Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 242.
-
Χθες το αγόρασα και είναι άδειο, μοιρίζει καινουργίλα ακόμα! Ξεκλειδώνω, περνάω twrp, κάνω factory reset και flash τη rom που κατεβαίνει ήδη!
-
Τέλεια! Εμένα που έχει την 8.2.5.0 mcfmidl global stable (6.0.1) περνάει από πάνω αφού ξεκλειδωθεί η συσκευή;
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΣυγχαρητήρια στον νικητή και σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν !!
-
Παράθεση από tasospap1986: “Κάθε φορά που θα ψηφίζουμε πρέπει να το δημοσιεύουμε εδώ; Θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες σε κλήρωση αν έχουμε περισσότερα ποστ; ” Εύλογο το ερώτημα, αν και δε νομίζω να παίζει ρόλο.
-
+1 σε όλα NikoSoti0
-
Παράθεση από paulpap01: “Αφού πλέον δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την rom, και είναι όλα ΟΚ, Κάτι άσχετο δοκίμασε κανένας να δει ότι παρόλο που δεν αναφέρεται στο change log, ή λειτουργία swipe right to delete notification in lockscreen λειτουργεί κανονικά όπως αναφέρεται στο επίσημο κινέζικο change log για την 6.11.24 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όντως! Επιτέλους να μπορείς να διώχνεις όλα τα ενοχλητικά χωρίς να ξεκλειδώνεις την οθόνη! Btw μέχρι τώρα, μόνο ένα fc στο gmail …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από NikoSoti: “@MIUI_ART Ποιό ήταν το πρόβλημα τελικά και κράσαραν όλα; ” Δοκιμάστε την πρώτα αν είναι οκ. Στο Xiaomi.eu δεν έγινε σωστό compile με τα δικαιώματα σε Google Services. ” ΟΚ προς το παρόν! Δεν έχει εμφανίσει ύποπτα σημάδια. Ανοίγει κάμερα, κατεβάζει σωστά από play store, κλπ =============== Νοε 27th 2016, 8:46pm =============== Παράθεση από panahss: “Ειχα το ιδιο προβλημα και δεν μπορω να κατεβάσω την fixed rom απο browser , ουτε να την περασω απο το…
-
@MIUI_ART Ποιό ήταν το πρόβλημα τελικά και κράσαραν όλα;