Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 240.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΠερασα στο mi6 την 8.6.26 aroma. επειδή ήμουν από global stable, περασα πρώτα το twrp που βρήκα μέσα στη rom προκειμένου να κάνω format, wipes και τα λοιπά, αλλά όταν bootαρε στο twrp, δεν λειτουργούσε η αφή, μετά από λίγο έκλεισε και έκανε επανεκκίνηση πάλι στην global stable Τελικά ολοκλήρωσα την εγκατάσταση με το twrp του sagit από τα downloads της κοινότητας. Ήθελα να ρωτήσω τι έκανα λάθος με το twrp που έκανα extract από την rom;
-
Αυτο με την ειδοποίηση το έχω παρατηρήσει και γω. Μηνύματα από Skype και whatapp δεν κάνουν wake την οθόνη και δεν εμφανίζεται στο lockscreen, παρά μόνο ο μετρητής πάνω στο εικονίδιο και το συμβολακι στο πάνω μέρος της οθόνης. Βέβαια αυτά όλα έχουν. Να κάνουν με τα source της global. Κατά τα άλλα επιτέλους το κινητό μου είναι αρκετά πιο κρύο και το Android system σε επίπεδα official global. Η μπαταρία μου φαίνεται ίδια με την official καθως και το standby drain.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι σχετικά με mi 6 sagit; Ο διακόπτης του GPS που απουσιάζει από την μπάρα ειδοποιήσεων είναι από το source της xiaomi; Ή πρόκειται για κάποιο bug στην xtrv; Έχω την προηγούμενη aroma 8.6.14. Όχι την σημερινή.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει η έχει σκοπό να κάνει αίτηση για beta tester της miui global... Προκειμένου να μου λύσει μια απορία. Έχω κάνει και εγώ αίτηση όπως περιγράφουν οι οδηγίες στο en.miui και κατέβασα και την εφαρμογή QQ αλλά δεν την έχω ξανά χρησιμοποιήσει. Πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο από αυτή την εφαρμογή; Να βρω την beta team;
-
-
Παράθεση από nikosprov: “Παράθεση από intheend: “Παράθεση από nikosprov: “ ” Εμένα στο 59.6% η κατανάλωση στο σύστημα android se sagit. Κάτι δεν πάει καλά... ” Ελπίζω να στρώσει με κάνα fix η με την 10. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και μένα το ίδιο σε sagit. Η κατανάλωση του android στο 57% και καίει συνεχώς η πλάτη του τηλεφώνου. Ακόμα και με μια κλήση.
-
-
-
@gkalen, δεν αντιλέγω απλά ρωτάω για το πώς θα γίνεται το clean install γιατί κάνω αρκετές εναλλαγές rom από miui σε aosp και αντίστροφα...
-
-
Αν επιθυμώ να περάσω την 8.5.17 με καθαρή εγκατάσταση, τότε την κάνω install πάνω από την προηγούμενη, μετά κατευθείαν format data, boot to system, μόλις μπει στη miui πριν το αρχικό setup κάνω reboot σε recovery, περνάω πάλι τη rom στη συσκευή και δεύτερο install από πάνω χωρίς wipes; Είναι σωστά τα βήματα που έγραψα για να γίνει καθαρή εγκατάσταση της aroma με encrypted τα data;
-
-
Παράθεση από billphone: “Παράθεση από apostolisni: “@Louis9 αν δεν κάνω λάθος έβαλες παλιά rom από xiaomi.eu source. Για το gemini έχει βγει stable 9.5 από global source που θεωρώ είναι πιο καλή. ” Η 9.5 για το Mi5 δεν είναι Beta ακόμη; ” Νομιζω έτσι λέει στο νήμα που τις κατεβάζεις. Την έχω περάσει σε δύο mi5 και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα.