Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 569.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Εγώ ίδια τα βλέπω. Και τα δύο τα έχω παραγγείλει εγώ με διαφορά 1 μήνα αν θυμάμαι καλά. Απλώς το δικό μου από gearbest και του φίλου από banggood. Όταν τα αγόρασα αποσο θυμάμαι δεν υπήρχε international έκδοση ακόμα 02e8068640e735468828cee70ec5db8c.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό 9321809575235d767077a613bd667249.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το Band του φίλου μου China version χωρίς nfc και κρατάει περίπου στις 20 μέρες αλλά αποτι κατάλαβα είναι το ίδιο hw version. Όμως εκτός από την μπαταρία βλέπω και διάφορα στην οθόνη. Το αριστερά το δικό μου και δεξιά του φίλου μου. Ποιο φωτεινή οθόνη και ποιο μπλε τα γράμματα του φίλου μου. Μάλλον έπεσα σε μάπα παρτίδα dfe9177b1c17a74435aa793f7cdd01c5.jpg5d2ad55b894260441d70ca44bbee29ad.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά το έστρωσα. Πέρασα το firm μετά res και μετά το ft με το notify όμως με μια λεπτομέρεια. Στο custom rom να είναι επιλεγμένα τα alternative method και alternative method 2. Οταν για κάποιο λόγο σταματάει η αναβάθμιση και δεν μπορεί να προχωρήσει τότε τσεκάρουμε τα alternative method και τα περνάει μια χαρά a6f2a2101344c60c2e976b7d53637c1a.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τσιφος και τα original 7de020f3026b4bffd4f3ef8bfe97130d.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κατάφερα από το notify να περάσω το firm αλλά πάλι ίδια οθόνη. Ξανάπερασα τα recourse αλλά και πάλι τα ίδια. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασα τα res αλλά πάλι ίδια οθόνη. Προσπαθώ να περάσω το firm ξανά αλλά κόλλησε στο 47%. Τι ήταν το 3ο αρχείο που έβαλα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• China είναι. Ξέχασα να το αναφέρω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ 2 θυμόμουν αλλά δες την φωτογραφία fead94d87efdb33f7e1bcbef897e70fe.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά βοήθεια. Πήρα το Band ενός φίλου μου για αναβάθμιση. Με που το σύνδεσα στο κινητό μου έκανε αναβάθμιση το firm. Όμως επειδή έδειχνε ρώσικα την ημέρα το σύνδεσα στο notify έκανα εγκατάσταση το firm μετά τα resource και μετά ένα αρχείο που γράφει ft στο τέλος. Τα κατέβασα όλα γιατί ήταν στο post και έγραφε mi band 3. Όμως όταν πήγα να περάσω το ft κόλλησε στο 33% και έβγαλε αυτή την οθόνη. Το παράξενο είναι ότι όταν πατάω εύρεση Band από το mi fit δονητε το Band. Τι κάνω τώρα? 7cde374f73254…

• RE:

echaosad - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από echaosad: “Μήπως έχουν βγει διαφορετικά hardware και μερικά έχουν μικρή αυτονομία στην μπαταρία. Το δικό μου σύμφωνα με το gadgetbridge είναι το 0.18.3.4 Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πολύ σωστή παρατήρηση. Λέγαμε για τα κουτιά και τι χωρητικότητα μπαταρίας λένε από πίσω, αλλά μπορεί να έχουν κάνει παγαποντιά για να μην πω κάτι άλλο. Μόνο έτσι θα δούμε :thumbsup:” Οπότε όποιος έχει την διάθεση ας ποσταρει το μοντέλο hardware που …

• Μήπως έχουν βγει διαφορετικά hardware και μερικά έχουν μικρή αυτονομία στην μπαταρία. Το δικό μου σύμφωνα με το gadgetbridge είναι το 0.18.3.4 Κινέζικο Χωρις NFC με 7-8 μέρες διάρκεια 3a32ab380641108aa0960259d83d2865.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από spideman3: “Για όσους χρησιμοποιούν την global beta rom εδώ μαζεμένα όλα τα bug. Όσοι έχετε διάθεση δείτε και επιβεβαιώστε. 6. Carrier aggeregation 4G+ not supported from MI8 on band 3 with band 7. carrier aggregation (4g+) on xiaomi mi 8 - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum ” Εμείς με το Pocophone πως κάνουμε παρόμοια αναφορά?

• Προσπαθώ να βρω μια εξήγηση. Παρατήρησα ότι όταν το φορτισα μια φορά στον υπολογιστή, ενώ έγραψε φορτισμένο, είχε φορτίσει μέχρι το 99%. Το ξαναέβαλα για να πάει στο 100 αλλά δεν πήγε όση ώρα και αν το άφησα. Αν δεν σας κάνει κόπο γράψτε και τα ampere του φορτιστή σας έτσι για να πάρω μια ιδέα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πόσα ampere βγάζει ο φορτιστής που το φορτίζετε και πόσες μέρες βγάζει με πλήρη φόρτιση. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σκέτη απογοήτευση η μπαταρία 7e77bc8529e5893a78dfe2fd13e3f9a8.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αν είναι να ξεκλειδώσεις, καντο πριν σεταρεις το κινητό σου διότι γίνεται factory reset (72 ωρες θέλει μόνο) Αν είναι να πας από stable official σε developer official δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα.. Κατεβάζεις την rom από το site της Xiaomi την πετάς μέσα στο κινητό και κάνεις update μέσω updater. Προσωπικά αξίζει η developer λόγο miui 10 και εβδομαδιαία αναβάθμιση. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είναι εφικτό στο mi fit ή στο mi band να σου δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας κατά την φόρτιση αντί να γράφει απλά φόρτιση. Όπως γίνεται και στα κινητά μας δηλαδή. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Μια καλή θήκη και ένα tempered glass χρειάζεσαι και είσαι έτοιμος. Και αν θες official developer rom μπορείς να την περάσεις απευθείας χωρίς ξεκλείδωμα. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Germak: “Παράθεση από echaosad: “Καλημέρα! Το θέμα 4G+ νομίζω ειναι ακριβός το ίδιο με το mi8. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πρέπει να υποστηρίζει 4G+ όπως θα πρέπει να υποστηρίζει και το mi8 Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα στο Wiki αυτό (Hidden Content) Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, ας μας εξηγήσει τι ειναι όλα αυτά! ” δες εδω αδερφε που το έχουμε συζητήσειΓενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper ” Λογικά ότι ισχύει για το mi8 ισχύει και για το Poco. Απλώς μου έκανε εντύπωση, αν …