Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 240.

• @Kostas7275 καλό είναι να επικοινωνήσεις και με το κατάστημα να τους πεις ότι θες αποκλειστικά global version συσκευή. Τώρα αν σου έρθει, και δεις ότι πίσω έχει λογότυπο redmi και όχι mi, ή ο φορτιστής δεν είναι ο ευρωπαϊκός, τότε ξέρεις ότι έχεις πάρει κινεζική η ινδική συσκευή και μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν άλλο. Καλο είναι να κάνεις αγορά με PayPal να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

• @Tseligas2000 βάλε καλύτερα την πιο τελευταία fastboot την eea 11.0.3.0. θα τη βρεις στο επισημο φόρουμ. @Octaviastikos νομίζω την xtrv έχει ήδη και του βγάζει no os installed κατά την εγκατασταση.

• @Tseligas2000, έκανες wipe το system; Αν ξανά περασεις τη ρομ από την αρχή μόνο με fr πάλι το ίδιο σου λέει; Η ύστατη και πιο σίγουρη λύση εφόσον παραμένεις ξεκλειδώτος είναι να περάσεις fastboot rom με mi flash. Και προσοχή να τικαρεις το clean all για να μην κλειδώσει. Και αν είσαι με android 10 να μην πας σε android 9.

• Xiaomi redmi k20 pro

apostolisni - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

@xtolicc είναι γενικό το πρόβλημα. Έχω και γω το ίδιο σε official global. Έχω δοκιμάσει να καθαρίσω δεδομένα να απεγκαταστησω και από τις ρυθμίσεις και από μέσα από το play store και να ξανά εγκαταστήσω αλλά τίποτα. Και γίνεται και στο fb και στο lite και στο Netflix και στον chrome κάποιες φορές.

• Σε global eea παρατήρησα ότι υπάρχουν 5 ολόιδιες εφαρμογές. Δεν τις είχα ξανά δει γενικά. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτές; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65782/

• @amavroudis μπήκα στη σελίδα της κοσμοτε αλλά υποστηρίζει λέει μόνο 5-6 συσκευές τις xiaomi. Άρα σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω για mi9t pro;

• Επειδη έχω χαθεί λίγο στα σχόλια, μπορεί κάποιος να μου πει τα βήματα για να ενεργοποιήσω και γω το volte και vowifi σε mi9t pro με cosmote; Απ ότι καταλάβα θέλει να στείλω κάποιο μήνυμα για ενεργοποίηση. Και μετά να γράψω τους δύο κωδικούς στο dialer για να εμφανιστουν οι διακόπτες στο στις ρυθμίσεις. Ξεχνάω κάτι; Επίσης, κάπου διάβασα ότι πρέπει να βάλω τη σιμ σε άλλη συσκευή που να υποστηρίζει η cosmote για να τα ενεργοποιήσω; Η δεν ισχύει; Και άλλη μια απορία. Μετά από κάθε update θα χάνεται…

• Xiaomi redmi k20 pro

apostolisni - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από trixstat: “Εχω και εγω mi 9t pro με global10.3.4.0 PFKEUXM σταθερή, αγορασμένο από την INFOQUEST, αλλά δεν κάνει μέχρι σήμερα update την 11. Γράφει "δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις ” Παράθεση από chrisnik: “αλλαξε region κ βαλε Ελβετια. Θα στην εμφανισει λογικα ” Η βάλε region και ινδια θα στο εμφανίσει σιγουρα. Και σε μενα το ίδιο γινόταν.

• Τα πράγματα είναι πολύ απλά, δεν χρειάζεται να τα κάνουμε σύνθετα. Στο download section του επίσημου φόρουμ mi community υπάρχουν όλες οι διαθέσιμες global stable για κάθε συσκευή. Ο καθένας μπαίνει και βλέπει. Εκεί θα βρει την απλή global (...MI...) Την global eea (...EU...) Την global India (....IN...) Την global Russia (...RU...). Αυτές είναι όλες οι official και σε κάθε συσκευή είναι κάποιες από αυτές διαθέσιμες, ανάλογα με το που έχει κυκλοφορήσει η εκάστοτε συσκευή. Σε καμία περίπτωση δεν …

• @EGW4321 για αυτό είπα λογικά και όχι σίγουρα. Παρέθεσα την όποια γνώση είχα και δέχομαι την οποιαδήποτε συμπλήρωση η διόρθωση. Αυτά που είπα περί νομοθεσιών (restrictions), καταγραφή κλήσεων, διαφημίσεων ισχύουν σίγουρα και δεν παραπληροφορω κάποιον. Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας τα αναφέρει. Δηλαδή κατά την άποψη σου μπερδεψα κάποιον και δεν έπρεπε να σχολιάσω; Δεν είπα σε κάποιον κάνε αλλαγή και κλείδωσε bootloader που θα ήταν επικίνδυνο μεταξύ global China rom και version του κινητού αντίστ…

• Παιδιά είναι eea όχι eeu. Οι μόνες διαφορές λογικά για κάθε περιοχή ειναι ότι κάθε ρομ ειναι προσαρμοσμένη στις νομοθεσίες. Πχ σχετικά με διαφημίσεις με καταγραφή κλήσεων κτλ.

• Σε καμια βδομάδα λογικά θα την δώσουν για όλους.

• Ρε παιδιά αυτές οι θερμοκρασίες στα thermals είναι φυσιολογικές; Έτσι είναι και σε σας;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65668/

• @prekasg, ποια global stable πηγές να βάλεις με mi flash? Αυτό που δεν δουλεύει το wifi και τι device storage corrupted είναι κλασσικό πρόβλημα του persist. Αφού σου δουλεύει με xtrv άστο έτσι. Αν θες να γυρίσεις σε global δοκίμασε να περάσεις την fastboot 11.0.3.0. όχι προηγούμενη από αυτή.

• @trifos είσαι τολμηρός μπορώ να πω. Εγώ το φοβομουν μέχρι τώρα.

• Τελικά το δοκίμασε κανένας από εδώ να ξανά κλειδώσει bootloader με eea, ενώ το τηλέφωνο πριν το ξεκλείδωμα είχε global;

• Μπορεί κάποιος που πέρασε την τελευταία stable σε gemini να μου πει αν αλλαξε το Android security patch;

• Γιατι δεν κοιτάς και το mi 9 lite 128gb? Το έχει στα 206€. Με 15 ευρώ παραπάνω έχεις διπλάσια μνήμη.

• Mi 9 Τ

apostolisni - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Όσοι έχετε θέμα με μπαταρία, τσεκάρετε ποιες εφαρμογές είναι ενεργοποιημένες στο autostart στις ρυθμίσεις. Εγω προσωπικά τις έχω όλες κλειστές. Αν παρατηρήσετε πρόβλημα με ειδοποιησεις κρατήστε ανοιχτές μόνο αυτές... πχ μόνο τους messenger η κάποια εφαρμογή που δεν θέλετε να χανετε ειδοποίηση. Σε πιο παλιές εκδόσεις του miui όλες οι εφαρμογές ήταν κλείστες by default, ενώ στις πιο καινούριες τις έχει ανοιχτές. Ίσως φταίει αυτό για τη διαφορά που παρατηρείτε.

• Συγγνωμη που θα πω κάτι λίγο άσχετο. Έχω την εντύπωση ότι η eea αναβαθμίζεται πιο γρήγορα από την global σε πολλές συσκευές. Γιατί γίνεται αυτό; Είχα την εντύπωση ότι θα ίσχυε το αντίθετο εφόσον η global έχει και περισσότερη προϊστορία και περισσότερους χρήστες.