Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 240.
-
@sakis*68, το mi6 ξεκίνησε με nougat. Έχει ήδη πάρει δύο major Android updates. Και το Android 9 με το ζόρι μας το έδωσαν. Κατά τη γνώμη μου το mi6 και το mi mix2 σύντομα θα είναι γενικά και eol από τη xiaomi, δεν έχουν πολλά ψωμιά ακόμα.
-
@sakis*68, ποτέ σε miui τουλάχιστον. Σε aosp μόνο μπορείς να ελπίζεις. Πχ lineageos17 που υπάρχει ήδη.
-
Παράθεση από Evangelos Lioudakis: “Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω OS για να ενεργοποιησω USB DEBUGGING!!! Επισης οταν κανω φλασ με το fastflash το κινητο στο τελος μου βγαζει this MIUI is not for this device ” Με το xiaomitool2 δοκιμασες; Να το βάλεις στο stock recovery, όχι σε fastboot.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜε ένα mi band.. ... Πλάκα κάνω. Ήταν χαρακτηριστικο της xiaomi.eu. δεν ξέρω αν το αφαίρεσαν. Στην global δεν ξέρω αν γίνεται.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜηπως θέλει κανένα fr για να στρώσει; Πολλά μπορεί να παίζουν ρόλο. Το ποσοστό του Android system δεν είναι σταθερό σε όλες τις φάσεις. Παίζει ρόλο από πότε μετράει και τι εφαρμογές χρησιμοποιείς. Εγώ όταν το βγάλω από τη μπριζα με 100% τις πρώτες ώρες έχει μεγάλο ποσοστό και μετά πέφτει καθώς χρησιμοποιείς και άλλες εφαρμογές.
-
Οχι μια χαρά είναι. Εγώ την έχω σε mi6 που είναι σχεδόν ίδιο με το mi mix 2 αφού έχουν το ίδιο chipset. Σκέψου ότι πολύ την πέρασαν πριν την αποσύρουν και δεν έχουν αναφέρει κάτι σημαντικό. Βέβαια επειδή ανεβαίνεις Android αν δεις να έχει τίποτα θέματα ίσως χρειαστεί να κάνεις μια επαναφορά ρυθμίσεων μετά. Οπότε περνα την αν βιάζεσαι. Αλλιώς αν περιμένεις σε 15-20 μέρες θα δώσουν και την miui 11 λογικα.
-
Παράθεση από tsagod: “Όχι, λέει δεν υπάρχει καμία... Εγώ όμως διαβάζω ότι έχει android pie για το κινητό... Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τις είχαν βγάλει τις Android 9 το καλοκαίρι και τις απέσυραν μετά από λίγο. Για αυτό δεν έχεις αναβάθμιση. Αν θες να την περάσεις χειροκίνητα από τον updater κατέβασε την από εδώ
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΝαι αλλά όχι global. Την EEA έχω. Και μου έχει έρθει εδώ και καμία βδομάδα
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΣυνέχεια με αυτή τη ρομ που είσαι. Μια φορά στις δύο μέρες δηλαδή. Λύνεται αν πατήσεις το power button παρατεταμένα για 10 δευτερόλεπτα και κάνει επανεκκίνηση. Δεν χρειάζεται να μπεις recovery η fastboot. Βέβαια μετά την αναβάθμιση στην global stable 11.0 δεν μου ξανά έγινε.
-
Redmi Note 4X
ΜήνυμαΠαράθεση από apostolisni: “Διάβασε λίγο εδώ πως το λύνουν κάποιοι. Είναι λίγο περίπλοκο. Περιμενε μήπως κάποιο παιδί εδώ σου προτείνει μια πιο εύκολη λύση. ” Αν δεις κάτω στα σχόλια προτείνει ένας να περάσεις recovery από orangefox και μέσα από εκεί να κάνεις mount το persist location. Μετά να περάσεις στη μνήμη του κινητού σου το persist.img από το φάκελο της fastboot και να το κάνεις flash από το recovery. Βέβαια δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου καθώς δεν έχω το κινητό σου και ούτε γνωρίζω τη…
-
Redmi Note 4X
ΜήνυμαΔιάβασε λίγο εδώ πως το λύνουν κάποιοι. Είναι λίγο περίπλοκο. Περιμενε μήπως κάποιο παιδί εδώ σου προτείνει μια πιο εύκολη λύση.