Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 242.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από paulpap01: “Καλησπέρα και από εμένα, μου ήρθε πριν καμιά ώρα το Link για το Mi4c, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την Rebuilded rom που ανέβηκε σήμερα στο xiaomi.eu. Ενδεχομένως χρησιμοποιήσατε την ίδια rom για αυτό και έχω ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται είναι κάθε λίγα δευτερόλεπτα μου πετάει την παρακάτω οθόνη. ” Μοιάζει με σφάλμα database. Διέγραψε τον φάκελο /data/data/com.android.providers.downloads και…
-
redmi note 4/pokemon go
ΜήνυμαΣε mi 4c, χωρίς root αλλά su εφαρμογή κανονικά μέσα, δουλεύει μια χαρά. Μήπως δεν έχετε κάνει το προχθεσινό update του παιχνιδιού;
-
Παράθεση από gkalen: “ EDIT Αναμενουμε feedback για τις XTRV beta1 σε Libra και Aqua για να δούμε αν είμαστε οκ και σ'αυτες τις συσκευές .. ” Είχα την εντύπωση ότι θα έβγαινε thunder... Κατεβάζω την xtreme και αναφέρω!
-
Μήπως να κάνουμε ένα poll για το name της rom ?
-
Βραδινή φόρτιση με xiaomi powerbank. Σηκώνομαι, κάνω επανεκκίνηση μέχρι να φτιάξω έναν καφέ και έχει κολλήσει στο mi logo με λευκή μπάρα γεμάτη. Πάλι επανεκκίνηση και πάλι mi logo με τη λευκή μπάρα να γεμίζει από την αρχή, αλλά αργά όπως όταν φλασάρουμε update. Αφού το ολοκλήρωσε έμεινε σε μαύρη οθόνη. Τα πλήκτρα φωτίζονταν αν πατούσα το power button. Επίσης εμφανίστηκε και το menu του ευτυχώς. Απενεργοποίησα, το άφησα λίγο και σε νέα εκκίνηση επιτέλους δούλεψε.
-
ανοιγνα εικονας συνομιλητη...ξερει κανεις πως το ενεγοποιουμε στο messenger εχω xiaomi redmi 3 pro
ΜήνυμαΠαράθεση από xaxa23: “:( ” Αν ανοίξεις την εφαρμογή έχει 5 tabs. Πας στο πιο δεξιά που είναι ένα ανθρωπάκι. Εκεί είναι οι ρυθμίσεις και έχει διακόπτη για τις εικόνες συνομιλητών. Αν είναι ήδη ανοικτός πήγαινε στα δικαιώματα(ασφάλεια->δικαιώματα->εφαρμογές->messenger) και τσέκαρε το προβολή αναδυόμενου παραθύρου στην εφαρμογή messenger.
-
Μεταφορα αρχειων
ΜήνυμαΟ υπολογιστής το βλέπει όταν το συνδέεις με αυτόν;
-
@gkalen Γιώργο για unroot, το κάνω μέσα από την εφαρμογή; Σε περίπτωση update ακολουθώ την ίδια διαδικασία; Αν κατεβάσω τη rom πρώτα στο pc, πως μπορώ να αφαιρέσω το su ; Με τον τρόπο που λέει στην 1η σελίδα; tnx