Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 569.
-
Έχεις δίκιο. έβαλα ξανά την τελευταία εκδοσή του φόρουμ ύστερα από απεγκατασταση και τώρα έπεσε στο 1.2 η χρηση
-
@poseidvn αν μπορείς δώσε link με την 3.5.3 του φόρουμ
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΠαιδιά έβγαλα την. 3.5.4 του φορούμ και έβαλα την Official από playstore. Πλέον δεν μου την εμφανίζει καν στην λίστα των εφαρμογών που καταναλώνουν την μέγιστη μπαταρία όπως την προηγούμενη φώτο που ποσταρα. Μήπως είναι κανένα bug της custom εφαρμογής και καταναλώνει τόσο μπαταρία? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.4 Stable]
ΜήνυμαΠαρόλο που σε εμένα το GPS κλείνει, παρολαυτα την τεντωνει την μπαταρία. Που βρίσκουμε την προηγούμενη έκδοση? cdc856bcce24aa25c60486f71f9f97c9.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαMi fit 3.5.4 Rom official developer 8.10.25 Δεν βρίσκω κάποιο πρόβλημα με το GPS. Το απενεργοποιώ χωρίς πρόβλημα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]
ΜήνυμαΝα προτείνω μια αλλαγή στην οθόνη με την μπαταρία, εφόσον είναι εφικτό φυσικά. Να γράφει πρώτα ημέρα και μετά ημερομηνία. Επίσης το σύμβολο ποσοστό της μπαταρίας να αντίκατασταθει με το εικονίδιο της μπαταρίας ή να φαίνεται το ποσοστό της μπαταρίας όπως φαίνεται και στα κινητά μας. Δηλαδή μια μπαταρία και μέσα το ποσοστό, όπως φαίνεται στην εικόνα. Τώρα κατά πόσο είναι εφικτά όλα αυτά δε το γνωρίζω. 3c959b305b33e2d8fd0f21f959a709eb.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 και από μένα για οθόνη με μπαταρία. Αναμένουμε.... Και μια ερώτηση. Mi Band 3 με NFC φοράει το ίδιο Firmware με το απλό? Αν κάνω την κίνηση και το πάρω, θα μπορώ να αναβαθμίζω με αυτά που δίνετε εδώ μέσα ή ειναι κάτι τελείως διαφορετικό?
-
Παράθεση από colossusr: “Καλησπέρα.. Το έχω στα χέρια από το πρωί και το εχω ευχαριστηθεί τόσο πολύ !!! Δεν υπάρχει άλλο τέτοιων δυνατοτήτων κινητό σε αυτήν την τιμή (εγώ το πήρα 280). Έκανα την διαδικασία για ξεκλείδωμα κλπ και περιμένω. Δεν είμαι σίγουρος αν θα βάλω τώρα custom rom μια και οι pie που είδα είναι ακόμη στα πρώτα βήματα και με διάφορα θέματα. Γι'αυτό θέλω να ρωτησω με ποια rom της xiaomi να μείνω ? ” Καλημέρα! Αν θες Custom προτεινω του Forum, κάνουν εξαιρετική δουλειά τα παιδιά.…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.2 Stable]
ΜήνυμαΩραία, γιατί έχουμε πάθει στέρηση αναβάθμισης Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα έχουμε καινούργιο Mi Fit και καινούργιο Firm Σήμερα?
-
Παράθεση από scorpio3: “Παράθεση από johnnyman: “Παιδια απο γυαλι τι εχετε?Κατι σε full face αλλα να εχει κολλα παντου ” Γιάννη εγώ χτύπησα Nillkin 3D CP+MAX που λένε ότι έχει κόλλα παντού και Nillkin H για εναλακτικό ” Nillkin 3D CP+ έβαλα στο Poco και καλύπτει όλη την οθόνη. Το Η ερχετε μικρό για την οθόνη. Έχω πετύχει και το Aliexpress κάποια του 1 ευρώ άλλα δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Αν γράψετε Tempered Glass 3D και το μοντέλο του κινητού θα βγάλει αρκετά
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από petros93: “Γεια σας παιδια! Απο αυριο θα ειμαι και εγω λογικα κατοχος του κινητου! Ηθελα την κοκκινη εκδοση αλλα νομιζω ειναι καπως πιο δυσκολο να βρεθει οποτε πηγα στη μαυρη και με 128gb. Απο αποψη φωτογραφιων ερχομενος απο mi5 θα απογοητευτω? Δεν με πειραζει τοσο να μην κανω αναβαθμιση σε αυτον τον τομεα αλλα θα μου κακοφανει να κανω και downgrade αν και ο σενσορας της σονυ που εχει το poco ειναι αρκετα καλος.” Επειδή έκανα και εγώ την μετάβαση από Mi5 νομίζω ότι δεν θα απογοητεύε…
-
Παράθεση από spideman3: “Αγοράζεις άλλο κινητό ή ψάχνεις για μητρική μεταχειρισμένη στο alli, ebay ή καινούργια από dragon-tt.com. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Το κατάστημα που προτείνεις, πουλάει γνήσια ανταλακτικα Xiaomi? Ρωτάω γιατί έχω ακούσει ότι είναι δύσκολο να βρεις γνήσια ανταλακτικα, και θα με ενδιέφερε να ξέρω ένα δύο καταστήματα που πουλάνε γνήσια ανταλακτικα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sakis112: “@flxas Έχει γραφτεί, σε πιο πίσω σελίδα, ότι είναι πρόβλημα του hardware, kai oxi software, η έλλειψη 4G plus, κλπ.. Και ένα άλλο θέμα Στα Τρίκαλα, και στην Σκύρο θα βάλουν 5G, το 2019. Το xiaomi mi mix 3, poco f2, θα δουλέψει σε 5G ?? (Διαβάζω διάφορα, όπως και το samsung s 10). ” Ανάποδα το είπες. Είναι θέμα Software όπως έγραψε ένας φίλος εδώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από AlexanderK: “στην τελευταία beta που βγήκε πριν λίγο έχω volte... και δουλεύει κανονικά με cosmote” Χωρίς να κάνεις κάποια ρύθμιση εσύ? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk