Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 569.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μια βοηθεια θα ηταν χρησιμη
ΜήνυμαΚανάλι στο ρουτερ αλλάζεις μέσα από το μενού του ρουτερ. Συνήθως μπαίνεις από κάποιον browser. Η Vodafone όμως, συνήθως πολλές ρυθμίσεις του ρουτερ τις έχει κλειδωμένες οπότε και δεν έχεις πρόσβαση. Ελπίζω την ρύθμιση για το κανάλι να σου δίνει πρόσβαση. Σχετικα με το πως αλλάζεις κανάλι, μπορείς να πάρεις και το τεχνικό τμήμα της Vodafone και να σε βοηθήσουν σχετικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαUpdate firmware που θες να κάνεις? Ότι αφορά το router επικοινωνισε με τον παροχο σου. Καλό είναι επίσης όταν ρωτάς κάτι στο φορουμ, να δίνεις λεπτομέρειες. Όπως επίσης και στις απαντήσεις σου. Γράφεις Voda 50 εννοείς, εννοείς Vodafone? Γραφεις δεν είναι εφικτή η σύνδεση με το ρουτερ, εννοείς ενσύρματα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jimakos234: “βλεπω στο xiaomi.eu υπαρχει update στην stable απο 23/7. να αναμένουμε και εδω υποθέτω?” Αν έχεις την official rom, θα έπρεπε ήδη να έχει έρθει η ενημέρωση. Αν είσαι με rom της κοινότητας, πρέπει να σου απαντήσουν τα παιδιά σχετικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠιθανόν το πρόβλημα είναι από το ρουτερ σου. Πιθανολογώ ότι έχεις ρουτερ παροχου και συνδεμένο τον υπολογιστή με καλώδιο. Μία καλή λύση είναι η αγορά αντάπτορα για σύνδεση του box με το ρουτερ με καλώδιο αν αυτό είναι εφικτό. Πριν από αυτό όμως μπορείς να αλλάξεις κανάλι στο WiFi ώστε να πετύχεις ποιο σταθερή σύνδεση. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα το Mifit της κοινότητας και πέρασα το font του φίλου. Νομίζοντας ότι κάτι δεν πάει καλά με τις ειδοποιήσεις, έβαλα το original Mifit από το playstore. Δουλεύει μια χαρά και στο Mifit του playstore το font του φίλου. Οπότε πιθανόν θα δουλέψει και σε iPhone αν μπει το font πρώτα σε Android (εικασία κάνω, δεν το γνωρίζω πραγματικά) Ξέρει κανείς να μου πει τι ρύθμιση πρέπει να κάνω ώστε να μου εμφανίζει στο band το μήνυμα που μου στέλνουν στο viber και όχι απλά την ειδοποίηση ? Άλλαξα ρομ πρόσφ…
-
Παράθεση από pyxtatolis: “Οπότε ποιος είναι ο σωστός τρόπος να την περάσω; Όταν είχα βάλει την developer έτσι το είχα κάνει. Έχω ξεκλειδώσει bootloader από τότε. ” Μολις περασα Official Stable απο Official Dev μεσω updater και με κλειδωμενο bootloader! Εννοειτε οτι γινετε format στο κινητο και χανεις τα παντα! Οποτε περνεις backup και ολα καλα!
-
Μέσα στον Αύγουστο θέλω να πιστεύω ότι θα τα δώσουν επίσημα. Μόνο που έχω και ένα φόβο, μην τα δώσουν μόνο στη ρώσικη έκδοση. Xiaomi είναι αυτή, δεν ξέρουμε τι σκέφτονται τα κινέζικα μυαλουδακια τους. Γενικά κάνουν ένα χαμό με τις εκδόσεις και τις rom. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα. Το ίδιο και από εμένα. Πήρε αναβάθμιση πρωί πρωί αλλά ελληνικά δεν έχει. Νομίζω όμως ότι προστέθηκαν αρκετές γλώσσες ακόμα πλην των ελληνικών. Τουλάχιστον έτσι μου δείχνει το notify. Με την προηγούμενη έκδοση ήταν ποιο λίγες οι γλώσσες. Θέλω να πιστεύω ότι στην επόμενη αναβάθμιση θα τα ενεργοποιησουν τα ελληνικά αφού ηδη τα έχουν περάσει μέσα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk