Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 240.

• Απογοητευτηκα απο την global beta. 2 μηνες αναμονη και να μην δουλευουν τα δεδομενα; Δεν με πειραζει το ιδιαιτερα το θεμα με τους πυρηνες, καθως θα στρωσει με τον καιρο, ουτε που δεν μου βρισκει το bluetooth(αν ειναι γενικο το προβλημα και οχι δικο μου). Αλλα να μην μπορεις να μπεις στο ιντερνετ εκτος wifi παει πολυ.. Εγω σιγουρα επιστρεφω στην προηγουμενη 6.11.10... καθως ειμαστε αναγκασμενοι να περιμενουμε μεχρι τις 7 Φλεβαρη για πιθανη διορθωση του προβληματος.

• Καλησπερα, περασα και γω χτες σε δυο mi5 την official global beta 7.1.19. Στο πρωτο mi5 την περασα με fastboot, στο δευτερο εκανα απλο ota update οταν μου ρθε ενημερωση. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι και στις δυο συσκευες δεν μπορω να ανοιξω τα mobile data... ενω παταω το toggle κανονικα δεν κανει συνδεση στο internet. Επισης και δυο συσκευες δεν μπορουν να εντοπισουν ενα bluetooth ακουστικο που εχω. Με την προηγουμενη global beta 6.11.10 δεν μου εκαναν τετοια. Εχει παρατηρησει καποιος αλλος με …

• Παράθεση από lallasgr: “6) Αφού ανοίξει το SP Flash Tool πήγαινε στην καρτέλα Download και βεβαιώσου ότι στο Download-Agent βλέπεις το ίδιο με την παρακάτω εικόνα: ” Ακολουθω τον οδηγο για να περασω china developer με τον οδηγο αυτο σε hennessy, στο βημα 6) στο download agent μου δειχνει αυτο..C:\SP_Flash_Tool_v5.1616\MTK_AllInOne_DA.bin και οχι αυτο που λεει στον οδηγο (DA_SWSEC.bin). Τι κανω σε αυτη την περιπτωση; Συνεχιζω;

• @nflo, @ecsalos σας ευχαριστω παιδια για τις αμεσες απαντησεις!!..

• forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/27978/ Το συγκεκριμενο redmi note 3 πως μπορω να καταλαβω αν ειναι hennessy η kenzo η kate? Να τρεξω καμια εφαρμογη σαν το cpu-z;

• Απο προσωπικη αποψη με κινητα oppo στην οικογενεια, εχω να πω οτι ειναι π0λυ ποιοτικα κινητα σαν κατασκευες, πολυ ευχαριστα στο χερι, αλλα θα πρεπε να ντρεπονται για το colouros. Εγκαταλειπουν τρομερα γρηγορα ακομα και τα flagship κινητα τους. Συγκεκριμενα εχω το oppo r7(f), το οποιο εχει να παρει update απο τον σεπτεμβρη του 2015. Το αστειο ειναι οτι πρωτο κυκλοφορησε το μαιο του 2015. Απορω πως ειναι η oppo πρωτη σε πωλησεις.

• Παράθεση από sakis112: “Προσπαθώ να κάνω την αίτησή για να ξεκλειδώσει το mix, και σταματά η διαδικασία στο : sorry, your application has been rejected. The more active your mi account is, the more likely , your application will get approred. Κάποια γνώμη;;;;; ” δεν σε αφηνει να κανεις την αιτηση; Η την κανεις και στην απορριπτουν;

• Παράθεση από NasDriver: “Αν είναι custom είναι σχετικά αδύνατο να έρθει αυτόματη αναβάθμιση ” Τελικα ειχες δικιο. Το κινητο πηρε κανονικα το ota update και ολα καλα. Τελικα το παρελαβα με official global stable προς μεγαλη μου εκπληξη. Μπορει καποιος που εχει mi max, να μου πει αν τα ηχεια του κινητου βρισκονται μονο στις τρυπουλες δεξια απο τη θυρα που φορτιζει, η βρισκονται και στις αριστερες τρυπουλες; Γιατι εντοπιζω να βγαινει ηχος μονο απο τις δεξιες.

• μεχρι τι ωρα μπορουμε να ψηφισουμε?

• Παράθεση από NasDriver: “Αν είναι custom είναι σχετικά αδύνατο να έρθει αυτόματη αναβάθμιση ” Σε ευχαριστω. Το δοκιμαζω και ενημερωνω.

• Λες να το κανω ετσι; Ηρθε ειδοποιηση για update στην πιο καινουργια glοbal stable, αλλα το φοβηθηκα. Αν ειναι custom και παρει official update, θεωρειται επικινδυνο;

• Μολις παρελαβε φιλη μου το mi max 64GB απο aliexpress. Ρωτησα τον seller και μου ειπε οτι θα ρθει με custom rom απο αυτους. Μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει απ το screenshot αν ειναι official global stable η custom; Το κινητο μεσα στις 3 πρωτες ωρες χρησης εμφανισε προβλημα οταν δεχεται κλησεις. Δεν λειτουργει το touch προκειμενου να απαντησεις στην κληση η να την απορριψεις. Λυνεται βεβαια αμεσως, αν κατα τη διαρκεα της κλησης, πατησεις το power, κλειδωσει η οθονη, και ξανα ξεκλειδωσεις αμεσω…

• @spideman3 σ ευχαριστω πολυ φιλε μου!!! Μαλλον αυτο ηταν το προβλημα. Με το που αλλαξα περιηγητη με αφησε να το tickαρω. Αλλα ακομα δεν την ολοκληρωσα την αιτηση διοτι μου λεει οτι βαζω λαθος ονομα. Ποιο ονομα πρεπει να συμπληρωσω; το ονομα που ειναι καταχωρημενο στο mi account; το ονομα του email? Η κατι αλλο; γιατι εχω μπερδευτει λιγο...

• Καλησπερα παιδια, περιμενω να παραλαβω ενα mi max και μεχρι να ερθει ειπα να κανω την αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader. Δημιουργησα καινουργιο mi account(με email, οχι αριθμο), ακολουθω τον οδηγο επακριβως, κατεβαζω το miunlock tool και το τρεχω, με οδηγει στο να συμπληρωσω την αιτηση, την συμπληρωνω,γραφω σαν λογο οτι θελω να ξεκλειδωσω για να περασω official global stable γιατι θα ερθει με custom. Αλλα πρωτον δεν με αφηνει να tickαρω το κουτακι που λεει I confirm that I have read and accep…

• @tasosko global beta δεν υπαρχει ακομα fastboot για android 7....

• 15713085_10206055399463571_102450642.jpg15724112_10206055398343543_147892019.jpg Σε αυτο το kenzo εσπασε η οθονη και θα ηθελα να την αλλαξω. Επειδη δεν γνωριζω τιποτα απο αυτα μπορει καποιος να με κατατοπισει στο τι θα κανω; Ας πουμε λογικα θα πρεπει να παραγγειλω καινουργια οθονη, απο που μπορω ν την παραγγειλω, και επειδη δεν ξερω να την αντικαταστησω, σε ποιον πρεπει να απευθυνθω για να την κανει για μενα;

• Παράθεση από demakhs: “ή να κατεβάσει την εφαρμογή screen off από το play store......δεν χρειάζεται να πατάει καν το κουμπί power να το....χαλάσει ” @hirobo50 δεν χρειαζεται να κατεβασεις εφαρμογη... πατας παρατεταμενα το κουμπι recents(Ξ), πας widgets, toggles και to lock και το βαζεις καπου στην αρχικη σου οθονη ετσι ωστε να κλειδωνεις χωρις να πατας επι μονιμου βασεως το power...

• να ρωτησω κατι... το mi max βγαινει και σε εκδοση 16GB; κατι τετοιο ειδα στο vickmall... ειχα την εντυπψση οτι οι εκδοσεις ειναι 32/64/128.

• Παράθεση από sakas1989: “αλάνια εγώ που έχω global dev 6.11.10 beta να περιμένω να μου έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση σε nougat ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να την περάσω? Γιατί έχει κάνα μήνα να μου έρθει αναβάθμιση ” θα περιμενεις καμια βδομαδα ακομα για ota... η global beta 6.11.10 ειναι η τελευταια που χει βγει... δεν εχει απελευθερωθει επισημα η nougat... ειναι στη φαση του beta testing.