Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος , πρεπει να περασει official ROM, και πιστευω οτι , δεν θα τα καταφερει αποψε, κλπ

• νομιζω ειναι unofficial , πειραγμενη ρομ, απο τα κινεζομαγαζα. Πρεπει να ελεγξεις αν ο bootloader ειναι κλειδωμενο. Γινεται με εντολες cmd.

• ο φι Παράθεση από paniklaw: “Τι ειναι αυτο παρακαλω;;;; Ειμαι εντελως ασχετος.... ” Ανεβασε ενα screen shot, απο το κινητο, η , απλα γραψε την ρομ που εχει στις ρυθμισεις. Ειναι οfficial ROM?

• δεν νομιζω, μπορει να κανω λαθος!!!!!, οτι το προβλημα ειναι αν εχει unofficial ROM. Αλλα το οτι ειναι κλειδωμενο το bootloader. Εγω το ειχα φλασαρει, αλλα ενω εγραψε , επιτυχια κλπ, μετα δεν ανοιγε το κινητο!.

• με το mi flash beta!!, και το κινητο σε fastboot mode,, με fastboot ROM,, δεν μπορει να γινει????

• Παράθεση από recep: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από recep: “@geoanto555 δλδ αναβαθμίσεις μέσω updater? ” Δεν σου δουλεύει ούτε το 3.0.2 που έδωσε στην προηγούμενη ο Miui-art? ” Όχι, ούτε της 20 ούτε της 27 δουλεύει... ” ΚΑΙ σε μενα, δεν δουλεψε το twrp του George, και περασα ξανα, με εντολες cmd αυτό: MiMixTWRPSmarty.img | by Xelar for Xiaomi

• λοιπον, επειδή εγω δεν τα ξερω αυτά (!!!), η ρομ περιεχει recovery.. ένα χρωματος κιτρινου, που δεν δουλευει το touch. se mi max δουλευει κανονικα.

• και σε μενα, περασα την τελευταια ROM developer, απο εδω το σαιτ, και δεν δουλευε το touch, και με εντολες cmd, ξαναπερασα το recovery IMG, που εχω πιο πανω, και μετα install το SuperSU. Δηλ, οταν αλλαζει η ρομ, δεν δουλευει το touch, και πρεπει να το ξαναπερασω. αυτα. =============== Απρ 23rd 2017, 3:02pm =============== φωτο, απο το mi mix.

• Παράθεση από recep: “Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά Έλληνες. Πριν 15 περίπου μέρες που προσπάθησα να περάσω τη developer, στο recovery εμφανίστηκε η πορτοκαλί TWRP και δε δούλευε το touch. Πέρασα με adb την TWRP eu και την TWRP της official rom από τον οδηγό του ΚωσταςF, αλλά δυστυχώς το touch δε δουλεύει με καμμία... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη ” androidfilehost.com/?fid=529152257862692530 ,, σε μενα αυτο περασα, μετα install to SuperSU,,,, H,,, την custom rom

• εκανα εγγραφη στο site, εβαλα το gmail. από που το αγοράζουμε?

• εγω το ξερω, οτι ειναι για να κατεβασεις τους drivers, μετα απο ενα μηνα, το κατηργησα στον υπολογιστη μου.

• Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64 κοιταξε και αυτο. Ο επεξεργαστης ειναι ο 652 για τα 3/64 και 4/128 =============== Απρ 12th 2017, 8:42pm =============== o snapdragon 652, αυτον τον επεξεργαστη εχει,,,,

• στις ρυθμίσεις, κάτω τελευταία επιλογή,. Σχετικά με το τηλέφωνο,, το πατάς,. Στο μενού MIUI έκδοση, πάτα το πολλές φορές. Θα βγάλει .. είστε προγραμματιστής. Επέστρεψε πίσω στο μενού,,. Επέλεξε προσθετες ρυθμίσεις,, επέλεξε επιλογή για προγραμματιστές...

• συνδεσε το κινητό στον υπολογιστή. Λογικά πρέπει να φορτίζει. Με το δάκτυλο, στο κινητό στην οθόνη, τραβά από πάνω προς τα κάνω, και επέλεξε σύνδεση MTP, λογικά θα φανεί μετά στον υπολογιστή,,, τα αρχεία , φάκελοι του κινητού.

• η απενεργοποίηση της ψηφιακής υπογραφής, είναι προσωρινή,, η. ,, Μόνιμη. Στην δεύτερη περίπτωση, γράφει η οθόνη του υπολογιστή, κάτω δεξιά,. νομίζω test mode,,, Δεν είμαι σίγουρος..,.

• βαλε σύνδεση MTP, όχι φόρτισης!

• αν πέρασες τους drivers, έλεγξε αν το βλέπει ο υπολογιστής. Συνδεσε το, στον υπολογιστή, και στην διαχείριση συσκευών, πρέπει να το βλέπει,,, χωρίς κίτρινο τρίγωνο.

• κανε λογαριασμό στην χιαομι, και να βάλει, εκτός από το email, και τον αριθμό τηλεφώνου. Θα σου έρθει sms.. κλπ, και πρέπει να ενεργοποιηθεί ο αριθμός στο κινητό,, στο mi account.

• Παράθεση από 6adriano7: “mi max 128 gb.λοιπον παιδια πηγα στη vodafone με εξυπηρετησαν εβαλα την καρτα και την καρτα εξ.μνημη στο slot.τωρα.πηρα την συσκευη με official stable global rom (ota update & greek language).τι πρεπει να κανω.αυτα τα bootloader που λεγετε κλπ.παω κατευθειαν εκει που λεει αναβαθμιση ελληνικης rom ? γραφει πρεπει να εχω ξεκλειδωσει το bootloader rom.με βοηθατε λιγακι?επισης για σιγουρια το δικο μου λεγεται mi max pro helium?ξερω οτι πολλοι εχουν αναλογες ερωτησεις στις πρ…