Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 569.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Παρατήρησα μόλις, ότι στην δεύτερη κάρτα Sim που έχω (. Cosmote whats Up) δεν δουλεύουν τα δεδομένα. Ξέρει κανείς τις σωστές ρυθμίσεις για APN? Ότι ρυθμίσεις δοκίμασα από παλαιά ποστ του forum δεν λειτουργεί κανένα Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Είμαι ακόμη στο 16% και άρχισαν οι δονήσεις. Η δόνηση γίνετε διότι αποσυνδέεται το Band από το κινητό. Η συχνότητα αποσύνδεσης είναι 1-3 λεπτά με ποιο συχνο χρόνο το ανά 2 λεπτά. Δοκίμασα να πατήσω και το κουμπί να γεμίσει το ημικύκλιο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η αποσύνδεση κρατάει περίπου 10 δευτερόλεπτα. Δεν έχω φορτίσει ακόμα αλλά νομίζω ότι σύντομα θα το κάνω. Αν θέλετε κάτι άλλο να δοκιμάσω μιας που είμαι στο 16% πείτε το. Θα περιμένω καμιά ώρα ακόμα μέχρι να φορτίσω Υγ. Έχω την κινέ…

• Θα το τσεκάρω. Αν και εμένα την πρώτη φορά που άρχισε να δονείται ήταν όταν έπεφτε κάτω από το 20% με τις αρχικές εκδόσεις του Mi fit του γιατρού. Επίσης έχω ενεργοποιήσει πλέον την λειτουργία μην ενοχλείται από της 00:00 - 07:00 και ίσως για αυτό να μην δονηθηκε ακόμη. Όμως θα έχω τον νου μου και θα ενημερώσω Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά εγώ είχα απογοητευτεί στην αρχή από την μπαταριά. 1 βδομάδα έβγαζε. Βεβαία έφτανε στο 20% και φόρτιζα για να μην έχω δονήσεις. Ύστερα από 2 μήνες περίπου φοράω την 3.5.0 του φόρουμ με το τελευταίο firm και είμαι ήδη στις 9 μέρες με 16% υπόλοιπο και χωρίς δονήσεις. Όσον αφορά την φόρτιση, το φορτίζω εκεί που φόρτιζα και το mi band 2 δηλαδή σε αυτήν την συσκευή. Νομίζω ότι αρχίζει να στρώνει το firmware όσον άφορα την μπαταρία. Και φυσικά ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη δουλειά …

• Παράθεση από bomberb17: “Ερώτηση: Μπορώ να πάρω 2 sensors και τον ένα να τον έχω έξω για να παρακολουθεί την εξωτερική θερμοκρασία/υγρασία; Το έχει κάνει κανείς; ” Και 2 και 3. Δεν ξέρω μέχρι πόσους υποστηρίζει. Εγώ έχω 3 και δουλεύουν μια χαρά. Βέβαια στον χρόνο πάνω ηθελε αλλαγή η μπαταρία. Να έχεις υπόψιν ότι οι μετρήσεις έχουν μια ελάχιστη απόκλιση. Εγώ δοκίμασα μια φορά και τους 3 μαζί στο ίδιο σημείο και όλοι είχαν μια πολύ μικρή απόκλιση μεταξύ τους, τόσο στην θερμοκρασία όσο και στην υγρ…

• RE:

echaosad - - Pocophone F1 (Berillium)

Μήνυμα

Παράθεση από lefterist: “Παράθεση από echaosad: “Παιδιά προσπαθώ να κλειδώσω κάποιες εφαρμογές. Όμως η εφαρμογή Google+ δεν κλειδώνει. Ενώ μου δείχνει ότι ενεργοποιητε το κλείδωμα, ωστόσο ανοίγει κανονικά χωρίς κωδικό κλπ. Στις υπόλοιπες εφαρμογές που κλείδωσα όλα καλά. Μόνο αυτή δεν θέλει να κλειδώσει. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και στο δικό του να μου πει αν κλειδώνει το Google+? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το εγκατέστησα γιατι δεν το χρησιμοποιώ το Google+ και…

• Παιδιά προσπαθώ να κλειδώσω κάποιες εφαρμογές. Όμως η εφαρμογή Google+ δεν κλειδώνει. Ενώ μου δείχνει ότι ενεργοποιητε το κλείδωμα, ωστόσο ανοίγει κανονικά χωρίς κωδικό κλπ. Στις υπόλοιπες εφαρμογές που κλείδωσα όλα καλά. Μόνο αυτή δεν θέλει να κλειδώσει. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει και στο δικό του να μου πει αν κλειδώνει το Google+? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Προσωπικά όταν πήγα από το mi4c σε mi5 μετάνιωσα για κάποια πράγματα σε σύγκριση μεταξύ τους. Όχι τόσο καλή οθόνη, χάλια σήμα WiFi και Bluetooth. Και μετά από καιρό σε σύγκριση με Global εκδόσεις redmi είδα ότι το να λείπει η 800 μπάντα είναι θέμα. Βέβαια τώρα τα χαίρομαι όλα αυτά με το poco μου. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα στρώσουν και τα μικρόπροβληματα που έχει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα! Εγώ ξεκλείδωσα, Πέρασα Dev global και μετά ξανακλειδωσα. Αν και ακόμη δεν κατάφερα να το σκαλίσω όσο θα ήθελα, νομίζω ότι έχει ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. αργεί πάρα πολυ να μου δειξη την ειδοποίηση ή δεν την δείχνει και καθόλου. Αυτά πάντα σε συγκριση με το mi5 με την ίδια rom Γνωρίζει κάποιος ποια ειναι τα γνωστά Bugs ως στιγμής που αφορούν το POCO?

• Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από echaosad: “Σήμερα το βράδυ ξεκλειδώνω και περνάω Global developer. Ήθελα όμως να ρωτήσω. Πρέπει να φλασαρω και fastboot? Γενικά πότε φλασαρουμε fastboot rom Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε developer μπορείς να πας και μέσω του updater πλέον, δοκίμασέ το.” Το γνωρίζω. Απλώς θέλω να ξεκλειδώσω πρώτα και μετά να φλασαρω για να σεταρω το κινητό μου Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σήμερα το βράδυ ξεκλειδώνω και περνάω Global developer. Ήθελα όμως να ρωτήσω. Πρέπει να φλασαρω και fastboot? Γενικά πότε φλασαρουμε fastboot rom Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από smartmiui: “ - Καλημέρα πάλεψα μέχρι τις 03:00 αλλά δεν έκανα τίποτα τελικά... Παλι unknown device δείχνει... Αρνείται πεισματικά να φτιαχτεί... Έβαλα και το mi pc suite αλλά δεν έκανε και πάλι τίποτα ” Δοκίμασε όλες τις θύρες USB του υπολογιστή σου και επίσης δοκίμασε και με ένα δυο διαφορετικά καλώδια

• Παράθεση από amavroudis: “ 4. Δοκίμασε το χωρίς. Αν δεις ότι έχεις θέμα θα πάρεις οδηγίες. Θέλει όμως unlock, twrp και root. ” Θέλει Twpr και root για να περάσω την developer?

• Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το αγόρασα από ένα σκρουτζομαγαζο αλλά μου κακοφάνηκε όταν ήρθε γιατί φαινόταν ανοιγμένο. Και συγκεκριμένα στην συσκευασία της θήκης είχε μέσα ένα hands-free. Νομίζω ότι κανονικά δεν έχει η συσκευασία hands-free. Οι υπόλοιποι με την ίδια συσκευή ας μου απαντήσουν να ξερω. Πάντως το manual είναι στα γαλλικά Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση των 72 ωρών Μία άλλη απορία που έχω. Όταν με το καλό ξεκλειδώσω, αν στο καπάκι ξανακλειδωσω τον bootloader και πάω να ξανάξεκλειδωσω, θα περιμένω πάλι 72 ώρες ή θα γίνετε αμέσως το ξεκλείδωμα?

• Παιδιά μια ερώτηση. Μέχρι 5 ειδοποιήσεις μπορεί να εμφανίσει? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα. Είχα την εντύπωση ότι 2 μήνες θέλει για το ξεκλείδωμα

• Αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, παραλαμβάνω το poco μου. Με ενδιαφέρει να βάλω Global Dev την Official από το site της Xiaomi. Σύμφωνα με το Site της Xiaomi, αν δεν κάνω λάθος, μπορώ να την περάσω απευθείας μέσω του updater χωρίς να χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader. Βέβαια μετά θα κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader για να είμαι έτοιμος όταν το χρειαστώ. Εσείς τι λέτε? Την περνάω από πάνω κατευθείαν ή θα χρειαστεί άλλη διαδικασία? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Συνήθως όταν σβήνεις την εφαρμογή και κάνεις ξανά εγκατάσταση, θα πρέπει να δίνονται ξανά οι άδειες για SMS κλήσεις κλπ Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk