Μήνυμα

Δοκιμασα την εφαρμογή, γράφει και τον συνομιλητή, δεν ακούγεται τόσο έντονα. Η εφαρμογή προτείνεται για Android 10, και σε άλλη συσκευή δούλευε, φυσικά την κατάργησα, είναι παράνομες οι ηχογραφήσεις!!!!!!! Έδωσες τα δικαιώματα? Τώρα την δοκιμάζω σε poco , και δουλεύει.

Μήνυμα

details?id=com.catalinagroup.callrecorder&hl=el ειχα διαβασει σε γειτονικό φορουμ, οτι δουλευει σε android 10, gia to android 11 δεν ξερω...

Μήνυμα

Με όλο το θάρρος, όταν θέλουμε να πειράξουμε το κινητό, , root,, είναι κανόνας, δεν αγοράζουμε με cpu mtk. Όπως οι περισσότεροι το πούλησα, αφού του είπα: χρήση μόνον με official firmware.

• Mi 10 lite 5g

sakis112 - - Mi 10 Lite/Zoom (Vangogh)

Μήνυμα

Εγώ το είχα custom rom, και φλασαρα official. Μην το πειράζεις, θέλει κάποιες ενέργειες, λίγες γνώσεις για να το φλασαρεις, ξεκλείδωμα bootloader, θα μπεις σε διαδικασία κλπ..

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Tο twrp , τουλάχιστον μέχρι χθες, ήτανε το .. zoom, για την συσκευή... Va.... Θέλει να πειράξεις το custom rom, να διαγράψετε την πρώτη γραμμή κλπ κλπ..

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Ενα διαφορετικό θέμα. Επειδή δεν υπάρχει twrp για το monet, και θέλει πείραγμα το custom zip, το φλασαρσ official fastboot rom, kai root without twrp, και δούλεψε, δεν το περίμενα...

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Φαίνεται ότι λύθηκε το θέμα με την γραμματοσειρά. Ανέβασε ένας στο telegram.

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Η γνώμη μου , μην το πειράζεις. Αυτήν την στιγμή, έχω αυτήν την Άθλια γραμματοσειρά. Δεν μπορώ να βρω roboto bold magisk module. ( Το έχουν καταργήσει).

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

UE8nHCrZ#UtWzH8a4o2OejG18yrWoijvCCPOyD02lX_jYwi1AScs Αυτο το magisk module βρήκα στο telegram, και δουλεύει στο κινητό, εγκατάσταση από το magisk manager.

• Mi 10 lite 5g

Μήνυμα

Το αγόρασα από plaisio, με εντοκες δόσεις, πριν έναν μήνα, 444 €. Το ξεκλείδωσα, βρήκα ένα twrp για το zoom, και πέρασα custom firmware, κλπ κλπ..... , magisk.zip Και το σπάσιμο, δεν δουλεύει η εφαρμογή font fix, και η fontster για να αλλάξω font. Twrp για το monet υπάρχει;;; Magisk module για αλλαγή γραμματοσειράς;;;

Μήνυμα

Παράθεση από dmakarigakis: “Βρηκα στο XDA λύση για το CTS profile.Την δοκίμασα και δούλεψε.Το λινκ για όποιον το χρειάζεται. Εγώ χρησιμοποίησα το props για Ινδία. SafetyNetFix-Magi...s-Method-08-09 ” Το λινκ δεν δουλεύει, μπορεί να χρειαστεί για άλλη συσκευή.

Μήνυμα

σε κάτι τέτοιο, μου έβγαλε μήνυμα,, (με ΟΤΑ ενημέρωση, ) δεν έγινε επιτυχώς η ενημέρωση. Να προσέχουν.

Μήνυμα

από ότι ξέρω, όταν έχεις twrp , δεν κάνει ΟΤΑ το κινητό Πρέπει να φλασαρισθει, fastboot rom, όπως σωστά έκανες. Είναι λάθος, να βάζουν twrp se official firmware,,, και εγώ το είχα κάνει,,, Όταν έχουμε twrp , βάζουν custom rom, που δεν νομίζω ότι υπάρχει .

Μήνυμα

είναι κανόνας official firmware με ΟΤΑ, Twrp kai Custom rom ( Παλιά έβαζα και εγώ twrp σε official firmware, που είναι λάθος!!!).

Μήνυμα

Tην rom v12, από που την κατέβασες, δώσε το link, αν θέλεις. Επίσης από τις ρυθμίσεις, στην rom, όλα τα χαρακτηριστικά, ανέβασε ένα screenshot,,, αν θέλεις.. ( θάμπωσε τα imei, να μην φαίνονται..).

Μήνυμα

to κινητο δουλεει σωστα, ;;;;; αλλα δεν ειναι root;;; app root checker , details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el , τι λεει; ((((( το magisk.zip το φλασαρες ;;;; προσεξε γιατι μπορει να brick εδω, και δεν θελω να φταιω. μετα εγκατασταση νεου ρομ, φλασαρουμε ξανα το magisk.zip !!!!). perimene λιγο, παρε οδηγιες απο εδω, φοβαμαι μην brick , για το συγκεκριμενο κινητο!!!!!!))))))))).

Μήνυμα

προφανως εχεις 12 version, android 10, και μπαινει το κινητο σε twrp,, αν πατησεις power kai volume up ; και ο magisk manager γραφει .. δεν εχει εγκατασταθει;