Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 242.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Τελικά τα κατάφερα και θα έρθω και εγώ! 2 άτομα. Να ρωτήσω μόνο γιατί θα έρθω από Γέρακα(κοντά Δουκίσσης Πλακεντίας) καλύτερα να έρθω από Κηφισσό ή Καρέα, τι λέτε μιας και θα είναι κλειστό το κέντρο; Επίσης που ακριβώς είναι; διότι το λινκ στην πρώτη σελίδα με πάει στη λεωφόρο Μοραΐτη ενώ όταν το googlάρω με πάει λίγο πιο κάτω Αμφιτρίτης 3... ” Flokafe faliro
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…399ff4eb6774322c4621a91fb Πέρα από την πλάκα με την .20 άρχισε να δουλεύει η γραμμή αναζήτησης της google! Σε κάποια σημεία δεν εφαρμόζει το διαφορετικό font, πχ εισαγωγή pin. Αυτά για αρχή!
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΠαράθεση από Mitsos: “Σορρυ που ρωτάω αλλά αυτά τα μικιουτσούκια βγαίνουν στο κινητό ??? ” Από το tapatalk δεν πρέπει να βγαίνουν. Από browser λογικά ναι! Παράθεση από alnikou: “9 ώρες μέσα στο φόρουμ δεν έχω βρει ούτε μία κούκλα! παίρνω τα όπλα ” Κι εμένα το πρώτο έκανε 2-3 μέρες να φανεί... Πάμε να γαζώσουμε κανέναν;
-
Παράθεση από Peter#: “Καλημερα! Παρότι βλέπω 40% στην χρήση μπαταρίας στο ΣΥΣΤΗΑ Android, εξακολουθεί το ή rom να τρέχει smoothly στο MiNote. (Έχω μείνει ευχαριστημένος) Πέραν του gsam υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δω τι γίνεται στο παρασκήνιο;; Από τις εφαρμογές, έχω μέγιστο περιορισμό να τρέχουν στο παρασκήνιο. ” wakelock detector, 3c battery monitor.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΚι εμένα μου έβγαλε 64.000 με την τελευταία...Σα να το boostάρανε κι άλλο το σκορ!
-
[Διαγωνισμός VIP μελών] Αποτελέσματα κλήρωσης του διαγωνισμού Muppet Show (Κρυμμένος Θησαυρός)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Εγώ εξακολουθώ κ έχω πραγματική απορία, πως μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει κ ποια είναι εκείνα τα "ανορθόδοξα μεσα" που αναφέρονται.... ” Οι πληροφορίες κοστίζουν μαν...
-
Ο μαμά αργεί πολύ να πάρει μπρος...
-
Παιδιά καλησπέρα! Έχω της αδερφής μου το redmi 3 και έχει πρόβλημα με drain! Το παράξενο είναι ότι έχει ανοικτό τον διακόπτη αντιγράφων ασφαλείας στη google και ενώ τον κλείνω αυτός ξανανοίγει... Πήγα να σβήσω το google account και δεν σβήνει, παρά μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Έχει την 7.1.3.0 (LHPCNXK) από vickmall. Να δοκιμάσω κάποια πιο πρόσφατη από το updater app που έχει στα εργαλεία;