Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 301.
-
@johnkeppas αναφερόμουν στο Redmi 3 του @jinoo. Στο Mi5 υπάρχει ένα θέμα, ακόμα και αν βάλεις το σωστό twrp, δε ξέρω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη rom και οδηγεί σε αποτυχία.
-
Η έκδοση 3.0.0r2 του twrp είναι προβληματική. Μπορείς να βάλεις την τελευταία από τον @michael ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές και στη συνέχεια να εγκαταστήσεις την ελληνική rom.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμα@daras Μόλις πατάς Unlock Now, στην επόμενη σελίδα για Login, κάτω κάτω πατάς το english.
-
@spideman3 δοκίμασα το calculator, εγκαταστάθηκε κανονικά αλλα πάλι δε γράφει πάνω από 3 ψηφία στους αριθμούς.
-
Το ίδιο σφάλμα και σε μένα @MIUI_ART.
-
Στις ρυθμίσεις του wifi (προχωρημένες ρυθμίσεις) έχεις βάλει να μην είναι ενεργό στον ύπνο; μήπως από εκεί τρώει μπαταρία.
-
@Souits αφήνεις ενεργό το wifi;
-
Antutu score από τα xiaomi
dtsilog - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜερικές ώρες μετά την εγκατάσταση της ελληνικής GTV MIUI8 6.6.17.
-
@martzicadespell εγώ εγκατέστησα αυτό: Calculator.
-
Μόλις ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγκατάσταση της ελληνικής GTV rom σε redmi 3 (είχα την eu έκδοση), μετά από "καθαρή εγκατάσταση" από usb stick-otg. Εν αναμονή να bootάρει, παραθέτω τα μηνύματα εγκατάστασης στο twrp.
-
Εμαφανίζονται όταν υπάρχουν ειδοποιήσεις που πρέπει να δεις σύροντας στη γραμμη κατάστασης. Αφού σύρεις στο κάτω μέρος υπάρχει ένα x για καθαρισμό ειδοποιήσεων.
-
Πάντως μετά από 8 ώρες ενεργοποιημένο με συνεχή χρήση 4g και wifi hotspot, η μπαταρία έπεσε από 85% σε 40% και χωρίς να ζεσταθεί καθόλου, παρόλο που έχουμε λιώσει λίγο από τη ζέστη. Μου φαίνεται αρκετα καλή απόδοση, ίσως κάνει δουλειά η καινούρια εξοικονόμηση μπαταρίας που έχει. Ξέρει κανείς γιατί η γραμμή κατάστασης όταν δεν είσαι συνδεδεμένος ιντερνετ είναι πρασινομπλε, και μόλις συνδέεσαι αλλαζει και γίνεται μωβ;
-
@baiosss μάλλον λείπει απ` όλες τις συσκευές. Έβαλα ένα που μοιάζει με αυτό που είχε: play.google.com/store/apps/det…=com.android2.calculator3.
-
Παράθεση από trifos: “Η ρομ για το mi5 6.6.17 έχει πρόβλημα έχω προσπαθήσει 7 φορές κάνει την εγκατάσταση κανονικά αλλά μετά επανεκκίνηση στο recovery και ξανά τα ίδια, ευτυχώς έχω backup edit: πέρασα ξανά την 6.6.16 Eu όλα καλά. ” Μήπως είναι πρόβλημα του twrp; Τι έκδοση έχεις;
-
Έχω την eu 6.6.17 miui8 και τις επόμενες μέρες θα βάλω την ελληνική gtv miui 8, μόλις μπορέσω να την κατεβάσω. Μερικές ερωτήσεις, η διαφορά στο μέγεθος της ρομ (η ελληνική είναι 100 mb μεγαλύτερη) οφείλεται στις επιπλέον εφαρμογές ή έχει αλλάξει και κάτι άλλο; Παραμένει η καθυστέρηση στον καθαρισμό εφαρμογων-ram (redmi 3), η αριθμομηχανη υπάρχει στα εργαλεία mi; Αν δεν κάνω λάθος απουσίαζε στην ευρωπαϊκη ρομ ή τουλάχιστον εγώ δε τη βρήκα . Ευχαριστούμε και πάλι!
-
Redmi 3 pro - προβλήματα
Μήνυμα@Nikos Vavoulas η developer έκδοση αναφέρεται στον οδηγό μόνο για το ξεκλείδωμα του κινητού. Αφού ξεκλείδωσες μπορείς να περάσεις ότι θες. Αν περάσεις stable προτίμησε την ελληνική gtv 7.3.1 και όχι την 7.3.2.
-
Δε μου φαίνεται να άργησε πολύ
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΕϊδε κανείς που είναι η αριθμομηχανή στην 6.6.17 miui 8; EDIT: Μάλλον απουσιάζει, έβαλα αντικαταστάτη: play.google.com/store/apps/det…=com.android2.calculator3.