Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 242.

• Παράθεση από simi: “Παράθεση από lallasgr: “Πήγαινε i.mi.com και κάνε εκεί σύνδεση και find my device μπας και αλλάξει κατι ” Eχω πάει εκεί 10 φορές. Εκανα και log in με τον αριθμό του κινητού μου που λενε μερικές λύσεις αλλά όταν βάζω εύρεση συσκευής δεν την βρίσκει. Το account στην εύρεση συσκευής παραμένει το παλιό και δεν μπορώ να το αλλάξω.Nα κάνω factory reset???? ” Να ξεκλειδώσεις με τον unofficial τρόπο και να μην σπας άδικα τα νεύρα σου...!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Σε mi-4c μέχρι στιγμής είναι αρκετά σταθερή! Να ρωτήσω όμως για το led notification... Έχω βάλει κυανό χρώμα για ειδοποιήσεις, αλλά όταν πχ θα έρθει ένα mail outlook αναβοσβήνει μπλε ή όταν χτυπήσει ειδοποίηση από το color note αναβοσβήνει κίτρινο. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει ή αναβοσβήνει στο χρώμα της κάθε εφαρμογής;

• wifi spot σε Xiaomi mi4

NikoSoti - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Λίγο ξέθαμα αλλά ελπίζω να με συγχωρέσετε... Είχα βρει έναν οδηγό από xda-developers για wifi-hotspot fix ακόμη και για συσκευές που δεν είναι root. Το ήθελα για ένα zte blade s6 χωρίς root και δούλεψε. Ο ίδιος οδηγός δούλεψε και πριν λίγο στο mi4c μου που είναι root. Τα βήματα είναι πάρα πολύ απλά: α) Στο τηλέφωνο ενεργοποιούμε μέσα από το developer options το usb debugging β) στο pc κάνουμε install adb drivers (αν δεν τους έχουμε ήδη) γ) συνδέουμε το τηλέφωνο στο pc μέσω του usb καλωδίου δ) αν…

• Προσπάθησα με όλους τους δυνατούς τρόπους στο mi4c και μόνο error... Ειλικρινά οι τύποι είναι μόνο για κλωτσιές. Θέλω να το πετάξω στον τοίχο. Ή μάλλον στο κεφάλι αυτού που σκέφτηκε τη διαδικασία.

• Όχι μόνο έχει, αλλά είναι και "περισσότερο" μεταφρασμένη στα γερμανικά σε σχέση με τα ελληνικά! Παρόλο που στην πρώτη προσπάθεια μέσω updater μου έβγαλε couldnt verify κλπ (μάλλον το αρχείο της rom δεν το αναγνώριζε), ξαναδοκίμασα και με τη δεύτερη έκανε κανονικά εγκατάσταση την global developer! Το MIUI version γράφει: MIUI 8 Global 6.8.18|Beta. Για όσους ενδιαφέρονται δεν έχει παντού ελληνικά, έχει gapps, δεν έχει κινέζικες εφαρμογές.

• Παράθεση από geoanto555: “Official λογικά καμία δεν θα χει.. ΄Μάλλον πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader.. ” Έλεγα να το αποφύγω γιατί δεν είναι δική μου συσκευή... Θα μπορέσω να βάλω την global developer με τον updater ? Μήπως σταθούμε τυχεροί και έχει γερμανικά...

• Παράθεση από geoanto555: “Για δοκίμασε αυτό που πες... θέλεις format data λογικά και θα είναι οκ.. ” Όλα καλά! Ο οδηγός δούλεψε μια χαρά αλλά δεν έχω γερμανικά ούτε ελληνικά... Έχει άλλες γλώσσες εκτός από κινέζικα και αγγλικά, όχι όμως τις ζητούμενες... Η rom που φοράει τώρα είναι η MIUI Global 7.5 | Stable 7.5.9.0 (MALMIDE). Ποιά μου προτείνετε που να έχει γερμανικά; Να δοκιμάσω τον ίδιο τρόπο εγκατάστασης;

• Παράθεση από geoanto555: “Ποια ρομ έχεις και που στο ζητάει ακριβώς αυτό; ” Κατά την εκκίνηση το ζητάει. Δεν θυμάμαι ποια rom ακριβώς έλεγε ότι έχει και πλέον δεν μπορώ να δω. Το μόνο που γράφει όταν ανοίγω το κινητό είναι: "Enter current lock screen password to decrypt device after reboot"

• Καλησπέρα παιδιά! Μετά από πολύ καιρό αντιμέτωπος με xiaomi και φλασαρίσματα! Ήρθε χθες το 3s (3/32) για μια φίλη, από vickmall με global stable έλεγε, της έβγαλε και αναβάθμιση και την πάτησε να γίνει... Δεν ξέρω ειλικρινά πως την πάτησα έτσι... Το τηλ ξανάνοιξε μετά από λίγη ώρα και ήθελε κωδικό για αποκρυπτογράφηση..! Ούτε κατάλαβα πως έγινε encrypted. Anyway, αν ακολουθήσω τον οδηγό flash/unbrick 3s θα δούμε φως; Έχω κατεβάσει την global stable από το link που δίνεται για κατέβασμα rom στον …

• Παράθεση από SomniusX: “θέλω το 1+1 να πάρει full v6” Συμφωνώ! Έβαλα την 5.7.24, ευρωπαϊκή νομίζω, αλλά είχε χάλια ελληνικά... Και μου κάνει συνέχεια reboots

• Παράθεση από martzicadespell: “Παράθεση από akis8607: “σε redmi 1s μεχρι στιγμης ειναι αψογη!!!!! αλλα βρηκα ενα μικρο bug εκτος αν ειναι μονο δικο μου προβλημα.... οταν βρισκομαι στην οθονη κλειδωματος και κανς swap δεξια για να μπω αμεσως στην κληση δεν μπαινει.... αντιθετα αν κανω αριστερα να μπω στην καμερα μπαινει κανονικα... ας με ενημερωσει αν εχει και αλλος αυτο το θεμα Επίσης έφυγε απο το φάκελο των εργαλείων ο φακός και δεν το βρίσκω... Και το χρησιμοποιούσαν πολύ...” φακό ούτε εγώ έχω…

• Καλημέρα! Πήγα να περάσω manual την καινούργια 5.5.8 και μπαίνοντας στο recovery με έβγαλε στο twrp 2.8.4.0 (με μεγάλη έκπληξη και χαρά ) Ακολούθησα την διαδικασία dirty flash όπως κάνω στο oneplus, κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik cache, όλα πήγαν καλά και φαίνεται να δουλέυει το redmi μια χαρά! ΥΓ: Το διαφορετικό recovery περάστηκε όταν flashara από stable σε dev? Κάθε φορά που περνάω καινούργια rom (εννοώ χειροκίνητα) αλλάζει και το recovery; και αν ναι, υπάρχει κάπου επιλογή απενεργο…

• Καλημέρα! Ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν έχω πολύ χρόνο γιατί είμαι σε φάση διαβάσματος... Ξύπνησα σήμερα και μετά από νυχτερινή φόρτιση που το είχα βάλει είχε περάσει μόνο του την 5.5.1 ! Γίνεται να το κάνει μόνο του; Είχα βάλει την 5.4.24 την προηγούμενη εβδομάδα και μετά μου έβγαλε αναβάθμιση, πάτησα πάνω άλλα δεν την έκανα.. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω να μην κάνει μόνο του αναβαθμίσεις;

• Στο sql editor που κατέβασα δεν μπορούσα να δώσω δικαιώματα! Να δοκιμάσω πάλι flash τη rom με wipes πρωτού;

• Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν η τελευταία stable rom για το redmi 2 είναι rooted... Ρωτάω γιατί δεν μου δουλεύει το wifi hotspot (ενώ συνδέονται άλλες συσκευές στο redmi δεν έχουν πρόσβαση στο internet) και δοκίμασα να εφαρμόσω τη λύση που δίνει ο iAmLiakos wifi spot σε Xiaomi mi4 αλλά δεν μπόρεσα γιατί και δεν μπορούσα να δώσω root access από το security... Εγκατέστησα και το root checker και δεν με έβγαλε root. μήπως δεν την έχω περάσει σωστά τη rom και μου δημιουργεί προβλήματα; Γιατί έχω παρ…

• Δεν συνδέεται στο WiFi

NikoSoti - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Παράθεση από iAmLiakos: “@NikoSoti Έχεις βάλει τη δική μας ελληνική ρομ και έχεις το πρόβλημα αυτό; ή με τη μαμα ρομ είσαι; Εδώ είσαι πάντως για τη λύση σου.” Είμαι με την δική μας ελληνική τελευταία stable 5.2.23 Μήπως να άλλαζα σε developer rom ; Επίσης έχω κανα δυό ακόμα προβληματάκια... Δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, messenger κλπ και μου παραπονιούνται όσοι μου στέλνουν επειδή δεν τα βλέπω έγκαιρα... Και το τελευταίο είναι με τα hands-free... Δεν δουλεύει τίποτα, δεν με ακούει …

• Δεν συνδέεται στο WiFi

NikoSoti - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Εμένα δεν μου δουλεύει το wifi hotspot! Ενώ συνδέονται άλλες συσκευές δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ... Καμιά ιδέα;