Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 569.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Και γώ πιθανολογώ ότι αφού γράψαν τα χαρακτηριστικά στα ελληνικά τότε θα πάρει αναβάθμιση και στα ελληνικά. Ίσως να συμπέσει η αναβάθμιση με την κυκλοφορία του Band από την info quest. Αλλιώς μήπως να κάνουμε καμία κίνηση σαν φορούμ προς την Xiaomi? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από geozn8: “Μετά από πολύ ψάξιμο στο alliexpress και βρήκα σίγουρα 2 μαγαζιά που έχουν την ρώσικη συσκευή ( SKU ID: MGW4057RU ) μάλιστα το ένα απο αυτά το έχει και σαν τίτλο. Του έστειλα και μήνυμα για επιβεβαίωση αν και το είδα και απο φώτο τον χρηστών !! Το θέμα είναι απο alliexpess συνήθως εγώ τουλάχιστον ψωνίζω ψιλολογια γιατί με την alliexpess standart method (Singapore post) 1ον έτσι δεν έχουμε φόβο για τελωνείο ΦΠΑ κλπ ?? και 2ον το φλέγον θέμα είναι αν αυτή η έκδοση έχει σίγουρ…
-
Οσο έψαχνα τιμές και μαγαζιά για να αγοράζω το Band πουθενά δεν είδα ρωσική έκδοση. International και κινεζική μόνο. Κάτι μου λέει ότι η "ρωσική" έκδοση θα έρθει Ελλάδα μέσω info quest. Το θεμα είναι αν έχει το Band μέσα ελληνικά. Γιατί μου κάνει εντύπωση που τα χαρακτηριστικά του είναι στα ελληνικά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα μόλις παρέλαβα το Band και εγώ και το έχω πεθάνει στο σκάλισμα. Όντως το κολπάκι με τα γαλλικά ισχύει όμως γίνεται όλο το Band γαλλικό οπότε και το γύρισα στα αγγλικά πάλι. Παρόλο που είναι η international έκδοση, το κουτί πίσω δεν γράφει ελληνικα, όπως είχε ανέβει μια φώτο ενός φίλου στο ίντερνετ όπου από πίσω είχε και ελληνικά. bedc92ac115d68bc7c7e9c1a80a76332.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως να ανοίξει ένα καινούργιο θέμα για το Mi band 4 ώστε να μην χάσουμε την μπάλα με τόσα μηνύματα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lak100: “παιδια αγορασα το poco στις 12/10 απο σκρουτζομαγαζο που εδινε 1 χρονο εγγυηση στις 12/4 εμφανιζει πανω δεξια στην οθονη κιτρινη κοιλιδα το στελνω στο μαγαζι και αυτοι στο τεχνικο τμημα του προμηθευτη τους που ειναι Ουγγαρια μου αλλαζουν οθονη το παραλαμβανω 9/5 στις 5/7 παρουσια ξανα το ιδιο προβλημα το ξαναστελνω ουγγαρια και τωρα το παραλαμβανω αυριο με αλλαγη οθονης παλι μου λενε οτι δεν προβλεπεται εγγυηση για το ανταλλακτικο της οθονης και η εγγυηση μου λυγει οκτωμβρι…
-
Παράθεση από Projectoras: “Παιδιά καλησπέρα. Έχω το κινητό κάνα δίμηνο και το μαθαίνω πριν του περάσω την ελληνική ρομ. Τώρα είμαι με global stable 10.2.3.0. Αυτό που παρατηρώ και με ενοχλεί είναι η αργή απόκριση της οθόνης ειδικά όταν το τηλέφωνο βρίσκεται σε μαλακή επιφάνεια. Σαν να μην έχει ευαισθησία η οθόνη και ειδικά στις άκρες της. Θεωρείτε ότι είναι θέμα hardware ή software? Να το στείλω για επισκευή; Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως είναι θέμα tempered gl…
-
Οκ. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον ανταπτορα για να μπορέσω να το δοκιμάσω. Ούτε VPN υπηρεσία. Μην μιλήσω για την ταχύτητα που μετά βίας πιάνω 10 Ετσι από περιέργεια με ποιο τρόπο βάζεις το VPN στο μποξακι(πχ. Εφαρμογή) και ποια υπηρεσία VPN χρησιμοποιείς Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από bagb88: “Παράθεση από kaberos: “Μήπως κάποιος φίλος με Mi box S χρησιμοποιεί VPN ? γιατί να έχει τόση μεγάλη διαφορά το Mi box s με VPN ON? Mi box s VPN OFF 42 Mbps VPN ON 26 Mbps στο Mecool η διαφορά είναι μόνο 1mbps Mecool KM9 VPN OFF 42 Mbps VPN ON 41 Mbps Σημείωση: 1) και τα 2 κουτιά συνδέονται στην ίδια γραμμή ethernet και η μέτρηση - σύνδεση γίνεται στους ίδιους server 2) η μέτρηση έχει γίνει σε 2 box S και με δυo διαφορετικούς αντάπτορες ( usb to ethernet USB 3.0 to Gigabit E…
-
Παράθεση από sidis: “Παράθεση από sidis: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από sidis: “Εδώ και καμιά 10 μέρες όταν με καλεί κάποιος, ενώ το band δονείται άμεσα, δεν μου δείχνει το όνομα αυτού που με καλεί και μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται. Έχω την έκδοση 3.5.9 από όταν βγήκε. Δεν θέλω να πάω ακόμα στην τελευταία λόγο του προβλήματος που δεν μπορεί να συνδεθεί στους servers… Έχετε ιδέα που μπορεί να οφείλετε αυτό? ” Παιδιά αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. Όταν β…
-
Παράθεση από sidis: “Εδώ και καμιά 10 μέρες όταν με καλεί κάποιος, ενώ το band δονείται άμεσα, δεν μου δείχνει το όνομα αυτού που με καλεί και μετά από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται. Έχω την έκδοση 3.5.9 από όταν βγήκε. Δεν θέλω να πάω ακόμα στην τελευταία λόγο του προβλήματος που δεν μπορεί να συνδεθεί στους servers… Έχετε ιδέα που μπορεί να οφείλετε αυτό? ” Παιδιά αυτό το έχω παρατηρήσει και εγώ. Όταν βγήκε η 4.0.0 λειτουργούσε άψογα, είχε διορθωθεί! Μετα βγάλατε ξανά την 4.0.0 με κάτι διορθ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lak100: “παιδια δοκιμασα φθηνα tampered glass απο κινα αλλα δεν εχουν καλη υφη και γεμιζουν δακτυλιες ολη την ωρα αποφασισα να γυρισω σε nilkin καποια αλλη προταση εχουμε?” Nillkin Cp+ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cacofonix: “ Η λογική μου ήταν η εξής: πας στην καφετέρια, κατεβάζεις μερικά επεισόδια από το netflix, πας στο σπίτι και τα κάνεις casting. Τώρα λοιπόν που το σεταρω, είπα να κλείσω το wifi του σπιτιού και να κάνω hotspot το κινητό. Μπαίνω στο netflix, και δεν έχει το εικονίδιο για το casting. Κάνω κάτι λάθος; ” Από όσο γνωρίζω το casting δουλεύει μέσω ρούτερ. Οπότε οποία συσκευή θες να κάνεις casting θα πρέπει να είναι συνδεμενη στο ίδιο ρούτερ που είναι συνδεδεμένο το Box σου. Είτ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kikonec: “παιδια μόλις αγορασα το boxaki και θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις 1η όταν επιλέγω το screen resolution η τηλεόραση μου είναι full HD στο αυτοματο με διαλέγει 720ρ γιατί; 2η) το βάζω χειροκίνητα 1080ρ και ανοιγω το netflix και μου δείχνει ότι παίζει τις σειρές σε HD δηλαδή τι ποιότητα παίζει;” 1. Και σε μένα κάνει ακριβώς το ίδιο. Μπορεί να φταίει ότι η τηλεόραση μου είναι 13 χρονών, αλλά αφού λύνεται με το χειροκίνητο μην σε απασχολεί ιδιαίτερα. 2. Αν δεν κάνω λάθος το HD του Ne…