Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 240.

• Redmi Note 4X

apostolisni - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Απ ότι έχω καταλάβει όταν πέρασες την pe κάτι αλλαξε στο persist. Αν ανοίξεις στον υπολογιστή σου το φάκελο της fastboot rom μπορείς να βρεις μέσα εκεί στους φακέλους το persist.img?

• Redmi Note 4X

Μήνυμα

@mobilenikos διάβασε εδώ, περιγράφουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Η λύση είναι νομίζω να περάσεις με fastboot μια νεότερη έκδοση από από την 10.2.3 official που έχεις. Ένας αναφέρει ότι του λύθηκε με fastboot rom αλλά πριν το φλασαρισμα ήταν ήδη login στο mi account του από τη συσκευή. Άλλος λέει ότι με την πιο πρόσφατη xiaomi.eu του λύθηκε. Εγώ λέω να περάσεις twrp και να βάλεις την τελευταία xtrv του mido που λογικά είναι πιο μπροστά από την global 10.2.3.

• Redmi Note 4X

Μήνυμα

Αναφέρεται και στο xda αυτό το πρόβλημα συχνά. Κάτι με το persist είναι που είπε και ο @amavroudis. Εμένα σε mi 6 είχε γίνει το ίδιο συν ότι μου έβγαζε το μήνυμα find device is corrupted. Your device is unsafe... Και κάτι τέτοια. Όταν πέρασα την τελευταία fastboot διορθώθηκε.

• Redmi Note 4X

Μήνυμα

Ποια ρομ πέρασες με fastboot; Και ποια είχες πριν;

• Mi 9 Τ

apostolisni - - RedMi K20/Mi 9T (Davinci)

Μήνυμα

Αν θες να την περάσεις χειροκίνητα τη global, αν έχεις κατεβασμένη τη recovery rom περνα τη στο κινητό στο φάκελο downloaded_rom και μπες από την εφαρμογή του updater, πάτα πάνω δεξιά τις τρεις τελιτσες, πάτα choose update package βρες τη ρομ εκεί που την αποθηκεύσες και θα στην κάνει αυτόματα updater. Μιλάω για global stable. Όχι xtrv

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

@sotsp λογικά δεν βρίσκεις την αναβάθμιση γιατί μάλλον είναι σε επίπεδο stable beta. Έτσι κάνουν συνήθως. Τις δινουν μαζικά στην αρχή κάποιες μέρες και μετά τις αποσύρουν γιατί βρέθηκαν bugs. Λογικά τις επόμενες μέρες θα την ξανά δώσουν.

• Μου έχει τύχει ακριβώς το ίδιο που περιγράφεις σε mi 5. Και το έχω παρατήσει και με gobal και με lineage. Έχω την εντύπωση ότι φταίει η οθόνη η lcd ιδίως σε πιο παλιές συσκευές. Αν ανοίξω άσπρο φοντο, πχ το Google, στα επόμενα σκούρα μενού συνεχίζει να φαίνεται αχνά το περιεχόμενο της πρώτης. Για λίγη ώρα και μετά φεύγει.

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Επι την ευκαιρία να κάνω μια ερώτηση γενικής φύσεως και γω. Για να βάλεις την xtrv όσο πιο σωστά και καθαρά γίνεται, παίζει ρόλο πριν αν είσαι σε official global η official China? Γιατί θεωρητικά η βάση είναι η China. Η οποία και να έχεις το αποτέλεσμα είναι το ίδιο;

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Μπορείς να περιγράψεις τι ακριβώς wipes και format κάνεις; Κάνεις σίγουρα format data-->yes, και μετά reboot σε recovery και δεν κάνεις wipe το system από το advanced wipes?

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Αρα δεν είναι ενεργοποιημένο. Οπότε προχωράς με fastboot.

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Βασικα έκανα λάθος πριν. Όχι mi flash. Αυτό xiaomi tool 2 λέγεται. Τελοσπαντων. Εγώ θα τσεκαρα πρώτα το antirollback και μετά θα πέρναγα με fastboot αυτή που έγραψες.

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

Να προτείνω μια λύση; Κατέβασε το mi flash tool 2 σε υπολογιστή και ακολουθησε τις οδηγίες θα σου κατεβάσει μόνο του την τελευταία. Και εφόσον δεν έχεις πάει σε Android 10 δεν θα έχει θεμα με antirollback. Μπορείς να κάνεις και έναν έλεγχο από cmd με την εντολή fastboot getvar anti να δεις τι αριθμό σου δίνει πριν το φλασαρεις.

• Mi 9 Τ

Μήνυμα

@sotsp έχεις ξεκλειδώσει bootloader?

• Παράθεση από Stav: “σε mi mix2 (Chiron) με MIUI Global 10.4.2 (stable) και Android 10.4.2 (PDEMIXM) φλασαρω απευθείας μέσω recovery, ή χρειάζεται downgrade σε Android 9, format, wipe κτλ?? ” Αρχικά, δεν έχεις android 10, έχεις android 9. Για την ελληνική, περνάς twrp, κάνεις forrmat data. reboot σε recovery, συνδέεις το κινητό με το pc, αντιγράφεις τη ρομ στο internal του κινητού και μετά από twrp κάνεις install τη ρομ. Προεραιτικά στο τέλος κάνεις και wipe cashe και dalvik και reboot to system.

• Παράθεση από pelemponis: “Απ οτι εμαθα τελη Οκτωβριου θα περαστει και η MIUI 11 στα redmi note 4 mido..ισχυει αυτο? ” Θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα. Εκτός αν αλλάξουν τη λίστα.

• @ovelix11, δεν έχει αλλάξει κάτι στη επίδοση της συσκευής. Άλλαξε το σύστημα βαθμολόγησης στο antutu με την τελευταία έκδοση και δίνει μεγαλύτερο σκορ σε όλες τις συσκευές.

• Mi Mix 2 Πρόβλημα!

apostolisni - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Δοκίμασε με αυτή. Νομίζω δεν θα εχεις θέμα. Αν δεν γίνεται κατέβασε china dev και κάνε αναβάθμιση μεσω updater (choose update package). Και δοκίμασε πάλι ξεκλειδωμα.

• από τη στιγμή που η xiaomi.eu εχει σταματήσει την υποστήριξη από android 8 και κάτω, και να βγαίνε china official δεν θα την έδινε η xiaomi.eu. Κατά τη γνώμη μου πάντως αφού το redmi note 4 india είναι στη λίστα για miui 11 στο batch 2 και εφόσον το redmi note 4x έχει κοινή ρομ με το india (είναι και τα δύο mido), τότε πιστεύω θα πάρει και αυτό miui 11 global official. Εκτός αν το βγάλουν από τη λίστα.

• @Tseligas2000 να σου πω δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με gcam. Σίγουρα θέλει να κάνεις ροοτ να κάνεις μια συγκεκριμένη ρύθμιση, την οποία νομίζω είπε ο @MIUI_ART ότι από εδω και πέρα θα περιλαμβάνεται στην xtrv by default οπότε δεν θα εχεις να κάνεις κάτι. Στο xda πάντως υπάρχει thread για gcam στο mi 6 οπότε από εκει θα το βρεις λογικά.

• Παράθεση από Tseligas2000: “Υπαρχει περιπτωση να βγει η τελευταια dev σε ΑΡΩΜΑ για ΜΙ6? Για να μπορεσουμε να βαλουμε ευκολα και την GCAM? ” Οχι γιατί aroma και Android 9 δεν πάνε μαζί. Μόνο αν βάλεις παλιά ρομ με Oreo.