Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 240.

• θα δοκιμασω 2-3 μερες με swiftkey και σας ενημερωνω...

• Παράθεση από apostolisni: “Καλησπερα, σε mi5 με official global beta 6-11-10, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν στελνω απλο sms απο την default εφαρμογη messaging, καποιες φορες,οχι παντα, παραφραζεται το μηνυμα μου και φτανει διαφορετικοο κειμενο στον παραληπτη. Όταν το μηνυμα σταλει, στο ιστορικο μου φαινεται ακριβως οπως το εχω πληκτρολογησει, ενω στον παραληπτη φτανει αλλοιωμενο-παραφρασμενο. Επειδη μου το χει κανει αρκετες φορες, με ειδοποιει ο παραληπτης δηλαδη πως δεν βγαζει νοημα το μη…

• Καλησπερα, σε mi5 με official global beta 6-11-10, αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Οταν στελνω απλο sms απο την default εφαρμογη messaging, καποιες φορες,οχι παντα, παραφραζεται το μηνυμα μου και φτανει διαφορετικοο κειμενο στον παραληπτη. Όταν το μηνυμα σταλει, στο ιστορικο μου φαινεται ακριβως οπως το εχω πληκτρολογησει, ενω στον παραληπτη φτανει αλλοιωμενο-παραφρασμενο. Επειδη μου το χει κανει αρκετες φορες, με ειδοποιει ο παραληπτης δηλαδη πως δεν βγαζει νοημα το μηνυμα μου, εχω παρατηρησει ο…

• @Obiwan... το διαβασα... να σου πω δεν το χω δοκιμασει... εννοεις δηλαδη να απενεργοποιησεις το miui optimization απ τα developer options... επειδη Background apps cannot sync data... δεν αποκλειεται... Παράθεση από Obiwan: “Ουτε εμενα δουλεύει ο αυτόματος συγχρονισμός, παρόλο που ο σχετικός διακόπτης ειναι ΟΝ. Κα το Google Play δεν μου προτείνει update και ας υπάρχουν ενα σωρό. ” στις ρυθμισεις του playstore το auto-update apps τι επιλογη το χεις;

• Παράθεση από instant_diver: “Η αλήθεια είναι πως το είχα ενεργοποιήσει. Δεν θεωρούσα ότι κάνει κακό να κλείνει τις διαδικασίες που τρέχουν στο παρασκήνιο αφού έχω εγκαταλείψει μια εφαρμογή. Η λογική μου ήταν - και για αυτό χρησιμοποιούσα το Greenify μέχρι πριν λίγη ώρα - ότι δεν χρειαζεται να επιβαρύνεται η ram και η cpu όταν δεν έχω ανοιχτές εφαρμογές. ” εισαι λιγο τσιγκουνης με τη ram.. η αληθεια ειναι οτι και γω ειμαι(γι αυτο ηξερα γι αυτη τη ρυθμιση.. )

• @instant_diver.. μηπως εχεις ενεργοποιησει το dont keep activities στα developer options?

• Παράθεση από sakas1989: “για πιο λόγο δεν μου ήρθε το update 6.11.17. Της global dev ενώ κάθε παρασκευή μου έρχονταν? ” αυτη τη βδομαδα mi5 mi5s mi5splus minote2 νομιζω δεν θα χουν....

• Παράθεση από apostolisni: “παιδια δεν ξερω αν θα πεταξω πατατα... η αν αυτο που θα πω ειναι σχετικο...εχω κανει καποια στιγμη φουλ wipes(cache, dalvik,data,system internal) και περασα με καλωδιο otg την xtrvbeta1 προσπαθώντας να κανω καθαρη εγκατασταση... και ολα εγιναν μια χαρα.... την επομενη φορα που μπηκα παλι twrp και πηγα αρχικα να κανω ενα απλο wipe dalvik και cashe... μου εγραψε failed... τοτε παρατηρησα οτι ειχε μεινει στη μνημη του twrp η διαδρομη του otg...και μαλλον προσπαθουσε να κα…

• Παράθεση από gkalen: “Όλο αυτό θα είχε αποφευχθεί αν έκανες ένα απλό reboot σε recovery από το TWRP αφού τα είχες σβήσει όλα .. και φυσικά αν δεν τρομαζες την στιγμή που θα έβλεπες το "No OS installed" ... ” τι ακριβως εννοεις; τι θα ειχε αποφευχθει;

• Παράθεση από geozn8: “και δεν μπορείς να κάνεις wipe data wipe cache δεν σε αφήνει ” παιδια δεν ξερω αν θα πεταξω πατατα... η αν αυτο που θα πω ειναι σχετικο...εχω κανει καποια στιγμη φουλ wipes(cache, dalvik,data,system internal) και περασα με καλωδιο otg την xtrvbeta1 προσπαθώντας να κανω καθαρη εγκατασταση... και ολα εγιναν μια χαρα.... την επομενη φορα που μπηκα παλι twrp και πηγα αρχικα να κανω ενα απλο wipe dalvik και cashe... μου εγραψε failed... τοτε παρατηρησα οτι ειχε μεινει στη μνημη …

• @spiderman3 αν δεν κανω λαθος εσυ εχεις την official global developer ε;

• Σαν νεος και γω με τα xiaomi, και εχοντας το mi5 γυρω στον ενα μηνα πλεον, πειραματιζομαι κι εγω εχοντας φλασαρει αρκετες rom αυτό το διάστημα, ωσπου να καταλήξω σε ποια rom μου ταιριαζει περισσοτερο. Εχω λοιπον δοκιμασει την official global developer, την developer απο xiaomi.eu και τις δικές μας ελληνικες GTV 6.10.20, 6.10.27 και Xtrvbeta1 6.11.3... Εχω να πω οτι και οι τρεις λειτουργουν αψογα στη συσκευη μου.... δεν εχω παρατηρησει καποιο ιδιαιτερο προβλημα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν κ…

• για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα, δεν χρειαζεται να προσθέσετε καποια extra οδηγια στους οδηγούς γιατι θεωρω οτι εχω και εχουμε την ελαχιστη γνωση να καταλαβουμε οτι τους ακολουθουμε ατοφιους... χωρις να τους εμπλεκουμε με αλλους. Εγω απλα εξεφρασα μια απορια την οποια τεκμηριωσα λαθος και ζητησα συγγνωμη... ουτε ειχα σκοπο να προσβαλω τις γνωσεις καποιου mod... αλλωστε forum ειναι συζηταμε κανουμε λαθη και βρισκουμε την ακρη με καποια βοηθεια... αυτα...

• ναι sorry παιδια....λαθος μου ειναι για edl mode...καπου μου ειχε μεινει στο μυαλο οταν το διαβαζα και νομιζα οτι ελεγε για fastboot...sorry τωρα τα μαθαινω...

• Παράθεση από NasDriver: “global developer + miflash + edl mode = brick...τουλάχιστον δεν έχουμε μάθει για το αντίθετο μέχρι τώρα global developer + miflash + fastboot mode = περνάει κανονικά αρκεί να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader έστω και με unofficial τρόπο ” Στον οδηγο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) στο βημα 4) νομιζω εννοει global developer + miflash + fastboot mode = brick

• Παράθεση από annsenn: “και αποφάσισα να ακολουθήσω τον οδηγό και να περάσω μια global dev απο το site της xiaomi. ” σαν γενικη οδηγία, δεν ισχύει να μην flashαρουμε thn official global dev απευθειας γιατι το κινητο μπορει να brickαρει; Μου φαινεται οτι καπου διαβασα οτι πρεπει πρωτα να περασουμε την official global stable και στην συνεχεια μεσα απο το κινητο σαν αναβαθμιση την official global dev...αν κανω λαθος διορθωστε με..

• @gkalen δεν την εχω περασει(xtrv) στο mi5 ακομα και δεν εχω προσωπικη αποψη. Απλα προσεξα το post σου...

• Παράθεση από gkalen: “EDIT Για αύριο θα έχουμε XTRV για τα , Hydrogen , Helium , Nikel και Omega ... Θ'ανεβουν διορθωμενες οι XTRV για τα , Gemini και Natrium , στα θέματα και όπου αλλού είχατε λάθη ( XTRVbeta1 στις ρυθμίσεις )... Αν προλαβουμε θα έχουμε και για το Capricorn.. ” Η xtrv για gemini θα ανεβει κι αυτή fixed σημερα;

• Καλησπερα!! Αρχικά να σας πω οτι ειμαι αρχάριος και ισως να ρωτησω πραγματα γνωστα η που εχουν ειπωθει αρκετες φορές... Θα ηθελα να κανω "καθαρή" εγκατάσταση στο Mi5(έχει ξεκλειδωτο bootloader και twrp) την τελευταία ελληνική dev GTV... Εχω καταλήξει σε 3 μεθόδους: 1) Full Wipe το κινητό και ADB Sideload μεσω TWRP 2) Full Wipe το κινητό και φλασαρισμα τη rom απο OTG μεσω TWRP 3) Full Wipe το κινητό απο TWRP, φλασάριμα της κινέζικης dev fastboot rom μεσω miflash, στη συνέχεια φλασάρισμα πάλι του …