Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 569.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Darap21: “Stable rom Η developer και γτι” Αυτό είναι γούστο του καθενός, όπως και αν θα βάλεις την rom του φορούμ ή θα κρατήσεις την Official. Προσωπικά έχω Official Dev γιατί θέλω να παιρνω αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Έχω ένα mi band 2 το οποίο ξέθαψα από το συρτάρι και θέλω να το σενιαρω και να το δώσω στο ανιψακι μου. Κατεβάζω το τελευταίο mifit και γίνονται αυτόματα ή θέλει κάτι παραπάνω? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billy1987: “Παράθεση από echaosad: “Το otetv go το έχει δοκιμάσει κάποιος? Δουλεύει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δουλεύει αλλά θέλει ποντικάκι.” Το ποντίκι δεν νομίζω ότι δουλεύει στο mi box s. Ήδη έχω ένα Bluetooth της Xiaomi επάνω και ενώ το αναγνωρίζει κανονικά δεν βλέπω πουθενά κέρσορα. Επειδή είμαι άσχετος με το tvgo. Έβαλα την εφαρμογή, τους κωδικούς που ζητάει και θα έπρεπε να παίζει η χρειαζετε κάποια ρύθμιση ακόμα? Χρειάζεται να φτιάξω προφίλ…
-
Το otetv go το έχει δοκιμάσει κάποιος? Δουλεύει? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά από εμένα. Το cast μου δούλεψε χωρίς πρόβλημα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Andreleni: “Τα έχω κάνει ήδη αυτά..! Αλλά τίποτα..! Όταν το συνδέω με ethernet δουλεύει κανονικά αλλά το θέμα είναι ότι θέλω ασύρματα για άλλη τηλεόραση.. πιάνει κανονικά αλλά δίκτυα.. και επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογη για να κατεβάσω εκτός playstore.. κατέβασα το Aptoide αλλά δεν μου δουλεύει σωστά..” Ethernet συνδεσες με ανταπτορα? Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι στο WiFi μέσω του ρούτερ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Andreleni: “Καλημερα..! Παρέλαβα χτες το mi box s αλλά για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζει το wifi του σπιτιού μου ενώ βρίσκει αλλά στην πολυκατοικία και το κινητό μου όταν κάνω hot spot. Γνωρίζει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό και τι μπορώ να κάνω?? (Είμαι άσχετη από όλα αυτά να ξέρετε) ευχαριστώ πολύ” Δοκίμασε να κάνεις μια επανεκκίνηση το ρούτερ του σπιτιού σου και επανεκκίνηση το mi box. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Achilleas1956: “Καλημέρα σε όλους. Φίλος έχει το Mi TV Box 2GB RAM+8GB ROM Official International version αγορασμενο πρόσφατα από το Gearbest. Προσπαθεί να δει IPTV έχει username και password αλλά χρειάζεται να κατεβάσει μια εφαρμογή την Marvel HD έσω μιας διεύθυνσης https// πράγμα που σημαίνει ότι θέλει κάποια εφαρμογή για explorer.. Μπορεί να βοηθήσει κανείς με οδηγίες για αρχάριους για να λυθεί το αίνιγμα? By the way εγώ τον έβαλα να πάρει Xiaomi..???? Στάλθηκε από το Lenovo TAB …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kikonec: “παιδιά προγράμματα iptv παίζει; Επίσης μπορώ να κάνω mirroring το κινητό μου το xiaomi να βλέπω φωτογραφίες και βίντεο? Και το τελευταίο μπορώ να βάλω torrent πρόγραμμα;” Iptv TV παίζει (προσωπικά το δοκίμασα μέσω Kodi) Mirroring γίνετε με το Chromecast που ενσωματώνει, Για torrent δεν ξέρω να στο απαντήσω διότι δεν ασχολούμαι με torrent Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tzifos: “Έπεσε από ύψος γραφείου, περίπου 70-80 πόντους... η Ringke δεν έκανε τίποτα Το προστατευτικό κρύσταλο από πάνω δεν έπαθε τίποτα. Ατυχία ” Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά νομίζω σαν τα nillkin δεν είναι κανένα. τόσο στην θήκη όσο και στο τζαμακι. Αποτι είδα το τζαμακι σου έχει πολύ κενό από το πλάι. Ως τώρα το δικό μου έχει φάει πολλές τούμπες αλλα ευτυχώς τίποτα το σημαντικό, 6 τζαμακια έχω αλλάξει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ptoube: “Ενώ δεν είχα πρόβλημα, ξαφνικά σήμερα άρχισε τις αποσυνδέσεις το wifi... Καμία πρόταση;” Πρώτα κάνε μια επανεκκίνηση. Δες για πιθανές αναβαθμίσεις Τέλος αν τίποτα από αυτά δεν δουλέψει πιθανόν να έχει θέματα το router σου, οπότε δοκίμασε με άλλο ρούτερ. Και πριν αλλάξεις ρούτερ δοκίμασε να αλλάξεις το κανάλι του WiFi από το router. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ σκέφτομαι κάτι τέτοιο που τα έχει όλα Ugreen USB Ethernet USB 3.0 2.0 to RJ45 HUB for Xiaomi Mi Box 3/S Android TV Set top Box Ethernet Adapter Network Card USB Lan-in Network Cards from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Αυτό έχω εγώ Digitus-DN-3023.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share” Δεν θέλω σκέτο ethernet. Θέλω να βγάζει και άλλες θύρες usb. Έχω βρει κάποια αλλα δεν ξέρω αν δουλεύουν σωστά. Γιαυτό ρωτήσα, μήπως κάποιος φίλος έχει δοκιμάσει κάποιο. Αν ήθελα σκέτο ethernet θα επερνα της Xiaomi για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κανένα USB hub με ethernet που να παίζει με το Mi box s, έχει δοκιμάσει κανείς? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bagb88: “Παράθεση από apostatis: “τι σημαινει στην πραξη δηλαδη η ελλειψη mouse mde?αν συνδεσω ποντικι δεν θα δουλευει σωστα? ” Το mouse mode το έχω συναντήσει σε μερικά TV box τα οποία το έχουν στο τηλεκοντρόλ τους και εμφανίζεται mouse στην οθόνη. (Το Mi Box S δεν έχει τέτοια επιλογή). Ποντίκι δεν έχω συνδέσει στο Mi Box S για να σου πω αν και πως λειτουργεί. Δεν το έχω χρειαστεί. Έχει τύχει να μου αναφέρει καποιος για άλλο TV box ότι έχει συνδέσει ποντίκι επάνω και παίζει κανονικ…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΚαλημέρα. Αν αγοράσω το mi Band 3 international για κάποιον που έχει iPhone και δεν τον ενδιαφέρουν τα ελληνικά, λογικά θα είναι οκ με το Mi Fit του appstore? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Pad 4 ερωτήσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα! Χτες ξεκλείδωσα και φλασαρα την beta από xiaomi.eu αλλά βλέπω ότι το ταμπλετ αργεί αρκετά. Ή μου φαίνεται έτσι λόγο του ότι χρησιμοποιώ το poco. Να πάω σε Ρομ του φορουμ ή να περασω Stable? Γενικά αργεί σαν ταμπλετ? Και όταν λέω αργεί εννοώ την απόκριση μεταξύ αλλαγής εφαρμογών, στην εκκίνηση άλλα και στο άνοιγμα εφαρμογών. Ακόμη και στο μενού ρυθμίσεις
-
Xiaomi box 3
ΜήνυμαΑν δεν κάνω λάθος το China δεν θα είχει playstore Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk