Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 242.
-
@gkalen Την έβαλα κι εγώ. Κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση, το κινητό άνοιξε εδώ και 7-8 λεπτά και δουλεύει κανονικά...
-
SMS mod 160
ΜήνυμαΔεν δουλέυει...Στους 70 χαρακτήρες αλλάζει sms
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από NikoSoti: “Με την global dev όμως δεν ξεκλειδώνει, σωστά; ” Ξεκλειδώνει Νικ.... Μην αγχώνεσαι ” Μόλις ξεκλείδωσα! Κατεβάζω gkalen stable και προχωράω! Thnx για την άμεση ανταπόκριση guys!
-
SMS mod 160
ΜήνυμαΥπάρχει η ρύθμιση για τους unicode χαρακτήρες, αλλά για κάποιον λόγο δεν δουλεύει... Δεν ξέρω αν είναι bug της cm, αλλά μάλλον εκεί καταλήγω...
-
ΜήνυμαΜε την global dev όμως δεν ξεκλειδώνει, σωστά;
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σου αρέσουν οι πόρτες; \Όχι να τις βλέπεις αλλά να τις τρως...Μέχρι τώρα δεν είδα να μπορεί να πάρει την marsh.. Αν θέλεις δοκιμάζεις.... ” Αχαχαχα! Δεν αντιλήφθηκα ότι κάπου ενδιάμεσα έγινε μετάβαση σε mm Ok! Κατεβάινει η 18/08
-
Μήνυμα@takisfrag Από την αρχή μόνο με νούμερο προσπάθησα @Thracia Δεν έχει account ο φίλος @geoanto555 Όχι, δεν έχω συνδεθεί από το libra. Να μην κατεβάσω την τελευταία global dev 6.9.29? Edit: Πάλι fail Ωστόσο ωραίο το find! Έπαιξα και με τον ήχο εντοπισμού
-
ΜήνυμαΜπήκα στο i.mi.com και αποσύνδεσα καταρχάς το mi 4c και ξαναδοκιμάζω!
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Έχεις πιθανότητες.... Λίγες αλλά έχεις.. ” Κόλλησε στο 50%. Current account is different from the account info on the device.
-
Μήνυμα@geoanto555 Γιώργο καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση να με αφήσει να ξεκλειδώσω όπως είναι τώρα μέσω mi account; Σε κάθε περίπτωση θα δοκίμαζα, απλά ρωτάω για να μη παιδεύομαι άδικα...
-
Μήνυμαf8d93eb009154654aa418dbdd7b057c7.jpg Από το about phone. Δε μοιάζει για μαϊμουδιάρικη και ο bootloader ειναι κλειδωμένος. Να περάσω σε china dev πρωτού κάνω κάτι; Μέσω updater ή μέσω pcsuite ή miflash ;
-
ΜήνυμαΞέρεις τι σκέφτομαι; Δεν θέλω να τον ζαλίζουν ειδοποιήσεις κάθε βδομάδα για update... Από μετάφραση πως πάει; Είχα ακούσει για 35% κάπου. Ακόμα εκεί παίζει; Τέλος να πω ότι είχα προσπαθήσει να ξεκλειδώσω χωρίς επιτυχία το Mi 4c (κλασσική περίπτωση ) στις 04/09. Άρα έχω account με άδεια. Άρα να προσπαθούσα να ξεκλειδώσω και να παιρνούσα την @gkalen stable χωρίς root;