Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 301.
-
miui 8 battery usage
Μήνυμα@cal την πρώτη φορα μετά την εγκατάσταση νέας ρομ είναι φυσιολογικό να μη σου δείχνει σωστά το χρόνο μπαταρίας. Πιστεύω μετά την επόμενη πλήρη φορτιση θα είσαι οκ. @Bodai το πρόβλημα καθυστέρησης στον καθαρισμό προγραμμάτων το έχω κι εγώ, παρόλο που έκανα "καθαρή εγκατάσταση" με usb otg. Μάλλον πρόκειται για προβλημα της ρομ που πρέπει να λυθει σε επόμενη έκδοση.
-
@sanceliken2000 το ίδιο κάνει και το δικό μου στην πάνω δεξιά γωνία (της κάμερας) όταν το χτυπάς ελαφρά με το δάχτυλο.
-
Έρχεται το MIUI 8!
ΜήνυμαΔε μπόρεσα να αντισταθώ και εγκατέστησα την eu dev 6.6.17 με miui 8 για το redmi 3. Περιμένω βέβαια να βάλω την αντίστοιχη ελληνικη gtv μόλις είναι έτοιμη. Με μία πρώτη ματιά, μεγάλες διαφορές στην εμφάνιση δε βρήκα, ωστόσο έχει αλλάξει ο χειρισμός στην εξοικονόμηση μπαταρίας, παρατήρησα αρκετά καλό σήμα της sim, καθώς και καλύτερη απόκριση στην πλοήγηση. Σίγουρα υπάρχουν και περισσότερες αλλαγές που δε πρόλαβα να κοιτάξω. Επίσης υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση όταν πηγαίνεις να καθαρίσεις τη ram,…
-
Redmi 3 Pro New
Μήνυμα@THUKIS δοκίμασε την gtv 7.3.1, η τελευταία 7.3.2 ίσως έχει πρόβλημα.
-
Παρατήρησα ότι στις λήψεις του MIUIv7.3 (eu site) έχει αφαιρεθεί η έκδοση stable 7.3.2 για το redmi 3 (ido). Μήπως παρουσίασε προβλήματα και πρέπει να προτιμούμε καλύτερα την 7.3.1;
-
Xiaomi Red Rice Redmi 3 Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 616 Octa Core 5inch 1280*720 Screen 2GB RAM 16GB 13MP 4000mAh Android Smartphone Black
-
@john68 την επόμενη φορά που θα δοκιμάσεις καθαρή εγκατάσταση με τον παρόντα οδηγό, και αφού πρώτα περάσεις το twrp για τη συσκευή σου απο εδώ: TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές, αφού κάνεις wipe ότι λέει ο οδηγός μην κάνεις αμέσως install τη rom, κάνε πρώτα επανεκκίνηση ξανά μέσα στο twrp (reboot to recovery) και στη συνέχεια install το zip της rom. Λογικά θα ολοκληρωθει χωρίς λάθη η εγκατάσταση.
-
Antutu score από τα xiaomi
dtsilog - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠερίπου μία εβδομάδα μετά την εγκατάσταση της stable GTV 7.3.1.
-
Μήπως κατά τη διάρκεια εγκατάστασης σου έβγαλε κάποια γραμμή error με κόκκινα γράμματα ; Επίσης θυμάσαι με ποια έκδοση twrp έκανες εγκατάσταση; Συνήθως όταν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση περιέχοντας κάποια error ή όταν δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση και το κινητό κάνει μόνο του επανεκκίνηση χωρίς ερώτηση (π.χ. λόγω προβληματικής έκδοσης twrp), τότε συνήθως παρουσιάζονται προβλήματα μέσα στο miui σε βασικές λειτουργίες.
-
Παράθεση από akisjes: “Παιδιά καλησπέρα πήρα το κινητό (redmi 3 pro για την ακρίβεια) για ένα κολλητό από vickmall με developer και αφού ξεκλειδώσαμε με τον οδηγό της πρώτης σελίδας μπήκαμε στο twrp κλικάραμε κανονικά τα 3 πρώτα(και data) στο wipe και περάσαμε την τελευταία ελληνική stable.Το πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί με τίποτα το google play μήπως ξέρει κανείς τι λάθος έγινε???? ” Η αλήθεια είναι ότι μετά από λίγες μέρες μου παρουσίασε και μένα το ίδιο πρόβλημα στο google play με την ro…