Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 240.

• Παράθεση από yiatsou: “3)στην οθόνη περιβάλλοντος δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις των τρίτων εφαρμογών πέραν των μηνυμάτων και κλήσεων. ” Αν ενεργοποιήσεις την αυτόματη έναρξη για αυτές τις εφαρμογές δεν θα έχεις κανένα θέμα.

• Παράθεση από Silky21: “πως μπορώ να γυρίσω από developer σε global stable? Μέσω updater δεν με αφήνει.couldn't verify. ” Εγω προσπάθησα να γυρίσω από global beta 9.6.20 στην global stable 10.3.4.0 μέσω fastboot rom και mi flash και αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα. Στο αρχικό setup δεν με άφηνε να περάσω το στάδιο με το mi account. τελικά κατάφερα και το πέρασα μόνο όταν δήλωσα ότι έχω ξεχάσει τον κωδικό. Αλλά το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν δούλευε το wifi. Δεν έβρισκε κανένα δίκτυο και κράσαρε. Τ…

• Σχετικά με το autostart παλιά σε Android 8 και πίσω ήταν πάντα κλειστό το autostart by default, εκτός από τα messaging apps, το fb, το Instagram και τα λοιπά. Από όταν ήρθε Android 9 όλες οι εφαρμογές το έχουν ανοιχτό από μόνες τους. Πιστεύω το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε ειναι να το κρατήσουμε ανοιχτό μόνο για τις εφαρμογές που θέλουμε άμεσα τις ειδοποιήσεις τους, όπως είπε ο @BanditGR

• Παράθεση από Manostef: “Παιδια με το θέμα της υψηλής κατανάλωσης μπαταρίας και υψηλής θερμοκρασίας σε mi 6 παρατήρησα ότι το πρόβλημα ήταν ότι αυτή η τον ενεργοποιούσε σε όλες της εφαρμογές (περίπου 170 που έχω εγκαταστήσει)την αυτόματη έναρξη.Μετα που άφησα στην αυτόματη έναρξη μόνο αυτές που ήθελα(περίπου 10)όλα τα προβλήματα λυθηκαν!! ” Σωστή παρατήρηση. Από τη μετάβαση σε Android 9 στο mi6 γύρισαν όλες οι εφαρμογές σε ενεργοποιημένο autostart. Είναι λίγο μπέρδεμα το συγκεκριμένο θέμα, γιατί …

• 1 Ιουλίου οριστικό τέλος για τις global beta. Οι εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις από xiaomi.eu και οι xtrv θα συνεχίζονται κανονικά;

• Το mi 6 σίγουρα είναι πολύ ποιοτικό τηλέφωνο. Εγώ προσωπικά θα το άλλαζα για το k20 pro μονο για την οθόνη και την μεγαλύτερη μπαταρία. Για όλους τους άλλους λόγους σίγουρα όχι.

• @Tseligas2000, για το k20 pro σίγουρα αξίζει μια αναβάθμιση από το mi6. Περίμενε όμως να βγει η global έκδοση του (mi 9t pro). Για το απλό το k20 με τον snapdragon 730 νομίζω δεν θα δεις διαφορά από το mi6. Τουλάχιστον σε επιδόσεις. Μόνο η οθόνη που είναι amoled θα έχει διαφορά.

• @andreass54 είναι σίγουρα πρόβλημα από το source. Δεν το έχω ψάξει πολύ οπότε δεν ξέρω αν διορθώνεται με κάποια ρύθμιση. Πάντως όσο κρατάς την μπαταρία μεταξύ 40-80% είναι καλή πρακτική και για να επεκτείνεις την διάρκεια ζωής της και για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα.

• @andreass54 το έχω παρατηρήσει και γω στο mi 6 με ολες τις miui roms. Ειδικά γύρω στο 10-15% όλες οι εφαρμογές κάνουν περισσότερη ώρα να φορτώσουν. Ίσως έχει να κάνει με το ότι σε χαμηλά επίπεδα μπαταρίας μειώνονται και τα Volt.

• Παράθεση από ManosSk: “Παράθεση από MiLToS_666: “και το θέμα με το Gmail που δεν φέρνει τα email μόνο του παρά μόνο αν το κάνω refresh εγώ! Κάποιος το έχει αναφέρει και στην προηγούμενη αυτό αλλά ίσως είναι θέμα του application ξέρω γω... ” Επιβεβαιώνω το θέμα με το Gmail στις τελευταίες roms και αν θυμάμαι καλά παρουσιάστηκε μετά από μια αναβάθμιση της εφαρμογής τον προηγούμενο μήνα. Σε whyred εγκαταστάθηκε η 9.5.9 και όλα καλά! ” Σχετικά με το θέμα του Gmail. Όσοι έχετε πρόβλημα, του έχετε δώσ…

• Να και κάτι περίεργο που με έκανε να γελάσω. Όλοι κράζουν το miui ότι είναι βαρύ και έχει συνήθως μεγάλο standby battery drain. Εμένα για πρώτη και τελευταία ίσως φορά, το κινητό βρέθηκε το πρωί με περισσότερη μπαταρία από ότι το άφησα το βράδυ πριν κοιμηθώ. Περίπου +2%. Ειμαι με την τελευταία official global beta. Δείτε το βελάκι κάτω δεξιά.

• Εχουμε καμια πληροφορία αν θα υπάρξει νεότερη έκδοση από την 10.2 σε stable ή από την 8.11.22 σε dev? H να κάνω καμια μετάβαση σε lineage, μιας και με τρωει λιγο το χέρι μου;

• @makis1024 σωστά τα λες. Λέγοντας μας διώχνουν σιγά σιγά εννοώ όσους επέλεγαν την εταιρία αυτή για την μεγάλη κοινότητα που διαθετει και το developing που την συνοδεύει. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην κλειδώσουν οριστικά και τον bootloader στο μέλλον.

• πριν λιγο καιρο ειδαμε να σταματαει mi5 και rn3 pro. Η υποστήριξη έπεσε από τα 4-5 χρόνια στα 2 μισι. Τώρα λεγεται οτι σταματανε ολες οι android 6 και 7 roms. Το mido δεν εχει κλεισει 2ετία. Μάλλον μας διώχνουν.

• @Thanos_Kyk, πάνω κάτω οι ίδιες είναι. Εγώ θα σου λεγα, να μείνεις με αυτή που έχει το πιο πρόσφατο security patch. Έχω την εντύπωση ότι αναμένεται μια τελευταία stable 10.2 για το mi5 που θα βγει πιο μετά, οπότε περίμενε αυτήν.

• Αν έχει κάνει wipe το system, και να ξαναπεράσει την xtrv από twrp πάλι bootloop θα έχει. Εγώ έτσι την είχα πατήσει παλιά σε mi5 με nougat. Εκτός αν δεν ισχύει πλέον για Oreo. Εν πάση περιπτώσει, αν δεν πετύχει, ο φίλος πάει για fastboot official.

• Τα πράγματα είναι απλά για το mi5. Τα full screen gestures είναι μόνο στις xiaomi.eu based roms. Οι official δεν το υποστηρίζουν γιατί η συσκευή έχει φυσικά κουμπιά.

• Το πρόβλημα με global κινητα και κινεζική ρομ ,ή το αντίστροφο δεν υφίσταται εάν ο bootloader είναι ξεκλειδωτος. Αρκεί μόνο να μην τον κλειδώσεις κατά λάθος.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651