Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Ευχαριστώ για την απάντηση! Το θέμα είναι οτι έκανα ήδη factory reset και ξανάκανε τα ίδια και ότι είναι dual sim και μου το κάνει και στις δύο sim!

• Καλησπέρα στην κοινότητα. Θα ήθελα τη βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω τις τελευταίες μέρες με το Μι 8 μου. Το κινητό είναι αγορασμένο απο την Ελλάδα (Infoquest) και είναι η global version. Ενω λοιπόν όλα φαίνονται μια χαρά και οι ενδείξεις (μπάρες σήματος κλπ) ειναι στο full, το τηλέφωνο διαπιστώνω οτι δεν δέχεται κλήσεις (ο καλών ακούει οτι ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος) αλλά κι εγώ με την σειρά μου δεν μπορώ να κάνω κλήσεις (μετα απο προσπάθεια για κλήση περίπου ενός λεπτού έ…

• Region σε Redmi Note 3 pro

Joter1967 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντηση και τη διάθεση για βοήθεια. Ανεβάζω τη φωτογραφία

• Region σε Redmi Note 3 pro

Joter1967 - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, μόλις πήρα το κινητό (μεταχειρισμένο) και εντόπισα ένα ας πούμε "πρόβλημα"! Προσπαθώντας στα Settings να βάλω Region διαπίστωσα ότι, δεν υπάρχει η Ελλάδα στις επιλογές, τη στιγμή που υπάρχουν όλες οι χώρες κάποιες και μάλιστα ιδιαίτερα μικρές ή μη καν χώρες (Palestine!) ακόμη! Μήπως μπορεί κα΄ποιος να μου δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ πολύ!

• MaikMaik σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τι εννοείς με τους καθαρισμούς, τι πρέπει να κάνω?

• Παίδες είναι έτσι ή εμένα μου φαίνεται? Μετα απο την αναβάθμιση του Μi 4c σε MIUI 8.1 GTV 6.8.25 παρατηρώ ότι, ο επεξεργαστής θερμαίνεται αρκετά γρήγορα (...μιλώντας μόνο στο τηλέφωνο αρκετές φορές) και η μπαταρία του τελειώνει ποιο γρήγορα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος ή εμένα μόνο μου φαίνεται? Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.