Παράθεση από nikos_v: “Το δοκίμασα και κλείνει την κλήση, αλλά ταυτόχρονα, ξεκινάει η μουσική....! Αν σε παίρνουν τηλέφωνο, πως απαντάει; Στιγμιαίο ή παρατεταμένο πάτημα;; Και κάτι άλλο, όταν μιλάς με τα πίστον, μπορείς να κλειδώσεις τη συσκευή και να μιλάς; Γιατί εγώ όταν μιλάω και παω να το κλειδώσω, μου απορρίπτει την κλήση! Στάλθηκε από Redmi 3 μέσω Tapatalk ” Εγώ έχω ένα απλό με μόνο ένα κουμπί, με ένα κλικ κάνει αποδοχή κλήσης και με παρατεταμένο πάτημα κάνει τερματισμό κλήσης, ανεξαρτητως…
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
Όταν σύρεις τη γραμμή κατάστασης ακόμα κι αν δεν είναι ενεργοποιημένα δεδομένα ιντερνετ, σου βγάζει την εταιρία κινητής και την ποιότητα σήματος. Δοκίμασε στις ρυθμίσεις sim να βάλεις να πιάνει 2g δίκτυα.
Ενημερωτικά και μόνο, το user name το επέλεξες εσύ να το αλλάξεις ή το έκαναν απο εκει; Καλο είναι στο thread που έχεις ανοίξει να τους αναφέρεις ότι και στο κινητό σου και στο unlock tool υπάρχει τωρα το ίδιο username για το ID σου, μήπως εφταιγε αυτό για το συγχρονισμό που σου ανέφεραν.
Για το ID σου στο επίσημο forum βγάζει αυτό το user name: dklap70360. Κάνε μια αποσύνδεση και ξανά σύνδεση στο forum με τον αριθμό τηλεφώνου ή το email σου να το τσεκάρεις.
@DimKLap έφτιαξες άλλο λογαριασμο ή άλλαξες-σου άλλαξαν το username που αντιστοιχεί στο ID σου, γιατί βλέπω στο screenshot από το unlock tool είναι dimklap ενώ στο επίσημο forum διαφορετικό (για το ίδιο ID).
Μάλλον εγώ μπερδεύτηκα, από το πρώτο post κατάλαβα ότι η vodafone sim δε δουλεύει ούτε στη θέση 2 ως 4g. Άρα οι sim που έχεις είναι και οι 2 μια χαρα (αν κατάλαβα καλά), ενώ η θέση 1 του τηλεφώνου δε δουλεύει σε 4g ότι sim και να βάλεις. Ανεξαρτήτως τώρα που έχεις την κάθε sim, αν βάλεις στις ρυθμισεις τη θέση 2 να πιάνει μόνο 2g, και τη θέση 1 LTE ( και έχεις μόνο εδώ ενεργα δεδομένα), μήπως τότε σου αναγνωρίζει 4g και στη θέση 1 (slot 1);
Αν στις ρυθμίσεις βάλεις τη cosmote σε λειτουρία 2g και τη vodafone σε λειτουργια LTE, στη μη αυτόματη λίστα δικτύων της vodafone sim σου εμφανίζει κι εκει το vodafone GR 4g, και αν το επιλέξεις δε βγάζει ειδοποίηση 4G στη γραμμη κατάστασης;
Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις την αυτόματη επιλογή δικτύου, να δεις αν η sim με vodafone σου βγάζει λιστα με 4g δίκτυο; Πάντως έχω την εντύπωση, ανεξαρτήτως αν υπάρχει πρόβλημα με τη vodafone sim, όταν έχεις και στις 2 sim ενεργοποιημένο το LTE, η μια θα δουλέψει 4g και η άλλη 2g, όχι ταυτόχρονα.
Παράθεση από cksot: “Παρόλα αυτά μπόρεσα να περάσω την global dev 6.4.14 μέσω του updater της συσκευής (δεν ξέρω αν έχει διαφορές με την κινέζικη dev 6.4.14 που εγκαθιστάς με fastboot). ” Αν δεν κάνω λάθος, η διαφορα της global developer από την china developer, είναι ότι περιέχει google apps και δεν έχει κινέζικα προγράμματα-υπηρεσίες. MIUI Stable/Developer/Ported/Global /China/Recovery/Fastboot ROMs Explained!
Παράθεση από michael: “Παράθεση από dtsilog: “Ναι αυτήν είχα κρατήσει. Αλλά έχω την εντύπωση δε φταίει η έκδοση twrp, αλλά ότι μετά ν καθαρισμό πρέπει να κάνεις πάλι επανεκκίνηση στο recovery και μετά install την ελληνική. ” Ισως να θελει επανεκκινηση αλλα αυτο πρεπει να επιβεβαιωθει για να ειμαστε σιγουροι. ” Σ' ευχαριστώ και πάλι.
Ναι αυτήν είχα κρατήσει. Αλλά έχω την εντύπωση δε φταίει η έκδοση twrp, αλλά ότι μετά τον καθαρισμό πρέπει να κάνεις πάλι επανεκκίνηση στο recovery και μετά install την ελληνική.
ΩΠΑ, νομίζω το κανε, δοκίμασα μια τελευταία απο usb! Μπήκα miui, μάλλον ήθελε καθαρισμό, μετά επανεκκίνηση ξανά στο recovery, και τότε κάνουμε install. Ευχαριστώ παίδες!
Το ίδιο αποτέλεσμα @michael και με αυτή, και από sd και από usb. Πάω μάλλον για mi flash και μετά adb. Μια ερώτηση μετά τη κινέζικη dev μέσα απο το twrp χρειάζεται καθαρισμό cache πριν το install της ελληνικής stable;