Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 301.
-
προβλημα με miui 66.44.44.00
dtsilog - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμα@indool έχεις το mi4 ή το mi4i; Όταν κάνεις επαναφορά η ίδια rom παραμένει απλά επανέρχεται στις αρχικές ρυθμίσεις. Ένα screenshot από τις πληροφορίες τηλεφώνου θα ήταν καλό να ανέβαζες. Προτού δοκιμάσεις οποιαδήποτε rom να πάρεις ένα backup με το ενσωματωμένο πρόγραμμα και να το αντιγράψεις σε ασφαλές μέρος, sd κάρτα ή καλύτερα και στο PC.
-
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του tethering-hotspot στο redmi 3, δε ξέρω μήπως είναι θέμα γενικά του miui. Όταν ενεργοποιώ τα δεδομένα κινητής (ίντερνετ) και στη συνέχεια το hotspot, όλες οι φορητές συσκευές με android (tablet, άλλα κινητά) βλέπουν κανονικά το ασύρματο δίκτυο και συνδέονται στο ίντερνετ. Αντίθετα ο φορητός υπολογιστής ενώ συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο (είτε άλλη φορά βγάζοντας περιορισμένη σύνδεση, είτε κανονική σύνδεση), δε φορτώνει ίντερνετ με τίποτα (διαπιστώνει dn…
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
dtsilog - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Ρε παιδιά πως καταφέρνετε και βρίσκετε την Global Dev. Στα Official link δεν την βρίσκω εγώ. Για την fastboot rom πάντα λέω. ” @lallasgr στο official download όταν πηγαίνεις είναι προεπιλεγμένη η πρώτη ετικέτα με τη global έκδοση Redmi Note 3. EDIT: Έχεις δίκιο, στη λίστα με τις fastboot rom δεν υπάρχει global developer.
-
dtsilog - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από tsf: “Εν πάσι περιπτώσει εάν συναντήσει και κάποιος άλλος το πρόβλημα αυτό με το error 7 στην εγκατάσταση της Ελληνικής εγώ μετά από μερικές φορές που προσπάθησα το κινητό αποφάσισε να την αποδεχθεί οπότε να προσπαθήσει μερικές φορές και μετά πάει σε κάποιες άλλες λύσεις που ενδεχομένως θα έχουν υποδειχθεί εδώ. ” Για να μη βγάλει error 7, μετά τον καθαρισμό data και cache/Dalvik cache χρειάζεται επανεκκίνηση ξανά στο twrp και στη συνέχεια install τη rom που θέλουμε.
-
Το φλασάρισμα με miflash γενικά σε οποιαδήποτε συσκευή, υπάρχει περίπτωση να ξεπερνά to κλείδωμα της συσκευής ώστε να περαστεί πέρα από τη rom που επιθυμούμε και το twrp στο recovery partition (όταν το twrp υπάρχει ενσωματωμένο στη fastboot rom); Ή θα βγάλει σφάλμα κατά τη διαδικασία λόγω κλειδωμένης συσκευής, οπότε σε νεότερες συσκευές μπορούμε να περάσουμε απευθείας μόνο την fastboot χωρίς twrp. Και πάλι μπράβο για όσα κάνετε.
-
Παράθεση από blade_: “σορρυ για την εξτρα απαντηση αλλα θελω αμεση βοηθεια. να περασω αλλη recovery?τι να κανω ειμαι χωρις τηλεφωνο και καιγομαι ” Μήπως πριν την εγκατάσταση κάνεις wipe System στο twrp; Backup έχεις παρει;
-
@elix είχες βάλει ποτέ άλλη παλιότερη ελληνική dev και είχες μόνιμα εγκατεστημένο το twrp άλλη φορά; Είναι περίεργο που μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ελληνικής dev δεν έχεις μόνιμα εγκαταστημένο twrp. Αν μπορείς δοκίμασε να περάσεις με τον ίδιο οδηγό (μπαίνοντας στο twrp κάνεις wipe: cache, dalvik cache και data) την ελληνική stable -- [Stable V7.2.7.0] Xiaomi Redmi 3. Φαντάζομαι backup δε χρειάζεσαι να πάρεις.
-
Παράθεση από elix: “--> twrp δε μπαίνει με καμία κυβέρνηση (ανοίγει το κλασσικό κινέζικο recovery που είχε από την αρχική ανεπίσημη multilanguage), ο ήχος του ξυπνητηριού πάλι στο τέρμα και η μπάρα λες και δεν κάνει τίποτα. ” Όταν ακολούθησες τον παρόντα οδηγό δε σου φόρτωσε το twrp έστω και προσωρινά;
-
@elix αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση μπορείς να βάλεις και την τελευταία stable ελληνική 7.2.7. Πρόσεξε μόνο επειδή στην καθαρη διαγράφεται και το System, μετά το wipe να κάνεις επανεκκίνηση πάλι μέσα στο twrp και μετά install την ελληνική rom (για να αποφύγεις error - με κόκκινα γράμματα - κατά τη διάρκεια εγκατάστασης).
-
Παράθεση από elix: “Το redmi 3 της γυναίκας μου αρνείται να συμμορφωθεί: έκανα πλήρη εγκατάσταση αλλά δεν εγκατέστησε το twrp και είχε και διάφορα κινέζικα. Διέγραψα dalvik και cache, ξανά το ίδιο. Επίσης κάνει κι άλλο ένα ωραίο: ο ήχος του ξυπνητηριού είναι πολύ δυνατός και όσο κι αν κατεβάζω τη μπάρα, πέφτει ελάχιστα. Είναι με την τελευταία dev. Καμιά ιδέα κανείς; ” @elix έχεις ξεκλειδώσει το τηλέφωνο; Ποια rom έκανες εγκατάσταση;
-
Παράθεση από elix: “Το redmi 3 της γυναίκας μου αρνείται να συμμορφωθεί: έκανα πλήρη εγκατάσταση αλλά δεν εγκατέστησε το twrp και είχε και διάφορα κινέζικα. Διέγραψα dalvik και cache, ξανά το ίδιο. Επίσης κάνει κι άλλο ένα ωραίο: ο ήχος του ξυπνητηριού είναι πολύ δυνατός και όσο κι αν κατεβάζω τη μπάρα, πέφτει ελάχιστα. Είναι με την τελευταία dev. Καμιά ιδέα κανείς; ” @elix ο παρών οδηγός είναι για το redmi note 3 pro, θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό για το redmi 3: Flash την Ελληνική ROM στ…
-
dtsilog - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Sarakatsanos: “Το συνδεω , αλλα φευ. Ανοιγει το mi pc suite , αλλα δεν εμφανιζει κανενα αρχειο, ουτε τις επαφες ή μηνυματα ” Ενεργοποίησε απο το κινητό το USB debugging. Πηγαίνεις Settings / About Phone / πατας πολλές φορές πάνω στο MIUI Version (7 φορές) Ενεργοποιούνται τα Developer Options. Μετά πας Settings > Additional settings > Developer Options. Και εδώ ενεργοποιείς το USB debugging.
-
dtsilog - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Sarakatsanos: “Έφτιαξα backup με τη δυνατοτητα που προσφέρει το κινητο. Αλλά δεν μπορώ να μεταφερω το αρχειο backup εκτος συσκευης (δεν εχω SD card). Μπορειτε να μου προτείνετε καποιον τρόπο? ” Αν συνδέσεις το τηλέφωνο με υπολογιστή, μπορεις να αντιγράψεις στο PC το φάκελο από τη μνήμη του τηλεφώνου MIUI/backup/AllBackup.