Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Redmi Note 8 Pro bricked

sakis112 - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Παράθεση από dmakarigakis: “Παράθεση από sakis112: “τώρα όπως έχει το κινητό, αν θες πήγαινε,, play store,, ρυθμίσεις,,. κατω κάτω, τι γράφει,, συσκευή πιστοποιήθηκε; ” όχι, δεν είναι πιστοποιημένο.πιστευω αν πειράξω το props με κάποιο πιστοποιημένο θα περάσει, το έχω κάνει με άλλα τηλέφωνα.ΥΓ Του άλλαξα την υπογραφή αλλά δεν πιστοποιήθηκε, του επανεφερα την original και απαγορευσα τον έλεγχο του magisk και τώρα είναι χωρίς αναφορά πιστοποίησης! ” Αν θέλεις γράψε την ρύθμιση, πώς αλλάζει η υπογρ…

Μήνυμα

Αν θέλεις πες την ρύθμιση. Πειράζεις το Build.prop;

Μήνυμα

τώρα όπως έχει το κινητό, αν θες πήγαινε,, play store,, ρυθμίσεις,,. κατω κάτω, τι γράφει,, συσκευή πιστοποιήθηκε;

• POCO F2 PRO

sakis112 - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

ευχαριστώ . το magisk χρησιμοποιεί su binary files δικά του , τα οποία έχουν μετακινηθεί από το system/bin/ ή από το system/xbin/ για να μην αναγνωρίζεται η συσκευή ως ροοτ . Είναι η απάντηση σε αυτό που έψαχνα.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Το έχω root με magisk. Και σε διαφορετικό κινητό, πάλι το ίδιο, δεν εγκαθίσταται το superuser binary files. Και δεν βρίσκω κάποια λύση στην Google., και είναι περιεργο ( έχουν λύση για το superSU,, που δεν το χρησιμοποιώ...) Μήπως ξέρεις κάποιο magisk module;

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

@gkalen Στο κινητό έχω root με magisk, και σε άλλο κινητό πάλι το ίδιο, su binary files not installed. Έψαξα λίγο στην Google, το αναφέρουν πολύ, αλλά λύση δεν βρίσκω.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

To stage 2 , πώς μπορεί να εγκατασταθεί; Και σε άλλο κινητό το ίδιο συμβαίνει.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

HMK30pro 1208 είναι η τελευταία.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv12 Η τελευταία είναι η k30 pro 1208

Μήνυμα

H rom που κατέβασες, και προσπάθησες να περάσεις, τι αρχείο ήταν: zip, tgz; Και δυστυχώς, αν θες κινητό να το πειραζεις, επέτρεψε μου να σου υποδείξω: πούλησε το, και πάρε με cpu snap dragon,,, poco f2 pro/ mi 10 lite 5G.. κλπ,,

Μήνυμα

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι το magisk , προς το παρόν, δεν δουλεύει σε miui 12. MHN κάνει ς τίποτα, !!!!!!!¡!!!!!!!!!!!!!!!¡!!!!! περίμενε το πρωί να σε καθοδηγήσουν..

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Δες στο δικό μου

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Καμε ένα factory reset των wifi ρυθμίσεων σου στο νέο σου κινητό. Θα το βρεις στις settings, connection and sharing, reset wifi... Απλά το παλιό σου κινητό δε βλέπει μάλλον τα 5GHz για αυτό και το νέο βλέπει περισσότερα δίκτυα. ” To cit mode, δεν βοηθάει εδώ; Να τσεκαρει αν το κινητό βλέπει τα δίκτυα;

Μήνυμα

Δεν πιστεύω να βγαλει πρόβλημα.!!!!!! Μια ερώτηση; όταν έβγαλε κόκκινο error στο flash, το ξεσυνδεσες το κινητό, ή πάτησες φλασ ξανά. Νομίζω πρέπει να αποσυνδεθεί

Μήνυμα

Αποσύνδεσε το κινητό μετά από αποτυχημένη προσπάθεια φλασαρισματος. Πρέπει να έχεις κατεβάσει ευρωπαϊκή official tgz, απο ότι μπορώ να δω στις φωτογραφίες. Είναι το τελευταίο οφισιαλ λογισμικό, ; , Αν ναι κάνε και μια restart sto pc και φλασαρε το. Η γνώμη μου είναι να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση λογισμικού.,,( Φοβάμαι το anti roll back).

Μήνυμα

Θες να περάσεις twrp; custom rom βρήκες; Γιατί νομίζω ότι δεν υποστηρίζεται το κινητό, δεν ξέρω αν στο xda έχει;

Μήνυμα

Κολλησε; Είναι φόβος να το περάσεις twrp, δεν ξέρω αν βρεις στο Google κάποια μέθοδο, μπορεί να υπάρχει. Πάντως εμένα που με κολλησε σε twrp mode, 3 φορές, το φλασαρα, ( το χειρότερο είναι αν δεν μπαίνει σε twrp, πατάμε power kai volume down). ,Eιχα κατεβάσει την official rom, file tgz, και το φλασαρα.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

of topik δεν βρισκω το νημα του mi 10 lite. εχει ενα firmware v 12 to xiaomi.eu, αλλα ειναι για το mi 10 lite zoom. μπορω να το εγκαταστησω; ( σε mi 10 lite, αγορα απο πλαισιο, δοσεις, unlock bootloader. ).

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Τωρα το ρύθμισα αυτό, και εγώ.!!! Πάτα το power, επέλεξε επανεκκίνηση, και έχει ένα μενού, επέλεξε recovery.

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Δεν μπορεί να κάνει Install img, από το μενού του twrp, αυτό που θα κατεβάσει;