Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 569.

• Παράθεση από spideman3: “Εδώ η απάντηση της infoquest για το θέμα του 4G+. Υπόψιν η απάντηση ήρθε μέσα σε λίγες ώρες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58884/ ” Είναι και αυτό μια αρχή. Μήπως να στείλουμε όλοι μας από ένα email στην infoquest μπας και πιέσει την κατάσταση και διορθωθεί το θέμα?

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από Germak: “Ειναι θέμα software μιας και sd 845 και το lte modem το υποστηρίζει.αλλα για να γίνει αυτό πρέπει η xiaomi να πληρώσει για να της το ξεκλειδώσουν και αυτό απ' ότι μάθαμε δεν πρόκειται να γίνει. Έχει πάρει τα δικαιώματα μόνο για τις χώρες που ήθελε.για τις υπόλοιπες όχι.Αρα για να κλήσει αυτό το κεφάλαιο μέχρι η xiaomi να πληρώσει για τα δικαιώματα δεν πρόκειται να δούμε 4G+ ” Σαν forum δεν μπορούμε να ''πιέσουμε'' την Xiaomi να ξεκλειδώσει και στα κινητά (Mi8, Mix2s, Pocoph…

• RE:

echaosad - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από pados1002: “Μια μαζική καταγγελία την infoquest (τους Κινέζους δε τους ακουμπάει κανείς έτσι κ αλλιώς) στην προστασία καταναλωτή και μετά μπορεί να υποστηρίξει και 5G!” Το θέμα είναι να ασχοληθεί η Xiaomi μπας και στρώσουν τις συσκευές. Η infoquest το πολύ πολύ να αναγράφει στο Site της ότι υποστηρίζει μόνο 4g και τελείωσε το θέμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η Infoquest εδώ δίνει 4g+ για Mi8 ενώ η Xiaomi εδώ όχι Η Infoquest εδώ δεν δίνει 4g+ για το Poco ενώ η Xiaomi εδώ το έχει στα χαρακτηριστικά Τόσο η infoquest εδώ όσο και η Xiaomi εδώ δίνουν 4g+ για το Mi Mix 2s Τώρα τι ισχύει δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Εδω μέχρι πριν λίγο καιρό έδιναν το Poco μόνο με QC3.0 και σήμερα είδα στην σελίδα ότι η Qualcomm δίνει το Poco με QC 4.0

• Μέχρι πριν λίγο καιρό στο επίσημο site της Qualcomm έδειχνε ότι το Poco υποστηρίζει Quick Charge 3.0 Σήμερα είδα ότι έχει αλλάξει αυτό και πλέον υποστηρίζει Quick Charge 4.0 δείτε εδώ Φυσικά κάτι είχαν αναφερει οι Ινδοί πριν κάποιο καιρό. Δυστυχώς όμως ακόμη δεν υπάρχουν φορτιστές QC4.0 πλην του Razer ο οποίος ειναι πανάκριβος

• Και μένα έστρωσε μόνο του. μέχρι πριν λίγο δεν εμφάνιζε καν τον καιρό άλλα τώρα έστρωσε χωρίς άλλη ενέργεια από μέρους μου

• Παρόλο που αλλαξα την ζώνη ώρας χειροκίνητα, αποτυπώνει την παλιά ώρα στους παλμούς. Και πλέον δεν εμφανίζει καθόλου τον καιρό 4b2721524e51c31b712ed74cdac9113e.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

echaosad - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από vicky295: “Απο kaizer το πηρα. Η infoquest δηλαδη έχει τα αυθεντικα; Ευχαριστωωω” Και εγώ από σκρουτζομαγαζο το πήρα. Εντομεταξυ προχτές παρήγγειλα ξανά ένα άλλο Xiaomi για ένα φίλο και ρώτησα πόσο εγγύηση έχει, και μου λέει ένα χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας. Ρωτάω, ελληνική αντιπροσωπεία, infoquest? Όχι μου λέει, ευρωπαϊκή, μέσω του καταστήματος μας. Πάντως το δικό μου poco είχε οδηγίες χρήσης στα γαλλικά. Μήπως να ρωτήσεις από εκεί που το πήρες για γνήσια οθόνη. Μπορεί να έχουν την…

• Ούτε ένα δευτερόλεπτο το κινητό χωρίς Tempered Glass. Πλέον είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ. Και 1 και 2 και 3 να έχεις ρεζέρβα πάντα. Ιδίως αν τα παραγγέλνεις από Κίνα που κάνουν αρκετές μέρες να τα παραλάβεις Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vicky295: “Που βρισκεις το συγκεκριμενο tempered glass?” Από το aliexpress το παρήγγειλα. Γράψε στην αναζήτηση Pocophone nillkin CP Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από vicky295: “Καλησπέρα, Έχω το Pocophone εδω και 5 ημέρες και χτες έπεσε κάτω και ράγισε όλο το πάνω μέρος της οθόνης και με αυτό χάλασε εντελώς η αφή. Τα περισσότερα καταστήματα προφανώς δεν έχουν ακόμα ανταλλακτικά. Γνωρίζετε τί μπορεί να γίνει; Πώς θα ξέρω ότι θα μου το αλλάξουν με γνήσια οθόνη; Στους The Fixers το κοστολόγισαν 90 ευρώ. Ευχαριστώ.” Πόνεσε η καρδιά μου μόλις το διάβασα. Και μενα έπεσε κάτω πριν 3 μέρες και ευτυχώς φοράω Tempered Glass που καλύπτει όλη την οθόνη. Ακρ…

• Παράθεση από drivth: “Όλα οκ και από εδώ. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Προτείνω όποιος γουστάρει να τσοντάρουμε από λίγο ο καθένας να πάρουμε στα παιδιά ένα band 3 να του βγάλουν τα μάτια στις μελλοντικές δοκιμές να μην ξεχαρβαλιασουν τα δικά τους. ” Συμφωνώ. Εξάλλου δεν χρειάζεται και κανένα τεράστιο ποσό. Από 1 ευρώ να δώσουμε θα μαζευτούν αρκετά για να πάρουν 1-2 band τα παιδιά!

• Παράθεση από dnomikos: “Μπράβο Και το ψάχναμε με τις ώρες για λάθη Το Mi Fit αποσύρεται τώρα που είναι νωρίς. Θα ξαναανέβει σε λίγο σωστό και μαζί και τα αρχεία ξεχωριστά για όσους πρόλαβαν και το κατέβασαν Ψάξτο και άλλο και αν βρείς κάτι, γράψτο πριν το ξαναανεβάσουμε ” Θα γίνω beta tester για το mi band 3

• Όλα καλά αλλά σας βρήκα ένα λαθάκι όταν είναι κλειδωμένο 2639849dcd33a1b4ef29cdc0bd8280aa.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν ξέρω αν έκανα καλά που πήρα το Poco αντί του Mi8 όμως με όσα διαβάζω για το mi8, μάλλον έκανα σωστή επιλογή. Ναι όντως πλαστικό, άλλα προσωπικά δε με ενοχλεί μιας και σε όλα τα κινητά μου φοράω πάντα πλαστική θήκη, οπότε η αίσθηση στο χέρι μου ειναι πάντα η ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, μιας και τα hardware και τον 2 μοντέλων ειναι σχεδόν ίδια, γιατί η Xiaomi δεν τα αντιμετωπιζει το ίδιο από θέμα αναβαθμίσεων - διορθώσεων. Η κάμερα του Poco δεν έχει οπτικό σταθεροποιητη όμως δεν ειναι αι…

• Στο mi5 με Global Dev δεν υπάρχει αυτή η ρύθμιση. Στο pocophone με Global Dev υπάρχει. Όμως μπορεί να είναι αυτό που είπε πριν ο φίλος. Στο pocophone δεν υπάρχουν φυσικά κουμπιά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε αποτι καταλαβαίνω έπεσα σε μάπα παρτίδα! Μάλλον θα πάρω κάνα international να ησυχάσω.. Αν και γλυκοκοιτάζω το xiaomi Hey αλλά νομίζω δεν δουλεύει με το mi fit και αυτό είναι ένα θεματακι

• Παράθεση από dnomikos: “Ωχ!!! και τα 2 Κινέζικα είναι. Άρα έχεις θέμα με την οθόνη Από μπαταρία έχουν διαφορά στη διάρκεια; ” Το δικό μου χάλια οθόνη και μπαταρία 7 ήμερες Του φίλου μου καλύτερη οθόνη και μπαταριά 20 μέρες